Odp: KIMB 2010 - przypinki
Kilka spraw związanych z przypinkami:
1. Przypinki zamawiamy w tym temacie. Wystarczy, że każdy zainteresowany wpisze ile sztuk zamawia.
2. Wiem, że na forum jest przynajmniej kilku uzdolnionych grafików, chciałbym prosić ich o pomoc, zaprojektowanie owych przypinek. Mi tych umiejętności wyraźnie brakuje. Przypinka powinna zawierać nazwę imprezy oraz datę, a graficznie wiązać się z Bieszczadami i naszym Forum. Zainteresowanych pomocą proszę o wiadomość na prv. Podam e-mail, gdzie będzie można wysyłać projekty.
Jeśli będzie kilka interesujących projektów zrobię ankietę, wybrany większością głosów będzie wykonany.
3. Przypinki rozdysponowane będą podczas spotkania.
Tak właśnie rozważam przypinki kontra smycze z id... od kilku lat bierzemy z Łysym udział w innej, corocznej imprezie Bieszczadników i tam z kolei zawsze są smycze zlotowe z przypiętym identyfikatorem laminowanym... Nie orientuje się jaka jest różnica w kosztach, pomiędzy smyczami a znaczkami... może się nie kalkuluje.... Nie mam osobiście jakichś preferencji, a rozważam z niczym nie zmąconej możliwości rozważania ;)....
A i podstawowe pytanie... co o tym sądzicie? :)
Pozdraviam
kobi
Hero, zamawiam 4 szt.
:-D
Przy okazji - mamy 120 zł superaty z akcji koszulkowej, które przez aklamację zdecydowaliście przeznaczyć na KIMB. Może zasilić nimi fundusz przypinkowy?
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Przy okazji - mamy 120 zł. Może zasilić nimi fundusz przypinkowy?
Lepiej "skonsumujmy" tę kwotę na KIMB-ie ;)
Dla mnie też dwie sztuki.
Cytat:
Zamieszczone przez
Polej
Lepiej "skonsumujmy" tę kwotę na KIMB-ie ;)
Się zgadzam
Zupełnie zignorowano propozycję i zapytanie Kasi.Ja osobiście uważam,że jest to świetny pomysł, przypinka po zlocie idzie w kąt a smycz może posłużyć cały rok i przypominać miłe chwile aż do następnego spotkania :) Jestem za smyczami, ale co zadecydujecie to będzie, w każdym razie sztuk dwie :)