Odp: Szykuję tygodniową wyprawę w Bieszczady z aparatem i szukam chętnych.......
No proszę, tak to nikt się nie odezwał, a jak ja się zaoferowałem, to od razu ile postów:razz: Nastaw się na trzeci weekend maja, bo wtedy jest KIMB, a co to jest, to znajdziesz na forum. Wtedy przyjadą ludzie, którym się nie będzie spieszyło .Chociaż może też nie będzie się spieszyło na najbardziej uczęszczane szlaki. A na tych nie uczęszczanych jest o niebo ciekawiej. (A takie znamy...)
NO I TO PIWO;)
Odp: Szykuję tygodniową wyprawę w Bieszczady z aparatem i szukam chętnych.......
Super, nie mogę się już doczekać, zaczynam odliczać dni do trzeciego weekendu maja....:))))
Cytat:
Zamieszczone przez
Edzia
Super, nie mogę się już doczekać, zaczynam odliczać dni do trzeciego weekendu maja....:))))
Piskal ! :) Gratuluję daru przekonywania :)
No cóż...... chyba skusiłam się na to piwo:)))))))
Cytat:
Zamieszczone przez
Edzia
Słusznie słusznie ;)
nie chce nic głośno mówić ale może napije się z Wami w tym samym czasie i w tym samym miejscu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Edzia
Coś mi się widzi że na jednym się nie skończy
Cytat:
Zamieszczone przez
Edzia
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Coś mi się widzi że na jednym się nie skończy
"szefie" daj na dwa piwa, bo tak mi się sikać chce a ni mom czym
Skąd Wy macie tyle czasu ,żeby tak często jeździć w te Bieszczady - zazdroszczę.
Mi z racji zobowiązań pozostaje tylko sierpień , a może dlatego ,że byłem tam dopiero 3X ?
Skąd Wy macie tyle czasu ,żeby tak często jeździć w te Bieszczady - zazdroszczę.
Mi z racji zobowiązań pozostaje tylko sierpień , a może dlatego ,że byłem tam dopiero 3X ?[/QUOTE]
Odkładamy mniej ważne sprawy na bok i po prostu jedziemy i nic to że często za ostatnie pieniądze:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
diabel-1410
Odkładamy mniej ważne sprawy na bok i po prostu jedziemy i nic to że często za ostatnie pieniądze:-)
Powiem wiecej: odkładamy wszystkie sprawy na bok i po prostu jedziemy i nic to, że często za pożyczone pieniądze;)
Pozdrawiam
Jak się bardzo, bardzo chce to się pakuje i się wędruje:-D Dla mnie każdy wypad jest przyjemnością, oderwaniem się od codzienności ale tylko tam w Bieszczadach zapominam o całym bożym świecie....:wink: