-
Odp: Dziwne świetliste zjawisko nad Wetliną ?
Teraz będę się bał w góry chodzić :shock::shock:
Dodajcie te fotki !!!
-
Racja racja gdzie te fotki sam od poniedziałku dzwonie do autorki zdjeć i hmmm mimo obietnic i miłej rozmowy nie odpowiada na moje telefony nie wiem co myśleć. ? Jeszcze spróbuję ? Moze osoba ktora wcześniej pisała o zdjęciach udostepni tu na forum wystarczy wkleić sam nawet link i będzie widoczna fotka np z tej strony http://fothost.pl/
-
Witam ! Pragnę Was powiadomić iz fotki z Wetliny już dotarły do mnie aktualnie je analizuję za nie długo zamieszczę z opisem na moim blogu. Są to pierwsze zdjecia nieznanego obiektu latajacego z Bieszczadów ! Jesli ktos ma inne piszcie i opisujcie także swoje obserwacje :razz:
-
1 załącznik(ów)
A moze takie zjawisko nad Ustrzykami Górnymi...widok z polanek pod Rawkami :mrgreen:...zagadka
Odpowiedź jutro... albo dziś :-)
-
No więc odpowiedź...zdjęcie zrobione o godz. 23.30. A to nad Ustrzykami to po prostu łuna od swiateł zabudowań.
A piszę to ku przestrodze, że klisza aparatu, a tym bardziej cyfrówka...ma ogromne możliwości manipulacji.
-
Tak ale mimo wszystko manipulacje przy cyfrowych fotkach dość szybko są wykrywane. Twoje zdjećie musało być z dużym czasem naświetlania
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jaNO
Nie wchodzi mi załącznik. I tak sie zastanawiam czy to czasem nie jest blokowanie przez firewall w firmie
Zwracam sie do Ciebie o opis Twojej obserwacji bardzo potrzebne jest to przy ustaleniu obserwacji z Wetliny Dolina Osławy leży nie daleko i obserwacje mogą być powiazane. Bardzo proszę o kontakt lub opis obserwacji i przypominam się o tych zdjeciach !:razz::razz::razz: ? Co na nich jest ???
-
Zdarzenie z Doliny Osławy zamykam jako mistyfikajca - zerko kontaktu ale od czasu do czasu tak bywa :-o
-
Dotrzymuję słowa i podaję w linku zdjęcia śwetlnego zjawiska z Wetliny
http://spotkaniaznieznanym.blog.onet...219,index.html
-
Cholera strach się bać, tyle tego, jakby UFO-ludki chciały zaanektować nam biesy.
-
Przepraszam ale musze dać tu tego linka, nie wytrzymałem...:)
http://pl.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0
...czuje zawsze dreszcz emocji gdy patrze na ten film. Według mnie to chyba najwyraźniejsze zdjęcia ufo w historii Wiary w UFO. Z reguły okazuje sie że niezidentyfikowane pojazdy maja za nic postęp technologiczny, wielokrotne zoomy optyczne, stabilizacje obrazu itp. Wciaż wychodzą na zdjęciach jakby były robione aparatem Druh albo inna Smieną8M...
-
poprostu mnie zatkało !! miazga !! myślałem ze z krzesła fiknę !!:razz:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jabol
Przepraszam ale musze dać tu tego linka, nie wytrzymałem...:)
http://pl.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0
...czuje zawsze dreszcz emocji gdy patrze na ten film. Według mnie to chyba najwyraźniejsze zdjęcia ufo w historii Wiary w UFO. Z reguły okazuje sie że niezidentyfikowane pojazdy maja za nic postęp technologiczny, wielokrotne zoomy optyczne, stabilizacje obrazu itp. Wciaż wychodzą na zdjęciach jakby były robione aparatem Druh albo inna Smieną8M...
I co chcesz lub chciałeś udowodnic tym filmem z ktorego nawet smiać mi się nie chce ! A propo chyba nie widzałeś zdjec UFO z klasycznej Smieny czy Zenitu i tu bys mógł się srogo pomylić w ocenie !!!
