Odp: Armia widmo na zboczach Chryszczatej
Wiele razy chodziłam sama po górach, również we mgle i w nocy.
Czasem się bałam, ale raczej żywych ludzi a nie duchów.
Chyba duchy gór są mi przyjazne, bo ja ich też nie krzywdzę, nie lekceważę, a czasem zapalę świeczkę na cmentarzu wojennym, lub położę kamyczek na macewie.
Natomiast artykuł na Onecie uważam za tanią sensację.
B.
Może armii nie widziałem, ale za to słyszałem jakby jakieś organy grały (coś w stylu fugi bachowskiej) na Jaśle. Było wtedy deszczowo, mgliście, a ja byłem zmęczony, głodny i sam... takie graniczne rzeczy się pamięta.
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
Natomiast artykuł na Onecie uważam za tanią sensację.
B.
teraz to caly onet sie zrobil jedna wielka sensacja.... :(
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
teraz to caly onet sie zrobil jedna wielka sensacja.... :(
A nie był taki od zawsze? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
coshoo
A nie był taki od zawsze? :)
mam wrazenie ze jest gorzej niz bylo...
Śmiejcie się śmiejcie. A pamiętacie opowieść naszego forumowego kolegi Leuthena o przeżyciach na polu namiotowym w Jasielu pewnej wietrznej i deszczowej nocy? ;)
Noooo, ale czytanie takich opowieści na forum czy słuchanie live przy ognisku to zupełnie inna bajka, niż lektura na Onecie w dziale "Dreszczyk" :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Fiaa
Śmiejcie się śmiejcie. A pamiętacie opowieść naszego forumowego kolegi Leuthena o przeżyciach na polu namiotowym w Jasielu pewnej wietrznej i deszczowej nocy? ;)
ty mi nie mow o polu namiotowym w jasielu...tam naprawde straszy...
najlepiej sie slucha przy ognisku!!! :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
ty mi nie mow o polu namiotowym w jasielu...tam naprawde straszy...
Odwiedziłem Jasiel w jdnoosobowej grupie wędrownej i nie załapałem się na straszenie :)
Załącznik 19586
Cytat:
Zamieszczone przez
Wojtek Pysz
Odwiedziłem Jasiel w jdnoosobowej grupie wędrownej i nie załapałem się na straszenie :)
]
pewnie byles pod koniec miesiaca gdy duchy juz odrobily miesieczny limit ;)
mysmy byli w 3 osoby, spalismy we wiacie (ten trojkatnej) bo padalo.. caly czas cos chodzilo wokol wiaty, chrzakalo , pokaszliwalo, jakby rozmowy cichym glosem.. jak wychodzilismy z latarka to nikogo nie bylo.. hitem totalnym byl jednorazowy krzyk.. ale bylismy juz tak wkreceni ze moglismy zle zinterpretowac...moze to byl ptak nocny, albo jakis kojot ;)