-
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
I. Krywe www.krywe.webpark.pl
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
II. Muczne www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
III. Sękowiec www.sekowiec.net
1) piskal
IV. Ustrzyki Górne www.carynska.pl
1) andrzej627
2) zbyszekj
3) Wojtek1121
4) Hero
5) Recon1
V. Wołosate http://www.podtarnica.bieszczady.net.pl/
1) Polej
-
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
-
W chwili obecnej rozkład głosów jest następujący (nazwy miejscowości w porządku alfabetycznym, a Państwa pseudonimy dokładnie wg pisowni logowania na Forum i kolejności oddawania głosów):
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) iza
1) piskal
1) andrzej627
2) zbyszekj
3) Wojtek1121
4) Hero
5) Recon1
1) Polej
PS
Izo, od razu Twój głos uwzględniłem. Ale jeśli mnie pamięć nie myli, to osobiście zgłosiłaś inną lokalizację. Cóż, kobieta zmienną jest.
-
Szanowny SB oczywistą rzeczą jest że kobieta zmienną jest . Po przeanalizowaniu propozycji Matyldy doszłam do wniosku iż jest ona „lepsza” , ot po prostu Matii dała propozycję która zaspakaja gusta / potrzeby wszystkich – są apartamenty, hotel, pole namiotowe i warunki – dlaczego nie spróbować czegoś nowego ?
-
Ja głosuję na Sękowiec, miałem głosować na Muczne, ale ceny noclegów w tamtejszym hotelu są odstraszające, a domki w Sękowcu wspominam bardzo miło:)
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Misieg
Ja głosuję na Sękowiec, miałem głosować na Muczne, ale ceny noclegów w tamtejszym hotelu są odstraszające, a domki w Sękowcu wspominam bardzo miło:)
Pozdrawiam
Nie musisz mieszkać w hotelu. Są tam też tańsze miejscówki.
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Nie musisz mieszkać w hotelu. Są tam też tańsze miejscówki.
Pozdrawiam
np? z tego co patrzyłem to ceny zaczynają się od 45zł...i nie mówię tylko o hotelu, ale i reszcie miejsc noclegowych..
-
Np. U Pani Kuźniewskiej http://www.twojebieszczady.pl/noclegi/n_muczne.php
Jest jeszcze niedaleko w Tarnawie hotelik. Jak się tam zakwaterujesz, to masz mój transport gratis
Pozdrawiam
-
Reszta wyborców się czai i odda głos w dopiero w ostatniej chwili? Na co czekacie? Chcecie wybór lokalizacji przeciągnąć aż do wiosny? A o programie, plakietkach, koszulkach i baranie czy prosiaku będziemy dyskutować w dopiero w przyszłym roku?
-
Dotychczas głosowało 16 osób.
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) iza
1) piskal
2) Misieg
1) andrzej627
2) zbyszekj
3) Wojtek1121
4) Hero
5) Recon1
1) Polej
PS 1
Andrzeju - nie obawiaj się o dotrzymanie terminów. Zdążymy.
PS 2
Zauważyłem pewną ciekawostkę. Jeden z naszych kolegów (Ten, Który Odżegnuje się od Jakiejkolwiek Koalicji), aby zachęcić drugiego do zmiany głosu, oferuje mu nawet przewóz z Tarnawy Niżnej do Mucznego.
Następnym krokiem może okazać się sponsorowanie zakwaterowania - byle by w wybranej przez "sponsora" miejscowości.
Wracamy więc jakby do I Rzeczypospolitej, w której regułą było kupowanie na sejmikach głosów szlacheckich przez magnatów.
Ale ponieważ to, co my robimy, jest rozrywką, i tylko rozrywką, ludzi dorosłych, więc osobiście nie widzę w tym nic zdrożnego.
-
Wycofuję swój głos oddany na Ustrzyki Górne i głosuje na Muczne.
-
Nie mam innego wyjścia. Wojtek mnie wiezie swoim samochodem. Wycofuje głos na Ustrzyki. Głosuje na Muczne.
-
Andrzej627 "zmienia skórę" jakby wygrały Ustrzyki też bym go zawiózł więc jego tłumaczenie o zmianie głosu jest pokrętne.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Jest jeszcze niedaleko w Tarnawie hotelik.
Ośmielam się głosować za hotelikiem "Nad Roztokami" w Tarnawie Niżnej.
Jest to - w przeciwieństwie do Mucznego - miejsce ciche, przyjazne, no i przede wszystkim tańsze.
Jeżeli moja propozycja (nieśmiała) przejdzie - mogę zabrać samochodem z Krakowa trzy, a nawet cztery osoby.
Byłby to mój debiut na KIMB-ie, więc liczę na wyrozumiałość
serdecznie pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dorota z krakowa
Ośmielam się głosować za hotelikiem "Nad Roztokami" w Tarnawie Niżnej.