-
E tam, filmik jabola był bardzo realistyczny, dla mnie tak samo realistyczny jak i te zdjęcia na Twoim blogu :D
-
W tym temacie to prawda jes taka.... jesli ktos wierzy to uwierzy i w lipny material natomiast jak sie kto zaprze to nie uwierzy chocby na talerzu latajacym mial podane.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
czternastak
W tym temacie to prawda jes taka.... jesli ktos wierzy to uwierzy i w lipny material ...
to mam rozumieć że wierzysz w każdą niewyraźną plame na tle nieba?!!?
Prawda jest taka że jak talerz spadnie z nieba i sie nie rozbije, to moze to byc UFO, jak nie, to może być ... wszystkim.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
eldoopa
to mam rozumieć że wierzysz w każdą niewyraźną plame na tle nieba?!!?
Prawda jest taka że jak talerz spadnie z nieba i sie nie rozbije, to moze to byc UFO, jak nie, to może być ... wszystkim.
Prawda jest taka Panowie że przecietny Kowalski w Polsce nie wie 95 % informacji na temat zjawiska UFO i co sie wokół niego dzieje i czasem gdy czytam niektóre wypowiedzi po prostu chce mi się śmiać. Inaczej się ma sprawa w innych krajach gdzie dostęp do tego typu informacji nie płynie jedynie z programu Discovery (jak w Polsce) który pokazuje dośc stare sprawy często juz nie aktualne ale mozna bez problemu przeczytać masę ksiazek, gazet itp i świadomość rośnie. U nas pozostaje tylko drwina na wszystko co związane jest ''nieznanym''
Takie Chiny na poważnie zajmują sie badaniem zjawiska UFO i śmieją się nawet z Jankesów, w Watykanie jest oficjalna komórka badań nad UFO. To samo jest w Szwecji, Wegrzech, Meksyku. Polska pod każdym wzgledem pozostaje w tyle nawet tego tematu który dla nie ktorych zwany jest ''przyziemnym''. :razz:
-
Miszczu
Cytat:
Zamieszczone przez
arek76
Prawda jest taka Panowie że przecietny Kowalski w Polsce nie wie 95 % informacji na temat zjawiska UFO i co sie wokół niego dzieje i czasem gdy czytam niektóre wypowiedzi po prostu chce mi się śmiać. ...
Po pierwsze - a Panie to pies pogrzebał.
Po drugie - rozumujemy, że Ty masz 150% tej wiedzy.
Po trzecie - to jest forum o Bieszczadach.
Po czwarte - od kiedy w psychiatryku jest dostęp do neta?
Zmień chopie forum
-
Cytat:
Zamieszczone przez
SQ1
No więc odpowiedź...zdjęcie zrobione o godz. 23.30. A to nad Ustrzykami to po prostu łuna od swiateł zabudowań.
A piszę to ku przestrodze, że klisza aparatu, a tym bardziej cyfrówka...ma ogromne możliwości manipulacji.
Wg mnie to impra 'Pod Caryńską' - Czartgranie lubo coś zbliżonego:P
Pozdrawiam,
Derty
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Miszczu
Po pierwsze - a Panie to pies pogrzebał.
Po drugie - rozumujemy, że Ty masz 150% tej wiedzy.
Po trzecie - to jest forum o Bieszczadach.
Po czwarte - od kiedy w psychiatryku jest dostęp do neta?
Zmień chopie forum
Nie jestes adminem tego forum abyś mi mowil czy mam tu pisać czy też nie wiec człowieku nieco pokory i kultury bo z tego co piszesz wyszlo to najgorsze cha....:-| niestety przykre to ale prawdziwe. Jak zauwazyłeś wątek ten cieszył się zainteresowaniem zgłosiło sie do mnie kilka interesujacych osob wiec jeśli temat ten cie nie interesuje po co tu zaglądasz nie psuj tego forum i nie ośmieszaj innych bo na to wyglada że to Ty masz jakiś powazny emocjonalny problem więc wyluzuj zwyczajnie...
-
On tylko zaproponował, więc wyluzuj koleś...
A skoro prowadzisz już tyle te obserwacje, to może wrzucisz chociaż jedną wyraźną fotkę UFO ? Tak żeby było widać to COŚ wyraźnie!
Bo te fotki jakos zawsze takie ciemne, zamazane lub przedstawiają jakieś punkty, ktore w nocy są jasne a w dzień ciemne, tak? Czekam aż dwoje niezależnych ludzi zrobi kiedyś zdjęcie jednemu talerzowi, co w czasach kiedy aparaty cyfrowe są wszędzie, chyba nie jest aż takie trudne.
