Odp: Czy budować mostki, kładki, barierki, schodki?
Ale ja mam jedną nadzieję, a mianowicie taką, że Andrzej się ze mną napije szampana na grobie UE.
Ja stawiam!Tzn. takiego podrasowanego, rosyjskiego;-))żeby nie było, że prawdziwego.
Hmmm, choć w sumie taka okazja to zasługuje na najprawdziwszego, to markę napitku jeszcze ustalę;-)
@bialy wilk - świetnie to podsumowałeś :)
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
ci co zyli podczas zaborow tez niby musieli sie pogodzic???
No tutaj to już nieźle pojechałaś... Rozwiń proszę tę wypowiedź, pokaż jakiekolwiek analogie, chyba przegapiłem zbrodniczą napaść UE na nasz kraj.
P.S.
A tak na marginesie Bubo, dlaczego nie stosujesz w swoich wypowiedziach zasad ortograficznych języka polskiego?
Cytat:
Zamieszczone przez
R20
No tutaj to już nieźle pojechałaś... Rozwiń proszę tę wypowiedź, pokaż jakiekolwiek analogie, chyba przegapiłem zbrodniczą napaść UE na nasz kraj.
moze tym razem na nas nikt nie napadl zbrojnie ale rowniez stracilismy niepodleglosc i co gorsza tym razem swiadomie i dobrowolnie....i np. taki traktat lizbonski wszedl w zycie... prawo unijne jest ponad prawem polskim, unia nam ustala normy i zasady ktorych musimy przestrzegac, ze np. taka stacja benzynowa ma zostac zamknieta mimo ze dobrze prosperuje bo "w unii nie wolno kontenerowek" czy odnosnie sprzedazy nabialu na ulicy... przyklady mozna mnozyc w nieskonczonosc- ale po co? entuzjasci UE i tak wszytsko przyjma z zachwytem i radoscia...
moze niektorym pasuja zakazy i "znormalizowanie" wszystkiego ze wszystkich stron ale mnie nie...
Cytat:
Zamieszczone przez
R20
A tak na marginesie Bubo, dlaczego nie stosujesz w swoich wypowiedziach zasad ortograficznych języka polskiego?
np. ą ę czy duzych liter nie pisze z lenistwa :-)