Odp: Podróż Szczecin- Cisna
jesli ktos by kiedys potzrebowal to moje polaczenie jest nastepujace- jedziemy ze szczecina 19.55 pociagiem- Rzeszów godz 9.37, nastepnie PKS godz 10.30 i w Sanoku jestesmy 12.32 i nastepny PKS do Cisnej i jestemy 14.20. Cala podroz zajmie nam 18h25min, ewnetualnie mozna jechac o 22.35 i przesiadka w krakowie, mimo tego zaoszczedzamy czas bo na miejscu bedziemy 16.05, pozdrawiam :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Dariuszka
jesli ktos by kiedys potzrebowal to moje polaczenie jest nastepujace- jedziemy ze szczecina 19.55 pociagiem- Rzeszów godz 9.37, nastepnie PKS godz 10.30 i w Sanoku jestesmy 12.32 i nastepny PKS do Cisnej i jestemy 14.20. Cala podroz zajmie nam 18h25min, ewnetualnie mozna jechac o 22.35 i przesiadka w krakowie, mimo tego zaoszczedzamy czas bo na miejscu bedziemy 16.05, pozdrawiam :D
pewnie po wakacjach już go nie będzie.
pkp teraz wszystko likwidują i narzekają że mało ludzi jeździ.
A czym mamy jeździć jak odpowiednich połączeń nie ma.
Dawno temu jeździłem pociągiem o którym pisałem wcześniej Łódź Kaliska - Zagórz, w sezonie letnim był to pociąg Gdynia - Zagórz (doczepiano wagony w Łodzi). Pociąg nazywany był potocznie Strzałą Południa. Trasa z Tomaszowa Mazowieckiego do Zagórza przez Rzeszów zajmowała średnio 12-14h. Od Rzeszowa wagony ciągnęła spalinowa ciuchcia.
na dzien dzisiejszy ten pociag o 19 ma jezdzic we wrzesniu. to jest przemyslanin i podobno ten kurs zostaje, taka mam przynajmniej nadzieje :D