Re: Oczywiście, że to był prima aprilis
A ja to ukradłem!
Dopasowałem czas i miejsce akcji do swoich potrzeb i zrobiłem jeszcze jeden zabieg: pod tym akapitem o przygotowaniach napisałem w nawiasie "powyższy akapit, to oczywiście żart".
I co najmniej jeden osobnik się nabrał!
Niby dodał "jeśli to na poważnie", ale na wszelki wypadek zapisał się i to z całą rodziną! :)
(Zdążył jeszcze przed północą.)
Pozdrawiam
T.B., a zatem szkoda, że wcześniej nie odkryłeś tego mojego postu - nabrałbyś więcej osób. Ja specjalnie umieściłem go na Forum 1.04. rano, o godz. 7:24 (wyjątkowo o tej porze, bo nigdy tak wcześnie nie włączam komputera).
Obudziłem się o ok. 6-tej, leżałem jeszcze w łóżku i kombinowałem, kogo i jak spróbować by oszukać. I wykombinowałem. Ów tekst pisałem jeszcze w piżamie.
Może za rok coś wspólnie wymyślimy ?
Pozdrawiam
OK!
Mamy rok na wymyślenie megakłamstwa.
Ja np. sam nabrałem się na fajny dowcip. Dostałem mail o treści następującej (nadawca przysyła mi "niusy" regularnie):
"Uprzejmie informujemy, że z powodu słabego ruchu turystycznego na Hali
Krupowej, nasze schronisko zostało przeniesione na Przełęcz Krowiarki.
Mamy nadzieję, iż bliskość Babiej Góry oraz możliwość dojazdu samochodem do
schroniska, korzystnie wpłynie na frekwencję w naszym obiekcie.
Więcej informacji znajduje się na naszej stronie internetowej:
http://www.krupowa.gory.pl lub http://www.krupowa.prv.pl
Pozdrawiamy serdecznie!
Gospodarze schroniska "Hala Krupowa" na Przełęczy Krowiarki"
I ja to łyknąłem. Chwilę się zastanawiałem, jak to się przenosi schronisko, ale uznałem, że najpewniej jest to skrót myślowy i chodzi o przeniesienie się ekipy, czy coś w tym rodzaju. Na szczęście nie odpisałem im nic, bo teraz nabijają się na swojej stronie z oszukanych, którzy np. pytają o dojazd, życzą powodzenia w nowym miejscu itp.
Pozdrawiam
Aha, TB, mnie też na chwilę nabrali, ale jednak się domyśliłam, że coś nie tak :) Hehe, miło było faktycznie poczytać te komentarze do planów prezenosin!
A ja sie niezle usmialem, ze ktos rownolegle ze mna wpadl na podobny pomysl na zart ze schroniskiem :-)
Re: TYLKO DLA UCZESTNIKÓW II KIMB. NIEPOWTARZALNA OKAZJA -
wielbłady chca ludzi wozić czy to tak bez negocjacji z nimi narazie?
moze bytak ktos z szanownych zebranych powoził wielbłada- ja bym chciała popatrzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prosze! proszę!- zróbcie to dla mnie!
jak by co umiem udzielac pierwszej pomocy.... ;)
Kasandrra