-
Odp: Forumowe naklejki, naszywki, koszulki, itp.
No całkiem dobry pomysł :-P... mogę się zgłosić jako kontakt w Lublinie... ja też stawiam na ciemnozieloną lub khaki, no ewentualnie jakieś inne barwy ochronne :)... błagam tylko nie czerwony :).... hehehe ... no i tym sposobem, znów chyba nie dojdziemy do punktu spójnego.... a z tyłu nadruk będzie taki sam jak z przodu czy np.: jakiś inny?... /motto?, znaczek? jakiś diabeł ?/ :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Może jeszcze dodać każdemu indywidualnie koszulkę z loginem forumowym ;))
Może i tak.............. tylko czy to czasem nie wyjdzie dodatkowo 30zl za sztuke plus jakies tam jeszcze inne koszta ?
Oby nikt nie zechciał innego fasonu ( np kołnierzyka obszywanego koronką )
-jak widzę w kwestii kolorów zaczyna się nam festynowo robić , ale z drugiej stronynie jesteśmy chińczykami więc nie musi być tak samo , można nawet każdemu inne logo dać .
Proponuje robimy listę i każdy się wpisuje np. :
- Zaczarowany Ołówek – 2 szt. kolor lila róż
Wybieramy większością głosów np. do 30 grudnia i robimy jeden kolor
( co wydaje mi się słuszniejsze gdyż nie będę w Bieszczadach lustrować 20 kolorów koszulek i szukać na nich loga - ogranicze się np. do różowego )
-
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Skorzystałam z kontaktu Poleja , wstępna oferta uzyskana przez telefon przedstawia się następująco :
w cenie 19,80 przy ilości 30szt
czyli generalnie oferta jest korzystniejsza, pozatym w przypadku zielonych koszulek stedmana bylby problem, bo niewiedziec czemu farbuja ;/ (tylko ten jeden kolor;/).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
iza
Proponuje robimy listę i każdy się wpisuje np. :
- Zaczarowany Ołówek – 2 szt. kolor lila róż
Dobrze by było, aby podawać też rozmiar koszulek.
-
By pchać temat do przodu, no to niech będę pierwszy:
wtak .... 2 sztuki - XXL :) (luźniej bo w górach na luzie) KHAKI
-
kobita - 2 szt. M/L i XXL na 100 % ...
-
1 szt. XXL - kolor zielony
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kobieta_bieszczadzka
kobita - 2 szt. M/L i XXL na 100 % ...
Drugie zamówienie z Lublina byłoby identyczne...
-
Derty:
2 x M i 2 x XXL/ kolor obojętny, byle nie biały.
-
Rozmiar M - kobiecy, kolor: na 1 miejscu czerwony, na 2 zielony, na 3 czarny.........potem każdy tylko nie niebieski!
-
biore na siebie dystrybucje w trzymieście
koszulki szt 4 - 1- L , 1-XL , 2-XXL łącznie szt 4 kolor zielony
-
1 x kolor khaki lub ciemnazieleń 170 cm wzrostu nie znam się na XL
Proponuję nadruk biały, z jednej strony, prosty: bieszczadzkie forum coby nie wyglądać jak bożonarodzeniowa choinka
-
Ja po prostu nie noszę zieleni, ani ani :)
No to dla mnie rozmiar S kolor czerwony. Może być i czarny.
-
a ja chcę 1 szt XL (najchętniej zieloną)
-
Poproszę 2 ciemnozielone - XXL i M :-)
-
to dla mnie S kolor najlepiej zielony (zreszta moze byc kazdy oprocz rozowego, fioletowego i bialego)
-
1 szt XL, khaki lub ciemna zieleń
-
A tak swoją drogą. W sobotę, bez naklejki, bez koszulki, bez znaczka wszedłem do Zacisza w Cisnej i słyszę Cześć Bertrand. Tak mnie Miras (którego nigdy wcześniej nie widziałem) przywitał. Na koszulki sie piszę ino muszę pomyśleć, ile na każdy dzień tygodnia potrzebuję:)
Pozdrawiam przede wszystkim Mirasa
-
Ale mnie nikt nie znany mi z widzenia nie witał jeszcze tekstem 'Cześć Bertrand' więc sobie sprawię naklejki:D Może pomoże?:O
Pozdrawiam,
Derty
PS: widzę, że króluje khaki, to ja poprawiam zamówienie:
to co wyżej w kolorze khaki:D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
buba
to dla mnie S kolor najlepiej zielony (zreszta moze byc kazdy oprocz rozowego, fioletowego i bialego)
Czemu unikasz różowego?:O To wyśmienity kolor ... sam bym wdział:D:D
Pozdr.
Derty
-
Bertrandzie przecież Ciebie nie sposób przeoczyć . Nawet jakby sie chciało to sie nie da
pozdrawiam
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Derty
Ale mnie nikt nie znany mi z widzenia nie witał jeszcze tekstem 'Cześć Bertrand' więc sobie sprawię naklejki:D Może pomoże?:O
Pozdrawiam,
Derty
PS: widzę, że króluje khaki, to ja poprawiam zamówienie:
to co wyżej w kolorze khaki:D
Postaram się jeszcze w tym roku pozdrowić Cię "Cześć Derty" Będę miał problem z Panią Dertową ale sobie poradzę.
