..a taki filmik odnośnie Kobiet... a Maruda Roku stwierdziła że to obrzydliwe... jak to maruda http://www.birthasweknowit.com/10_minute_promo.html
Wersja do druku
..a taki filmik odnośnie Kobiet... a Maruda Roku stwierdziła że to obrzydliwe... jak to maruda http://www.birthasweknowit.com/10_minute_promo.html
Bo jest-wszelkie mazie, krwie i wydzieliny są obrzydliwe.
Całe szczęście raczej większość podziela tę opinię, bo coś nie widać na forach fotograficznych zdjęć tego typu, ale kto to wie...skoro niektórzy uważają 2 mężczyzn całujących się i kochających za piękne zjawisko, to mnie już nic nie zdziwi :razz:
Ale cytat SB to bym chciała sobie w opis dać-jest rewelacyjny hahahaha
niesamowite, ... misterium narodzin nowego życia .... zbyt osobiste,
nie na bieszczadzkie form, oglądając - czuję się jak intruz jakiś ...
Dzięki Bogu na fotograficzne fora też nie :razz:
..odbiór każdy ma inny... piękne jest i tyle.. a w kwestii intymnej.. cóż, otwierając Siebie pokazały innym że można... oj Maruda Maruda... wiele tej wody w rzece jeszcze...
Można...można wszystko...ale po co?
Nie wiem o jakim śluzie Ty mówisz, bo ja dbam o swoją higienę i raczej nie widzę go u siebie :shock::?:
a ja nie mówię, że komórka jajowa czy plemnik jest obleśny przecież?
Brzydzę się różnymi krwiami, wydzielinami i innymi tego typu i dlatego właśnie nie do końca pracuję w zawodzie, a szkoda-byłabym bogata :-P nie znam biednego weterynarza przynajmniej.
Pracując w zawodzie powinnaś wiedzieć, że pochwa śluz wydziela i bynajmniej nie jest to coś złego lub sprzecznego z higieną, a sperma też wydzieliną jest.
Z całym szacunkiem, ale coś Ci się pomyliło;-))) weterynarz nie jest ginekologiem i bardzo rzadko ma do czynienia ze śluzem w pochwie, bo zwierzęta go nie mają albo znikomą ilość. Jedyny śluz to podczas porodu i to powstający z czopu, i masz rację-zawsze mam traumę jak szczeniaki mnie się rodzą!i to obrzydliwe łożysko, i ta krew, i te zalepione noski, z których o zgrozo coniektórzy weci wysysają ustami to co zalega. Brrrrrr na samą myśl!!!