Odp: "CO Wy w tych Bieszczadach widzicie... nie ma jak Tatry-Dolina 5 stawów..."
Odp: "CO Wy w tych Bieszczadach widzicie... nie ma jak Tatry-Dolina 5 stawów..."
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
mimo że temat już był wałkowany:-)za każdym razem czekam przy ruszaniu go na odpowiedź jakiegoś jajogłowego co stwierdzi krótko-Wyjazdy i tęsknota za Bieszczadami spowodowane są działaniem jakiegoś wirusa czy mikroba i wystarczy zażyć jakąś polopirynę albo coś i spokój będzie-ale nikt takowy na szczęście się nie pojawia i patrząc na plecak już znowu chociaż w myślach tam dążymy:-)
Moja diagnoza:
Bakcyl (fraszka)
Bakcyl to jest taki mikrob,
co go wdychasz na wędrówce.
Nie pomoże żaden medyk,
bo nie zamkniesz go w probówce.
Jeśli chodzi o szkodliwość,
raczej życiu nie zagraża.
Za to bardzo łatwo wszystkich,
Bieszczadami pozaraża.
Cytat:
Zamieszczone przez
WUKA
Moja diagnoza:
Bakcyl (fraszka)
Bakcyl to jest taki mikrob,
co go wdychasz na wędrówce.
Nie pomoże żaden medyk,
bo nie zamkniesz go w probówce.
Jeśli chodzi o szkodliwość,
raczej życiu nie zagraża.
Za to bardzo łatwo wszystkich,
Bieszczadami pozaraża.
dlaczego nie ma tu opcji lubię to:-)
Też mi brakuje tej opcji hehe. Ech Bieszczady, kochane Bieszczady... Toż to nałóg nie do opanowanie
szkoda, że lekarz nie daje zwolnienia przez takie wirusy, na leczenia choroby u źródła (zamiast do apteki to na tydzień w Bieszczady na leczenie:) )
Zgadzam się na skierowanie od lekarza w Bieszczady:)
Tęsknota boli, więc na ból jakiś lek by się zdał.....L4 ma miesiąc ;)
Jak w każdym tego typu miejscu jest mnóstwo tego, czego nie widać, a co jest w tym jest najpiękniejsze.
WUKA!
Gratki.
Pięęęękneee!