poczytałem, poczytałem i zatrzymałem się na ofercie w Dwerniku "U Stacha", jest to ok. 19 km od Ustrzyk Górnych ale oferta jest bardzo zróżnicowana (łowienie ryb w rzece, spływ kajakowy) co o tym myślicie?
Wersja do druku
poczytałem, poczytałem i zatrzymałem się na ofercie w Dwerniku "U Stacha", jest to ok. 19 km od Ustrzyk Górnych ale oferta jest bardzo zróżnicowana (łowienie ryb w rzece, spływ kajakowy) co o tym myślicie?
U Stacha nigdy nie byłem, ale na pytanie
odpowiem że myślę że łowienie ryb jest o wiele lepsze niż chodzenie po górach. (szczególnie latem, bo w zimie jest odwrotnie)Cytat:
co o tym myślicie?
Wydaje mi się że myślą przewodnią tego forum jest wymiana informacji z innymi także bardzo proszę o nie dogryzanie, a jeżeli to możliwe o odpowiedz na moje pytanie. Z góry dziękuję.
Ryb nie połowie, ponieważ od 1 września jest okres ochronny pstrąga. Chcemy dosyć aktywnie spędzić czas wolny i dlatego pytam o wszystkie alternatywy, może też być tak że po dwóch dniach w górach, będziemy chcieli odpocząć i skorzystać z innych "atrakcji" jakie oferują Bieszczady (dlatego pomyślałem o spływie kajakowym lub wylegiwaniu się przed potokiem - co oferują gospodarze "U Stacha" na swojej stronie www)
Ok w takim razie opcje noclegów zostawmy. Może doradzicie którą część Biesów na 4-5 dni urlopu wybrać? Chcemy od czegoś zacząć i kolejno z każdym wyjazdem poznawać następne okolice. Nie chcemy chodzić po każdej części po "trochu", tylko zobaczyć wszystko lub prawie wszystko w danym rejonie i dopiero dalej...
Munir-dzień dobry -lub witaj na forum.Pytasz co zobaczyc no cóż-może tak obowiązkowe połoniny+gniazdo Tarnicy.Wystarczy poczytac na tym forum takie same tematy-Pozdrawiam
Może i racja, wystarczy poczytać... tylko że mam pewien niedosyt informacyjny dlatego że tak jak już kilka razy to napisałem wybieramy się na taką wycieczkę pierwszy raz i nie wiemy w który rejon pierw pojechać i powędrować. Nigdzie nikt nie zapytał i nikt nie odpowiedział od czego zacząć, co będzie odpowiednie na pierwszy "rzut". Analizuje mape, przewodnik (wyd. Rewasz) wszystko się miło czyta i przegląda tylko że nigdzie nie ma podpowiedzi typu "pierwsza wycieczka w bieszczady", "pierwszy etap wędrówek". Powoli dochodzę do wniosku że ile bym postów nie wpisał w tym wątku to i tak nikt mi nie zaproponuje czegoś konkretnego. Trudno. Pojedziemy jako typowi nowicjusze, sam zaplanuję trasę może wtedy ktoś podrzuci czy "ok". Pozdrawiam
Nikt? Nigdzie? Aż sprawdzę!
Zestaw wątków nr 1
Zestaw wątków nr 2
Oj, chyba ktoś gdzieś kiedyś już zapytał :wink:
EDIT:
Hmm... moje wyszukiwanie się rozsypało. Jak chcesz raz jeszcze znaleźć to o czym pisałem wyżej uruchom forumową wyszukiwarkę i wypełnij pola mniej więcej tak:
Załącznik 24700
Zamiast frazy "pierwszy raz" możesz też wpisać słowo "pierwsza", dostaniesz następną paczkę.
Miłej lektury.