Nie twierdzę, że nie ma zycia w kosmosie, bo to troche nierealne że tylko na jednej planecie 'ziemia' istnieje jedyna forma cywilizacji. Myśle że coś tam jest, tylko ma nas daleko w dupie lub o nas nie wie.
-
Witaj
Cytat:
Zamieszczone przez
arek76
Nie jestes adminem tego forum abyś mi mowil czy mam tu pisać czy też nie wiec człowieku nieco pokory i kultury bo z tego co piszesz wyszlo to najgorsze cha....:-| niestety przykre to ale prawdziwe. Jak zauwazyłeś wątek ten cieszył się zainteresowaniem zgłosiło sie do mnie kilka interesujacych osob wiec jeśli temat ten cie nie interesuje po co tu zaglądasz nie psuj tego forum i nie ośmieszaj innych bo na to wyglada że to Ty masz jakiś powazny emocjonalny problem więc wyluzuj zwyczajnie...
Wybrałeś niebieską czy różową?
Obie Ci szkodzą
Zdrowia
P.s.
1. Może nie zauważyłeś o czym jest ten temat na forum - przeczytaj jeszcze raz.
I podziękuj moderatorom (bo admin daleko), że mają cierpliwość.
2. Najpierw naucz się składać zdania zgodnie z regułami języka polskiego
Pa
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Witaj
Wybrałeś niebieską czy różową?
Obie Ci szkodzą
Zdrowia
P.s.
1. Może nie zauważyłeś o czym jest ten temat na forum - przeczytaj jeszcze raz.
I podziękuj moderatorom (bo admin daleko), że mają cierpliwość.
2. Najpierw naucz się składać zdania zgodnie z regułami języka polskiego
Pa
Moze juz wystarczy twoich super ''inteligentnych''wypowiedzi, które są tak załosne jak niektore komentarze naszych politykow możesz im podać rękę bo tu marnujesz swój czas.
A co do kolorów to skąd wiesz ? Sam tego doswiadczyłeś że tak piszesz ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
eldoopa
On tylko zaproponował, więc wyluzuj koleś...
A skoro prowadzisz już tyle te obserwacje, to może wrzucisz chociaż jedną wyraźną fotkę UFO ? Tak żeby było widać to COŚ wyraźnie!
Bo te fotki jakos zawsze takie ciemne, zamazane lub przedstawiają jakieś punkty, ktore w nocy są jasne a w dzień ciemne, tak? Czekam aż dwoje niezależnych ludzi zrobi kiedyś zdjęcie jednemu talerzowi, co w czasach kiedy aparaty cyfrowe są wszędzie, chyba nie jest aż takie trudne.
Nie twierdzę, że nie ma zycia w kosmosie, bo to troche nierealne że tylko na jednej planecie 'ziemia' istnieje jedyna forma cywilizacji. Myśle że coś tam jest, tylko ma nas daleko w dupie lub o nas nie wie.
Kolesiów to moze masz u siebie...
Co do fotek poszukaj sobie w necie jest tego pełno ( tyle że 98 % fake) a skoro nic nie widisz w tych fotkach nic ci nie poradzę. Co do tych niezależnych osób to wyobraź sobie że takich przypadków jest masa i nie tylko w skali cyfrówek ale i starszych aparatów. Proponuję nieco przeczytac zanim cos napiszesz ! Kolego wątek był na temat Wetliny i ich zdjęc więc nie widzę sensu wrzucać ''wyraźnych zdjęć UFO'' sam poszukaj !
Szkoda bo poczatek tego wątku pisały wartościowe osoby i zachowały kulturę i poszanowanie względem drugiego o innym zainteresowaniu jak widac nie wszyscy są tolerancyjni. Dlatego apeluję więcej Tolerancji !!!! To nie zaszkodzi !
-
OK ufoludki są na świecie. Mój Ulubiony Pan Michał jest tego najlepszym przykładem. Drugim przykładem mogę być ja.
Wolę niebieską.
-
A ja jak czytam tytuł tego wątku to zawsze wychodzi mi: dziwne zajebiste świetlisko zamiast jak w oryginale. A Ufoki są spoko!
