Odp: gdzie z dziećmi na tydzień?
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Ja odebrałem ,że eve z rodziną pójdzie wyłącznie na Połoninę Równą i dlatego odradzałem.
mnie tam sama rowna tez sie podobala- podejscie chaszczem z ljuty, dwie bacowki do wyboru po drodze, widoki na ostra, potem do zwiedzenia ruiny bazy rakietowej i betonka do lipowca, przy ktorej sie pasly stada koni.. i na koniec sympatyczny sklep w lipowcu, wogole sama wioska jak z konca swiata! a w rejonie tez do odwiedzenia malownicza cerkiewka w likicarach :)
nie widze w czym rowna gorsza od borzawy!
No widzisz Januszku ! chociaż Buba podtrzymała odmienny pogląd.
Cytat:
nie widze w czym rowna gorsza od borzawy!
Bo gdyby tak wszyscy się zgadzali jak ty, to co to byłoby za forum ?
...a dyskusja gdzie ?
Jutro zmienię pogląd i zaproponuję przyszłoroczny wyjazd z dziećmi na Świdowiec.
Co wy na takie stopniowanie trudności ?
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
....
Jutro zmienię pogląd i zaproponuję przyszłoroczny wyjazd z dziećmi na Świdowiec....
Na Świdowiec , na Świdowiec :lol:..to ja chce byc "dzieckiem":-D
Bardzo dobra propozycja
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Jutro zmienię pogląd i zaproponuję przyszłoroczny wyjazd z dziećmi na Świdowiec.
Co wy na takie stopniowanie trudności ?
swidowiec chyba ladniejszy od rownej i borzawy razem wzietych! :)
Cytat:
Zamieszczone przez
joorg
Na Świdowiec , na Świdowiec :lol:..to ja chce byc "dzieckiem":-D
a
ja tez ja tez!
najlepiej takim w nosidelku ;)
Cieszy mnie że mozna tu miec różne zdanie na temat połoniny równej
isząc o Równej miałam na mysli oczywiscie ostą hore i zejscie do Lipowców, ale szczegółów nie opracowałam, widzialam na mapie że jest tam jakies jezioro male i duże...a teraz pisze z pamieci wiec nie przypomnie sobie nazwy, ale pewnie wiecie i tak o co mi chodzi. Z Pikuja polonina rowna wygląda super, i myslalam że dla moich dzieciakow to bedzie dobra droga. troche czuje sie na tym forum jak analfabeta, bo Wy już wszedzie byliście a ja tylko na Pikuju od Bukowca, wiec sory jesli kogos to denerwuje... Borżawe ja mialam zamiar i chec zrobić teraz ale moje dzieci ...mialy jednak obolale nogi. Przed wyjazdem na ukraine też chodziliśmy po połoninach w Polsce no i po prostu dzieci mi odpadły, a małzonek solidaryzował sie z ich bólem nóg:) szczegołow nie podawalm bo tak mi sie zdwało że to może być dla Was nudne. No ale skoro chcecie to jutro wstawie zdjecia *tylko rozszyfruje jak to zrobić i cos wiecej napisze. bardzo Wam dziekuję , fajnie że jestescie Tu
My jak my, ale fajnie, że TY jesteś tu :mrgreen:
Czekamy na zdjęcia z niecierpliwością.
PS-i tak jesteś lepsza ode mnie, bo ja na Pikuju nie byłam :mrgreen:...jeszcze.
Ale widziałam go na zdjęciach :mrgreen:
Ostra Hora jest wysoka ;) z Perechresnego ok. 800 m różnicy poziomów - nie wiem jak to przyjełyby dzieciaki ?
eve!! niecierpliwe czekam na zdjecia!!! :)
prpblem mam z zamieszczeniem zdjec, są zbyt wielkie? nie wiem.