Iza też mnie na Jaśle tak kiedyś pozdrowiła...
pozdrawiam
-
khaki - dwie sztuki, rozmiar XXL
-
Ja poproszę dwie koszulki ciemnozielone lub czarne np. z biało-pomarańczowym napisem , w wersji męskiej XL i jeśli to możliwe w wersji damskiej (takiej jak proponuje Zajazd pod Caryńską lub W górach jest wszystko co kocham ) L - ale tu z rozmiarami może być różnie. Jeśli nie będzie wersji damskiej to wtedy M.
-
Czynię :grin:zapisy: na 3 szt.koszulek rozmiar XL kolory w kolejności; 1 czerwona , 1czarna(granatowa) i 1 khaki ... jeżeli zostanie wybrany jeden kolor (wiekszościowy) to poproszę 2 szt. XL
-
Czyżby temat umarł?
3 szt XXL + 2 szt XL kolor zielony lub czarny
pozdrawiam
-
Nie umarł , jedynie chwilowo omdlał . Koniec - początek roku -ja się inwentaryzuje , skończe to się za to zabiorę -może i więcej chętnych będzie bo dotychczas troche mało tych zamówień .
-
Dla mnie 2 szt - XL (zieleń/khaki) i 2 szt. - S (daskie - też zieleń/khaki) + 2 naklejki (na szybę) i 4 naklejki (na tab.rejetr.)
-
1 załącznik(ów)
To w takim razie i ja poproszę o 2 koszulki rozm.XL/kolor czarny lub granat/ oraz 2 naklejki na szybę [obecna wyblakła]
-
to jak można jeszcze ja
2x biała XXL
1x czarna XXL
-
No to i ja: 2x khaki,+ 1xbiała, XXL.; nalepka na szybę, też, please.
-
Witam
ja również poproszę
1x khaki XL
1x khaki lub czerwona L
I nalepki na szybę
Ela
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Forum ma już swoje logo. .
Andrzeju to co proponujesz to logo strony , a Forum ma swoje logo / patrz załacznik / .Chcę tylko przypomnieć o tym małym fakcie, tym bardziej, iż " myszka " występuje na każdym KIMB-owym znaczku/ poza ostatnim/, ponieważ było to dość dawno - 7 lat temu.
-
Marku, ja tam nie twierdze że nie masz racji, ale pierwsze coś widzę. Mój kimbowy znaczek jest z czajnikiem czy czymś takim.... a to co pokazałeś widze po raz pierwszy. Nasuwają mi się dwa pytania:
1. Skoro to co pokazałeś jest logiem forum, dlaczego widzę je po raz pierwszy? Nie ma tego na stronie głównej ani też nigdzie indziej nie ubodło mnie to w oko?
2. Jeśli Andrzejowi, mi, i zapewne wielu innym kojarzy się właśnie to co widzimy w lewym górnym rogu no to niech tak zostanie? Dlaczego coś zmieniać?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Barnaba
.....
2. Jeśli Andrzejowi, mi, i zapewne wielu innym kojarzy się właśnie to co widzimy w lewym górnym rogu no to niech tak zostanie? Dlaczego coś zmieniać?
Ale jaja... Też zobaczyłem to logo po raz pierwszy.
Zajrzałem sobie do Wikipedii, żeby przeczytać co to jest logo. Znak w lewym górnym rogu ekranu pasuje mi do tej definicji, a nie znaczek który zamieścił marekm. Prośba do Admina albo Moderatorów. Wypowiedzcie się na ten temat.
Pozdrawiam
-
Ja że tak powiem prywatnie.... :-).... a może skomponować znaczek z trzech logo portali bieszczadzkich....robiłam próby i mam koncepcję....mi sie podoba :-P......Kwestia czy admini wyrażą zgodę :-) .... jakby się uprzeć to i myche można gdzieś walnąć ;-).....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kobieta_bieszczadzka
robiłam próby i mam koncepcję....mi sie podoba :-P......Kwestia czy admini wyrażą zgodę :-) .... jakby się uprzeć to i myche można gdzieś walnąć ;-).....
Ja was pogodzę bo widzę że przyjdzie kolejna zima zanim coś wybierzecie a gdzie tu jeszcze zrobienie/dystrybucja gadżetów.
Forum bieszczady.info.pl ma swojego właściciela.
Logo z myszką nie wiem czy widze pierwszy raz, ale kojarzy mi sie raczej ze zjazdami gdzie każdy miał inny znaczek a motyw się przewijał na każdym.
Logiem forum jest to co znajduje się w lewym górnym rogu, dopóki właściciel forum nie powie że jest inaczej.
Właściciele innych serwisów nie są od wyrażania zgody co ma być na logu forum tego serwisu.
Poza tym to logo (z drzewkiem) jest niebrzydkie, więc w czym problem.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Piotr
Poza tym to logo (z drzewkiem) jest niebrzydkie, więc w czym problem.
Ależ nie zauważyłam, by ktoś wyraził opinię, iż jest brzydkie....:-P ... ale.... napiszesz KUJAW Y ("y" z drzewkiem) i też będzie pasowało :P.... mi chodziło tylko o zaznaczenie, np.: od Irka zarys gór, od Piotra cerkiewkę i oczywiście logo to z drzewkiem :P....., ale.... jakby coś to przyjmuje każdy wzór....
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kobieta_bieszczadzka
jakby coś to przyjmuje każdy wzór....
Odp. puściłem na priv, bo sie chyba nie rozumiemy.