-
Re: CO TO ZA FORUM?
A ja właśnie jutro rano w kochane górki jadę i będę się tu aktywnie udzielać po powrocie, czyli po odpowiedniej dawce klimatu i wogóle wszystkiego. Z tymi ogłoszeniami też się zgadzam, powinny być jakoś odseparowane.
Miłej Nocy Kupały, pozdrawiam, Gibbonek
-
A taki chciałem być miły...
Kasiu! - ja ciebie w twarz??!! NIGDY - nawet kwiatuszkiem!!! A intuicja zawiodła cię co do mojej skromnej osoby. I mam nieśmiałe pytanko: co nam możesz jeszcze pokazać? :-)))
Moskita - mam nadzieję, że im dokopiecie na tej rozprawie, a znając ustrój w jakim przyszło nam żyć (DEMOKRACJA - to przypomnienie dla hotelu) nie powinno być problemów z wykazaniem swoich racji co do wolności słowa.. Powodzenia!!!
Chat to niezły pomysł - jak na razie mogę codziennie (najlepiej wieczorami) - może być ta 20 (Kasiu - wcale ci się nie podlizuję :-))) )
-
Ja jeszcze a propos 'czata', chciałam sobie z kimś w temacie rozeznanym pogadać przed jutrzejszy wyjazdem, atu co!!???nic, nikogo nie ma i koniec.
Ja jestem co prawda z Trójmiasta i mam 20 h pociągiem do Zagórza, ale baaaaaaarzdo chciałabym tu z kimś doświadczenia wymienić, tak od około 4.o7 możecie na mnie jak najbardziej liczyć.
Buziaczki, Kasia vel Gibbon
-
Ja jeszcze a propos 'czata', chciałam sobie z kimś w temacie rozeznanym pogadać przed jutrzejszy wyjazdem, atu co!!???nic, nikogo nie ma i koniec.
Ja jestem co prawda z Trójmiasta i mam 20 h pociągiem do Zagórza, ale baaaaaaarzdo chciałabym tu z kimś doświadczenia wymienić, tak od około 4.o7 możecie na mnie jak najbardziej liczyć.
Buziaczki, Kasia vel Gibbon
-
Hans,
moge Ci pokazac 3 najlepsze potoki na swiecie. Tyklko tyle.
Kasandrra
-
a coż to za potoki? (zaciekawiłaś mnie!!!). Może najpierw powiedz to sie zastanowię czy warto! A z tym "tylko tyle" to będziemy negocjować !
Moskita - "pochwal się" jak poszło w walce z "obrażonym" hotelem? (interesuję się tym bo jestem ciekawy co wolno mówić/pisać człowiekowi w naszym WOLNYM kraju? Myślę, że to się przyda nam wszystkim). Z góry dzięki!