O o właśnie tak jest.
Mam dokładnie takie samo zdanie.
Pozdrowienia
Basia
Wersja do druku
:) Fajno...zaraz sobie wspomniałem ten majowy czas, gdy wsłuchiwaliśmy się w żółtym busie w muzę z Bandyty, a z tyłu telepały się rowery i 'Szaszkowie':) Często wracam myślami do tego krótkiego czasu... dał mi energii na długi rok chyba, może więcej:)
Pozdrawiam,
Derty
Derty, a można pić jednocześnie w dwóch knajpach?
Pozdrawiam
Ja pijam w kilkunastu...że o lampce w domu, u znajomych, czy w plenerze nie wspomnę;)
A wracając do for internetowych, to wiele osób bywa na kilku, czy kilkunastu, pisząc w tych ulubionych.
Pozostawmy wszystko swojemu biegowi, no bo czemu ma służyć utyskiwanie?
Jeśli ludzie będą woleli pisać tu, nie tam, to tamto usychać będzie i tyle. Może będzie odwrotnie? Kto to wie?
Dobrze życzę obu, szanuję Adminów obu, a logować się będę tam, gdzie jest co czytać, gdzie jest z kim dyskutować, czy choćby popitolić...więc póki co na obu;)
Na pewno przymusem, kazaniami, utyskiwaniem, oskarżaniem, czy próbami wywołania poczucia winy niczego się nie zmieni...
Pozdrawiam:)
...i na wieki wieków. Amen!
Heh
No nieźle - ale ja ostatnio pijam codziennie w 10x2 to daje umór. Dzisiaj to lekutko 18 więc skrobię.
O czym Wy tu pierdoli....cie. Forum inne- nowe - to osoby stąd. Chcą być samodzielni? Będą!
Ktoś na tym forum powiedział, że je pierdoli? Nie!!!
Przecież to forum to także ich wkład!
Wyrzekli się tego?
Nie!!
Chcą spróbować czegoś innego - macie czelność odmówić IM tego?
Nie!
Weźcie kurfa zimną kąpiel w śmierdzącej Wetlinie alebo innym badziewiu.
Wróćta do korzeni.
I do spotykania się w tych paskudnych Bieszczadach.
Dość i basta
Jesteśmy jedni w innych pracach - ale jedni.
Qurfa!!
Ja bym był większym optymistą. Do nas przecież także prowadzi link ze strony Wirtualnych Bieszczad ( www.bieszczady.info.pl )
:smile:
Tylko, że jak się wrzuci "bieszczady" w googla, to
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...e&lr=&aq=f&oq=
...to to info się na drugiej stronie pojawia;)...no i cóż na tej "stronie" jest?
Ależ walka będzie...o klienta oczywiście;)
Pozdrawiam:)
Qrcze, słucham czasami Czesława i teraz też... bo lubię go słuchać i nagle nie wiem dlaczego nastąpiło jakieś dziwne skojarzenie... http://www.youtube.com/watch?v=BuF5O...eature=related
A ja wlazłam i na tamto. Na razie widać, że popularność tego jest większa - choćby po ilości jednocześnie zalogowanych użytkowników. I trochę mnie też śmieszy i denerwuje, że większość tematów tam jest rozpoczętych przez jedne osoby. No - ja wiem, ktoś to musiał rozkręcić. Więc niech się kręci.
Trochę mi szkoda, ze się podzieliło, no ale secesje w modzie od dawna. Nie kumam powodów i są mi równo obojętne, a na KIMB się nie wybieram z założenia.
Ciekawe, jak będzie dalej.
Oj, chyba nie...z powodu jednego użytkownika uciekać z forum...
Tu tak, tam nie.
Wszedłem przed chwilą na to nowe forum zobaczyć ki diabeł. Kilku znajomych i..bardzo nieczytelny układ forum, to subiektywna opinia, ta czcionka, te kolory.. Cóż, wiem, że najważniejsza jest merytoryczna strona, ale..ja zostaję tutaj!
PODZIWIAM !!!
Podziwiam aktywność na nowym forum osób,,,,, które dawniej były ospałe i niezbyt aktywne tutaj. Dopiero na nowej płaszczyźnie rozwinęły skrzydła.
I to jest piękne. Widać stare forum ograniczało ich ruchy.
Teraz potrafią produkować post za postem i sypać nowinkami.
Podziwiam też dawnego moderatora który na starym forum nie umiał utrzeć nosa krzykaczom a na nowej płaszczyźnie potrafi. Jakież to proste !
Z przyjemnością zaglądam tam ......... i co ?
I nic.
Nie przenoszę się.
Wątek dotyczący Lucyny został wydzielony i przeniesiony tutaj.