Noclegi w Bieszczadach - SZUKAM
Witam i pozdrawiam
W tym roku zamierzam zabrać z rodzinę w Bieszczady w okolice Wetliny.
Ma być to 7-8 osób
4 osoby 11,12,15,18 lat
3-4 osoby 38,39,41,42 lata
Szukam najlepiej jakiegoś domku letniskowego z ludzkim właścicielem,bez wyżywienia.
Proszę też o opinię o tym ośrodku http://www.noclegwetlina.pl/
Serdecznie pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź
Odp: Dobry, tani nocleg w bieszczadach.
Cytat:
Zamieszczone przez
Erotis
Witam
Poszukuję pokoju dwu osobowego lub też małego domku letniskowego, w cenie maksymalnie 40 zł/osobodoba, wolałabym jednak ograniczyć się do 30 zł. Interesują mnie głównie noclegi w okolicach Wysokich Bieszczad lub też jezior bieszczadzkich. Zależy mi by w pokoju była łazienka i TV, fajnie gdyby można było skorzystać z aneksu kuchennego.
Znacie coś sprawdzonego i dobrego w takiej cenie, czy raczej nie ma szans?
Bardzo proszę o porady.
W sezonie z takim wypasem to będzie ciężko, za Twój standard to 60-75 zł trzeba liczyc na głowę.
Odp: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA
Szukam noclegu w Cisnej na 15 sierpnia. 1 doba, 7 osób.
szukam pokoju dwuosobowego w pierwszym tygodniu sierpnia, najlepiej z balkonem, albo na parterze :)
Wołosate - szukam noclegu.
Witam wszystkich,
Pod koniec lipca wybieram się pierwszy raz w Bieszczady.
Za bazę wypadową obrałem sobie Wołosate, a mój wybór podyktowany był głownie Tranicą, którą bardzo chciałbym zaliczyć. Co myślicie na temat tej miejscówy?
Szukam tez jakiegoś noclegu w tej okolicy. Co byście polecili?
Pozdrawiam
Gia
Witaj.
Swego czasu jako zielony szczypiorek ja zadałam podobne pytanie na tym forum i z doświadczenia mogę poradzić,abyś nie oczekiwał odpowiedzi na tak "banalne" pytanie od wytrawnych bieszczadników.
Odeśla Cię do info dostępnego na tym forum, bo wiesz-nowicjuszmi zakochanymi w Biesach nikt się nie przejmuje, nie rozumie totalnego zagubienia w tym temacie.
Mogę podpowiedzieć jak sama to zrobiłam
Wiedziałam czego szukam w Biesach i zaczęłam przeszukiwać fora bieszczadzkie- a jest tego trochę;)
Wpisz w wyszukiwarkę-Wołosate- i zacznij krążyć wokół tego miejsca na zasadzie kręgów na wodzie.Zobaczysz że po drodze znakjdziesz ciekawe miejsca.
Ponieważ bukowałam sobie miejsce już w maju a wyruszam w sierpniu w tym miejscu nie jestem pewna czy coś znajdziesz bo to wszak sezon.Ale próbuj.
Z uczciwości wpojonej przez rodzców dodam że na szczegółowe pytania moje odpowiedział jeden,któremu głupie pytania szczypiorka wcale nie wydawały się głupie;)Jeśli się pogubisz pisz na mój priv.Pomogę jak będę umiała.Powodzenia