Jest to - w przeciwieństwie do Mucznego - miejsce ciche, przyjazne, no i przede wszystkim tańsze.
Jeżeli moja propozycja (nieśmiała) przejdzie - mogę zabrać samochodem z Krakowa trzy, a nawet cztery osoby.
Byłby to mój debiut na KIMB-ie, więc liczę na wyrozumiałość
serdecznie pozdrawiam
Doroto, najpierw przeczytaj (w miarę dokładnie) 1-szy post w tym wątku tematycznym. Ten, który zainaugurował nasze głosowanie.
I dopiero potem głosuj.
Bo na razie, to:
"Dorota z Krakowa" wyrwała się jak "Filip z Konopi".
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
"Dorota z Krakowa" wyrwała się jak "Filip z Konopi".
Przepraszam; faktycznie niedokładnie przeczytałam. Myślałam, że może jest jeszcze jakiś wybór...
W tej sytuacji głosuję oczywiście na Muczne.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dorota z krakowa
Przepraszam; faktycznie niedokładnie przeczytałam. Myślałam, że może jest jeszcze jakiś wybór...
(...)
Nic się nie stało. Szkoda tylko, że rzadko tu zaglądasz.
Bo zgłaszanie lokalizacji trwało ponad półtora m-ca i było dość burzliwe.
Poczytaj tu:
http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=4746
Do zobaczenia, a gdzie ?
Tego jeszcze nie wiemy.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Nie zaglądałam. Mój błąd niestety.
Ale podtrzymuję zaproszenie podwiezienia samochodem z Krakowa - trzech - czterech bieszczadników udających się na KIMB.
-
Jak się przedstawia ranking?
-
Dotychczas głosowało 17 osób.
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) iza
5) Wojtek1121
6) andrzej627
7) dorota z krakowa
1) piskal
2) Misieg
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
V. Wołosate www.podtarnica.bieszczady.net.pl
1) Polej
PS
Matyldo, tak więc wygląda ów "ranking". Prowadzi Twoje Muczne ("Twoje" - bo przez Ciebie zgłoszone).
Ale, ale ... Zauważyłem, że osoba używająca pseudonimu "mAAtylda" jeszcze nie głosowała !!!
-
Cytat:
Zauważyłem, że osoba używająca pseudonimu "mAAtylda" jeszcze nie głosowała !!!
...przyczajony tygrys, ukryty smok...
Pozdrawiam;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
...przyczajony tygrys, ukryty smok...
Może i tak.
Chociaż ja osobiście jestem zdania, że osoba, która zgłosiła dany obiekt, powinna dać przykład i jako jedna z pierwszych nań zagłosować.
Chociażby ze względu na właściciela (zarządcę) obiektu, z którym przecież już wcześniej uzgodniła to zgłoszenie.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dorota z krakowa
Nie zaglądałam. Mój błąd niestety.
Ale podtrzymuję zaproszenie podwiezienia samochodem z Krakowa - trzech - czterech bieszczadników udających się na KIMB.
To jakby co, to ja się wstępnie piszę - i wchodzę w rozliczenie paliwa.
Ale termin jeszcze tak odległy, ze trudno mówić / pisać coś więcej.
B.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Chociaż ja osobiście jestem zdania, że osoba, która zgłosiła dany obiekt, powinna dać przykład i jako jedna z pierwszych nań zagłosować.
Jak widać, z kobietami nigdy nic nie wiadomo. Iza już zmieniła zdanie, a Matylda i Tarnina w dalszym ciągu się czają. Orsini w ogóle nie daje się namówić do glosowania. Basia rezerwuje miejsce w samochodzie, ale nie wypowiada sie co do lokalizacji.
No ale w końcu to kobiety rządzą tym światem i to one swoimi sposobami zdecydują, gdzie będzie KIMB.
-
Andrzejku ależ kobiet na tym forum jest poprostu więcej, ale to nic bo jak na razie wśród głosujących 13 osób to mężczyźni, więc to Wy na tę chwilę decydujecie, a i jeszcze kilku mężczyz wybierającychh się na KIMB nie zagłosowało :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Basia rezerwuje miejsce w samochodzie, ale nie wypowiada sie co do lokalizacji.
Tłumaczę się po raz 15. :mrgreen:
Mi jest wszystko jedno, gdzie KIMB się odbędzie.
Jak będę mogła przyjechać - to przyjadę obojętnie w jakie miejsce.
Jak nie będę mogła - to nie przyjadę.
B.
-
No cóż Andrzeju....ja swój typ mam od początku, ale czekam jeszcze, bowiem wolę dwa razy przemyśleć zanim zagłosuję, niż głos swój wycofywać i decyzję zmieniać. Serdeczności :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
andrzej627
Jak widać, z kobietami nigdy nic nie wiadomo(...)Orsini w ogóle nie daje się namówić do glosowania. (...)
