Odp: Czy potrzebne mi będą dwie mapy? Compass i Ruthenus
Jak to jest? Ile ludzi tyle opinii :-)
Mi rczej chodzi o to żeby jak najdokładniej pokazywała Bieszczady zachodnie.Ale też bez przesady.Punkty widokowe, szlaki turystyczne z czasem przejścia, sciezki przyrodnicze(żeby pokazała co na nich zobaczę), zabytki historyczne.Gdzie warto się zatrzymać na małej jak i dużej obwodnicy(ogólnie bym chciał żeby były pozaznaczane trasy samochodowe i co na nich zobaczę gdzie się zatrzymać.Co zobaczyć w Parku Narodowym.Tak żebym te wszystkie informacje mógł sobie na niej odczytać.Pozdrawiam
Do tego co planujesz każda mapa jest dobra.
Obyło by się bez Compassu, ale od przybytku głowa nie boli ;)
nadmiar map i przewdnikow nigdy nie zaszkodzi! no i mozna sie cieszyc kazda z osobna! :)
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
nadmiar map i przewdnikow nigdy nie zaszkodzi! no i mozna sie cieszyc kazda z osobna! :)
Taaa.
Wczoraj byłam w Krakowie w COTG na spotkaniu autorskim Piotra Krzywdy i Staszka Figla, promowali swój najnowszy przewodnik po pólnocnej Rumunii, w tym po Karpatach Marmaroskich.
Nastawiłam się, że kupię tą książkę.
Ale przy okazji wydawnictwo "Rewasz" (jak zawsze na takich spotkaniach) przywiozło całą paczkę książek, które otrzymali jako zwroty z księgarń, bo np. mają lekko uszkodzoną okładkę.
No i te książki wydawnictwo sprzedaje po 10 zł.
Ponieważ byłam na spotkaniu pierwsza - dobrałam się pierwsza do tej paczki i coś niecoś sobie wybrałam.
Był i najnowszy "Płaj" - i w sumie wydałam na książki 100 zł (a nie mam pieniędzy !)
Za 10 zł były i "Bieszczady" !
B.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
przywiozło całą paczkę książek, które otrzymali jako zwroty z księgarń, bo np. mają lekko uszkodzoną okładkę.
No i te książki wydawnictwo sprzedaje po 10 zł.
Ponieważ byłam na spotkaniu pierwsza - dobrałam się pierwsza do tej paczki i coś niecoś sobie wybrałam.
.
ale z ciebie szczesciara!!! :mrgreen:
http://www.e-map.pl/index.php?map=9 znalazłem chyba ze dwa lata taką mapę w bieszczadach a dokładnie w piękny porany dzionek na Tarnicy :D i nie powiem całkiem fajnie mi służyła aż ostatecznie gdzieś sam ją zgubiłem 2 raz ( pierwszy od razu tego samego dani schodzac z tarnicy ale po krótkich poszukiwaniach sie znalazła z kupą śmiechu że jednak to "prawdziwa bieszczadzka mapa" i nie chcę wracać a drugi ostateczny chym sam nie wiem gdzie - jedyny pewnik to że na Podlasiu :pp - może ktoś ją teraz znajdzie i sam sie wybierze w biesy ) :D