Odp: Propozycja nowego działu ("Turystyka nie-bieszczadzka") i jedna drobniejsza uwag
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
Propozycja nowego działu ("Turystyka nie-bieszczadzka")
Co o tych propozycjach sądzicie?
Popieram pomysłodawcę, głosując "ZA". Będzie bardziej przejrzyście.
Odp: Propozycja nowego działu ("Turystyka nie-bieszczadzka") i jedna drobniejsza uwag
Jestem za mętlikiem i mętną wodą. Otwieram forum i czytam wszystkie nieprzeczytane. Podział na działy mnie nic nie daje. Jak chcę coś znaleźć, używam wyszukiwarki, która też ignoruje działy.
Pozdrawiam
Długi
Kilka lat temu podobne rozwiązanie już ktoś proponował, wówczas też byłem ZA. Owszem, to forum bieszczadzkie, ale relacjom z innych wędrówek jest i tak jakby bliżej do Bieszczadów niż do offtopu. O ile pamiętam, tamta propozycja dotyczyła utworzenia - obok "Relacji z Waszych wypraw w Bieszczady" - działu: "Relacje z wędrówek pozabieszczadzkich" czy też "Relacje z innych wędrówek". Czy jakoś tak :-)
Dziś kończymy głosowanie w sprawie nowego działu, ankieta zakończy się kilka minut przed północą. A przy okazji dyskutujemy też sprawę zmiany nazwy działu KIMB na "Spotkania forumowe" (to chyba lepsze niż moje "KIMB i inne zloty").
Swoją drogą ciekaw jestem, czy 27 osób, które głosowały w tej ankiecie, to te same 27 osób, które głosowały w ankiecie dotyczącej nadchodzącego KIMBu.
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
Swoją drogą ciekaw jestem, czy 27 osób, które głosowały w tej ankiecie, to te same 27 osób, które głosowały w ankiecie dotyczącej nadchodzącego KIMBu.
Nie, ale już nadrabiam :)
No co tam, Adminie Szanowny ?
Będą jakieś zmiany w tym pezetpeenie ?
Bo tak głosujemy i dyskutujemy , a tu nic. Niby zmiany są ale ich nie widać.
Czekam na zmianę rozszerzającą dział KIMB na szersze wody, bo tak to dochodzi do dziwolągów takich że Piskal musi zakładać wątek koszulkowy w oftopie, tak jakby to była pozaprogramowa dyskusja polityczna albo o Marynie.
Przecież nie samym KIMB-em forum żyje. Śmiem twierdzić że kwestia koszulek jest równie ważna i nie powinna błąkać się poza tematycznie.
A spotkania regionalne ?
Przecież to nie jest KIMB.
Należy zmienić nazwę działu czytelną dla wszystkich. Napisałem.
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
No co tam, Adminie Szanowny ?
Będą jakieś zmiany w tym pezetpeenie ?
Bo tak głosujemy i dyskutujemy , a tu nic. Niby zmiany są ale ich nie widać.
Czekam na zmianę rozszerzającą dział KIMB na szersze wody, bo tak to dochodzi do dziwolągów takich że Piskal musi zakładać wątek koszulkowy w oftopie, tak jakby to była pozaprogramowa dyskusja polityczna albo o Marynie.
Przecież nie samym KIMB-em forum żyje. Śmiem twierdzić że kwestia koszulek jest równie ważna i nie powinna błąkać się poza tematycznie.
A spotkania regionalne ?
Przecież to nie jest KIMB.
Należy zmienić nazwę działu czytelną dla wszystkich. Napisałem.
Adminie!
Możesz się zgodzić, możesz się nie zgodzić. Miej jakieś zdanie, proszę...
Aleście nerwowi są - od czasu zakończenia głosowania Admina jeszcze na forum nie było. Zaglądnie to przeczyta i podejmie decyzję. I albo zrobi nowy dział albo nie :mrgreen:
Przeca wszyscy wiedza ze zgadzam sie z decyzja wiekszosci (zwykle:))
Zrobcie (kontynuujac ten watek) jakis ladny opis do tego nowego podforum. Ja boje sie ze moge pojechac z jakimś "pinglisz" i bedzie skucha.