-
Miszczu - miszczunio
Cytat:
Zamieszczone przez
arek76
Moze juz wystarczy twoich super ''inteligentnych''wypowiedzi, które są tak załosne jak niektore komentarze naszych politykow możesz im podać rękę bo tu marnujesz swój czas.
A co do kolorów to skąd wiesz ? Sam tego doswiadczyłeś że tak piszesz ?
Czy ja k u r w a ... w jakiś sposób Ciebie uraziłem? Ty jełopie nie potrafisz nawet odpowiedzieć na proste - postawione dla przedszkolaka - pytania.
Głąbie - to, że nie potrafisz pisać po polsku - trudno. To, że Ciebie buraku nie nauczyli zwracać się do innych ludzi z szacunkiem - to zapewne nie Ty (na forach i wszędzie zwraca się do innych DUŻĄ literą palancie). Wszyscy inni są winni.
To zapewne efekt jakiejś tam dyslekcji. Co do mojej inteligencji to się nie przypierdalaj.
Chodzisz zapewne jeszcze w pampersach i maskujesz to szerokimi gaciami w stylu hip - srop.
Jeżeli masz ochotę to możemy "podyskutować" na priva. Na temat UFO. Przerobiłem to jak zapewne spora część userów tego forum w wieku 12 lat - o QQwa - kiedy to było!
Oszczędź sobie tego śmiechu szczylu i weź się do nauki.
Zdrowia nieustająco
P.s.
Moderzy - nie wycinajcie tego - bana przyjmuję
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Michał
Miszczu - miszczunio
Czy ja k u r w a ... w jakiś sposób Ciebie uraziłem? Ty jełopie nie potrafisz nawet odpowiedzieć na proste - postawione dla przedszkolaka - pytania.
Głąbie - to, że nie potrafisz pisać po polsku - trudno. To, że Ciebie buraku nie nauczyli zwracać się do innych ludzi z szacunkiem - to zapewne nie Ty (na forach i wszędzie zwraca się do innych DUŻĄ literą palancie). Wszyscy inni są winni.
To zapewne efekt jakiejś tam dyslekcji. Co do mojej inteligencji to się nie przypierdalaj.
Chodzisz zapewne jeszcze w pampersach i maskujesz to szerokimi gaciami w stylu hip - srop.
Jeżeli masz ochotę to możemy "podyskutować" na priva. Na temat UFO. Przerobiłem to jak zapewne spora część userów tego forum w wieku 12 lat - o QQwa - kiedy to było!
Oszczędź sobie tego śmiechu szczylu i weź się do nauki.
Zdrowia nieustająco
P.s.
Moderzy - nie wycinajcie tego - bana przyjmuję
Pozdrawiam
Prosze Moderatorów o zamknięcie tego wątku oraz pouczenie tego mało dorozwiniętego człowieka jeśli wogóle tak go można nazwać o zachowaniu które bulwersuje nie tylko mnie ale i innych dostalem meila na ten temat. To co napisałeś jest obrazą i pomówieniem i nadaje sie pod paragraf i mam ku temu pełne prawa. Nie ma co zaprezentowałeś swoją kulturę wiesz mój chomik jest od ciebie mądrzejszy szkoda że taki arogancki wizerunek prezentujesz jako mieszkaniec Opola WSTYD człowieku WSTYD ile masz lat 13 czy jak piszesz duzo więcej ciebie należy izolować od ludzi !!!!
-
Heh
Cytat:
Zamieszczone przez
arek76
... ciebie należy izolować od ludzi !!!!
Od takich zapewne. Zabijesz gówno, a odpowiesz za człowieka.
Jak chcesz paragrafu - to wal.
Podam Ci miszczu dokładne dane osobowe.
I skończ z tą grafomanią - skorzystaj z korekty Worda. Ctrl C - Ctrl V.
Mówi Ci to coś?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
arek76
Prosze Moderatorów o zamknięcie tego wątku oraz pouczenie tego mało dorozwiniętego człowieka...
wiesz mój chomik jest od ciebie mądrzejszy...
ile masz lat 13 czy jak piszesz duzo więcej ciebie należy izolować od ludzi !!!!
A piszesz dokładnie w tym samym tonie co przedpiśca...
Wątek zamykam i przenoszę na OT, gdyż i tak z Bieszczadami nie ma nic wspólnego - szkoda czasu.