No ale w końcu to kobiety rządzą tym światem i to one swoimi sposobami zdecydują, gdzie będzie KIMB.
Ależ Andrzeju, Ty chyba nie czytasz dokładnie (między wierszami) postów Orsini.
Ona po prostu ustawiła poprzeczkę b. wysoko: transport spod domu. Wojtek1121 już się łamie - ostatnio kupił plan Olsztyna i badał dojazd na ul. Promienistą od strony Warszawy.
I będziesz w nie lada kłopocie. Zamiast przylecieć z Paryża samolotem rejsowym do Warszawy, rozglądaj się za lotem na mazurskie lotnisko w Szymanach. Może jakiś czarter CIA z talibami Ci się trafi ?
A stamtąd, to już bez problemu Wojtek Cię odbierze. Pod warunkiem, że Orsini nie będzie miała zbyt wielu bagaży (dziewczyna lubi w końcu komfort, a różne fatałaszki i kosmetyki dużo miejsca w sakwojach turystycznych zajmują).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Basia Z.
To jakby co, to ja się wstępnie piszę - i wchodzę w rozliczenie paliwa.
Ale termin jeszcze tak odległy, ze trudno mówić / pisać coś więcej.
B.
Basiu, bardzo się cieszę, że (być może) pojedziemy razem na KIMB;
Paliwem się nie przejmuj. Wystarczy, że w drodze pogadamy, a po przyjeździe, wypijemy jakieś piwo.
Zostało jeszcze trochę czasu, więc trudno w tej chwili planować szczegółowo.
Bardzo się cieszę na spotkanie z Tobą :))))
-
SB kupujesz mi szmatkę do monitora, bo właśnie go pobrudziłam :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
Skoro Andrzej tak czeka na mój głos, postanowiłam go oddać właśnie dziś: SĘKOWIEC
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
Skoro Andrzej tak czeka na mój głos, postanowiłam go oddać właśnie dziś: SĘKOWIEC
Brawo!
-
Chyba na poprzednich KIMBach z tańców nic nie wyszło, bo męska część naciska na te kobitki, naciska;)
-
Oj wyszło, wyszło!Ja tańce z Andrzejem wspominam bardzo miło !
-
No to rozumiem Jego naciski;)
-
Dotychczas głosowało 18 osób.
I. Krywe
www.krywe.webpark.pl
1) lucyna
2) długi
3) Aleksandra
4) Stały Bywalec
II. Muczne
www.muczne.org
1) bertrand236
2) Marcowy
3) Marcin Scelina
4) iza
5) Wojtek1121
6) andrzej627
7) dorota z krakowa
III. Sękowiec
www.sekowiec.net
1) piskal
2) Misieg
3) Tarnina
IV. Ustrzyki Górne
www.carynska.pl
1) zbyszekj
2) Hero
3) Recon1
V. Wołosate
www.podtarnica.bieszczady.net.pl
1) Polej
PS
Cytat przeniesiony z sąsiedniego wątku poświęconego zgłaszaniu lokalizacji:
Cytat:
Zamieszczone przez
DUCHPRZESZŁOŚCI
Witam Wszystkich!
Niezależnie od stażu na forum, wieku, płci, religii, czy przekonań politycznych, Wsiem Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Po kilkumiesięcznej przerwie postanowiłem zajrzeć co się dzieje na bieszczadzkich stronach i gdzie się odbędzie KiMB. Mam już zaklepany urlop na trzeci weekend maja więc mam zamiar uczestniczyć w obradach tak szacownego grona. Tak więc czekam na finał. Głosował nie będę. Dostosuję się do innych.
Duchu, umyka Ci gdzieś podstawowa prawda: Ty, nie głosując - też przecież głosujesz! Niektórzy przekonali się o tym boleśnie w wyborach do parlamentu w 2005 r.
Nie powielaj więc tego błędu i oddaj głos na jedną z 5-ciu zgłoszonych lokalizacji (szczegóły zawiera 1-szy post w tym wątku tematycznym). Masz na to czas aż do 15 lutego do godz. 20:00. Nawet na zmianę głosu, gdyby zaszła taka konieczność. A pewnie zajdzie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Ty, nie głosując - też przecież głosujesz! Niektórzy przekonali się o tym boleśnie w wyborach do parlamentu w 2005 r.
znaczy się kto, bo nie bardzo rozumiem? :evil:
co do samego głosowania: miało być przekupywanie, a ja tu żadnych propozycji korupcyjnych niestety nie widzę. I jak tu dorobić w dobie kryzysu? :lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tarnina
mój głos: SĘKOWIEC
No ładnie! Zgłaszasz Wołosate, a później głosujesz na Sękowiec. Zdrada ! :evil:
-
No coś Ty, jaka zdrada? Wołosate jest świetnym miejscem pod każdym wzlędem na taką imprezkę, ale.........sercem zawsze Sękowiec :)