Jezeli moge cos doradzic,to ja po 50 poprosilbym o nienadsylanie
kolejnych !!
Wersja do druku
Jezeli moge cos doradzic,to ja po 50 poprosilbym o nienadsylanie
kolejnych !!
niech tam se moderator i pomysłodawca współczuje ja prosze o 3xl a nawet 4 i solennie obiecuje ze nosic ja bede z duma a bez powagi.tylko o numer konta poprosze jak juz projekt wybrany bedzie:-)
Jaro napisał
Czytam między wierszami że masz dojście do znacznie niższych cen koszulek (i usługi sitodruku) i chciałbyś wspomóc brać forumową taką ofertą. Myślę że było to dobrze przyjęte.Cytat:
30 zetow to chyba dużo za koszulkę, chyba że...
Natomiast bardzo źle przyjęte byłoby sugerowanie że Marcowy chce sobie dorobić na koszulkach.
Marcowy! Prosze chociaz o szczatkowe informacje z rozwoju sytuacji.
Nie widziałem żadnego projektu, ale uważam, że logo powinno być sporych rozmiarów i koniecznie umieszczone centralnie na piersiach. A już w żadnym wypadku jedynie na plecach !!!
W Bieszczadach bowiem z reguły coś się jeszcze na siebie, oprócz koszulki, zakłada, nie zawsze możemy liczyć na połoninie na bezwietrzne +20 st. C.
Sporo z nas (w tym ja) łazi w rozpiętych kurtkach dżinsowych i in. różnych sportowych wdziankach. Chodzi więc o to, aby ów napis w sposób wyrazisty wyzierał spod takiej "marynareczki" i nie trzeba było zaglądać komuś pod wierzchnie ubranie. :roll:
:-D
Stały Bywalcze, oglądając kimbowe zdjęcia myślę, że jesteś rozpoznawalny i bez forumowej koszulki, gdy idę ulicą i widzę gościa w dżinsie z aktówką prawię krzyczę "Cześć SB!";)
Myślę, że Stały Bywalec ma rację, co prawda logo nie musi być większe od koszulki;) ani też w oczojebnych kolorach, ale mały znak umieszczony w bocznej części koszulki może być często zasłonięty.
Nikt nie jest na tyle bystry, by rozróżnić zwykłą zielona koszulkę od tej forumowej. Zieleń to popularny kolor Majko.
Pozdrawiam:)
PS Myślę, że samo logo jest wystarczające, będzie rozpoznawalne, długi napis typu forum tralala może wizualnie rozmydlać obraz.
No proszę, znów cztery opinie na trzy posty. Jak ja kocham to forum... :mrgreen: ;)
Projekty dostałem na razie cztery - od Recona, Piskala i MKwinto (2) - ale wiem, że szykują się następne. Wszystkie wrzucę na forum podczas weekendu.
W kwestii rozmiaru logo - zdecydowanie nie będzie to nic wielkiego ani oczojebnego, ale na pewno będzie spełniało swoją identyfikacyjną rolę. Chociaż posługiwanie się takim malutkim znaczkiem byłoby ciekawsze, jako że:
- podnosiłoby adrenalinę na widok każdego człowieka w zielonej koszulce pojawiającego się na horyzoncie... "nasz czy nie nasz?"
- zmuszałoby do intensywnego wpatrywania się w klatki piersiowe mijanych osób płci obojga,
- przy bliższym poznaniu wymagałoby konspiracyjnego uchylenia poły flanelowej koszuli, porozumiewawczego mrugnięcia i wyszeptania: "Jestem z forum..." 8)
To uchylanie flaneli w przypadku płci przeciwnej skutkuje strzałem w ryj i kurna integracja na szlaku zajebista...
No proszę, aż trzy projekty z Torunia. 75 %