zdjęcie zostało zrobione ciut poniżej tego miejsca
Wersja do druku
czyli Hnat...:)
chodząc po ścieżkach i drogach bieszczadzkich spotkać możemy nieraz takie " dziury w.." . Czy ktoś z Was spotkał je i gdzie?
"Dziura" z drugiej fotki jest niewinnie przycupnięta w rogu cerkiewnego cmentarza w Łopience.
Drzewo z trzeciej fotki z pewnością widziałem. Nie pomnę tylko gdzie. O Łopience nie wspomnę.
Pozdrawiam
zdjęcie nr.1 to drzewo przed kościolem w Wetlinie!!!
Znam, dlatego intryguję mnie tło na pierwszym zdjęciu. Przypatrz się mu uważnie. Wygląda jak droga z zakrętem. Zaś patrząc od strony ulicy na plac przed kościołem powinno się gdzieś uchwycić kawek kościoła lub nowego budynku. Lub trawnik + żwir parkingu. A patrząc prosto z placu w stronę ulicy powinno być widać budynki, sklep, a w sezonie busy :-P Patrząc z placu w lewą stronę znowu budynki sklepów i jadłodajni. Poza tym takie drzewa rosną przed wjazdem na plac, więc jakoś powinno go być widać, ewentualnie drogę w stronę Cisnej lub w stronę Ustrzyk. Dlatego drugi plan tego zdjęcia mocno mnie zastanawia.
pozdrawiam
Ola
Witam.
Aleksandra masz rację, dopiero co wróciłem z Wetliny i nie przypominam sobie tam takiego tła przed kościołem koło bramy przy ulicy. TŁO zupełnie jest inne.
Zatem może to jest przeróbka tła lub inny kościół - ale nie w Wetlinie.
:)
To drzewko na 100% stoi przy drodze przed kościołem dziura jest skierowana w stronę Ustrzyk.
przepraszam, że tak na raty, ale musiałem poszukać podpowiedzi:oops:
do zdjęcia nr 3. Po przejściu pewnego odcinka szlaku, idąc z góry na dół, mijamy drewniany krzyż.
Oto ona poniżej.
Czy ten krzyż nie jest na Jaworniku
Owa " dziura " ze zdjecia 3-go znajduje sie przy szlaku " zielonym " z Jawornika do Wetiny, Szczob - to miejsce usytowania drewnianego krzyża.
Gdzie można spotkać tą sympatyczną " amazonkę - diablicę "?
Zdjęcie przypomina mi jadłodajnie w Wetlinie.
Foto już trochę leciwe, ale jak byłem tam ostatnio to się nic nie zmieniło,
to gdzie " pstryknąłem " to foto?
Osuwisko pod Połomią 1980?
To nie jest amazonka! Przeciez ma obie piersi.
Przełom Osławy?
Gdzie można obejrzeć ten obraz??
W "pawulonie"u Rycha?
WUKA, przykro mi, ale to nie to miejsce.
Proszę próbuj dalej.
Pewna nie jestem,a "strzelać"głupio!To jeszcze dwie możliwości i się poddaję -
Siekierezada lub Latarnia Wagabundy!
Pozdrawiam!
Ze smutkiem przyznaję, iż musisz się poddać , To w dalszym ciągu nie to miejsce.
Jest to w Karczmie Czartoryja w Wetlinie.
konrad napisał:
>>Jest to w Karczmie Czartoryja w Wetlinie.<<
Nie jest to poprawna odpowiedź.
A poniżej mała podpowiedź.
nie ma prawidłowej odpowiedzi, więc ją podaję:
Bacówka bod Honem
witam
gdzie można się natknąć na taki pień?