Jemioł dasz rade...:) sprawdź ustawienia przeglądarki.. bo mi loguje automatycznie w chromie a w innej nie chciało...
Mnie się tam podoba... niedługo pewnie jeszcze przyspieszy i w ogóle będzie cacy... wieje świeżością...
Wersja do druku
Jemioł dasz rade...:) sprawdź ustawienia przeglądarki.. bo mi loguje automatycznie w chromie a w innej nie chciało...
Mnie się tam podoba... niedługo pewnie jeszcze przyspieszy i w ogóle będzie cacy... wieje świeżością...
No na pewno trza to opanować:)
Może i wieje, ale trudno teraz wyłuskać najnowsze wiadomości !!!! Jakoś mniej czytelnie się zrobiło!
A ja trochę "pochodziłem" po forum i uważam, że nie jest źle. Już łapię jak i co, już się robi czytelne. A jak się opatrzymy z nowym układem to w ogóle będzie super.
WUKA, na czarnym pasku nasz" nowe posty".
PS. Tylko jedna uwaga. Nie można by trochę przyciemnić czcionki w tytułach postów czy nazwach użytkowników ?
A mi opcja zaloguj nachodzi na opcje społeczność :)))))
Dlatego nie mogę się zalogować:))))
Ok to obrazek dla większej jasności:
Uwaga: oczywiście forum działa najlepiej w nowoczesnych przeglądarkach (Internet Explorer 8, Chrome, Opera, Firefox, Safari).
W przypadku starych przeglądarek niektóre funkcje mogą być całkowicie niedostępne lub działać nieprawidłowo.
Od marudzenia jestem ja, mam ku temu stosowny papier, a więc...
wygląda jak zielone, ino jest pomarańczowe buuuuuuuu....
I czekam na szał boks bo się stęskniłam za pitoleniem z Wami;-)))))))))))))))))
Kropek Ty na tych Mazurach masz net?;-) tak offowo z braku boxa
No tak, to je dobry pomysł;-)))
jeszcze szał i ja już będę mega happy;-))))
bo mnie roznosi od gadania, tak od wewnątrz hahahaha
edit
czy jak się teraz podepnę pod fejsbuka, a w pracy mam go zablokowanego to sobie automatycznie i forum zablokuję?
100% pewności nie mam ale wydaje mi się że nie.
Administrator Twojej sieci blokuje adres "facebook.com". Ty korzystając z forum nie znajdujesz się fizycznie na facebooku (to forum wykonuje połączenia - jeśli takowe są konieczne - a Twój administrator nie może natomiast zablokować tego procesu).