-
Odp: Szukam noclegu w Bieszczadach - OGŁOSZENIA
Cytat:
Zamieszczone przez
Daneyel
Witam wszystkich
Dwa lata temu wraz z moją żoną szwendaliśmy się po bieszczadzkich szlakach było super w związku z czym postanowiliśmy w tym roku a dokładniej we wrześniu wrócić w Bieszczady :razz: Dlatego tez mam do Was prośbę czy znacie może jakieś miejsce gdzie moglibyśmy się zatrzymać na około 5, 6 noclegów najlepiej w okolicy Wetliny, Ustrzyk Górnych. Aha malutki szczegół teraz jest nas już trójka :-P nasz szkrab we wrześniu skończy 9 miesięcy. W związku z powyższym miejsce musi być przyjazne dla takiego maluszka jak on :-P zarówno pod względem warunków w nim panujących jak i podejścia gospodarzy do rodziny z małym dzieckiem (wiadomo maluszek czasami grymasi). Licze na Wasza pomoc. Pozdrawiam
Dlaczego Wetlina i Ustrzyki Dolne? Ja ze swej strony mogę polecić Terkę. Byłem tak kilka razy, przyjemni i gościnni gospodarze. Baza noclegowa też dobra. Są dwa gospodarstwa agroturystyczne. Ja byłem Pod Bocianami i bardzo mi się spodobało i mogę polecić.
Pozdrawiam
-
szukam noclegu z łazienką i kuchnią na 2tygodnie
Witam!
Mam prośbę o namiary na jakiś niezbyt drogi nocleg w Bieszczadach. Szczerze mówiąc nie wiem nawet gdzie dokładnie uderzyć, gdyż będą to nasze pierwsze wakacje tym rejonie. Jedziemy z rocznym synkiem na dwa tygodnie i dlatego zależałoby nam na łazience w pokoju i kuchni. Czy ktoś może nam polecić coś sprawdzonego? Będę wdzięczna i z góry dziękuję!
doris
-
Witam:) Wybieram się we wrześniu, w Bieszczady, po raz pierwszy. Marzyłam, o tym wyjeździe, od dawna. Zaplanowałam sobie pobyty w Solinie (by trochę poleniuchować na jeziorem) i w Cisnej (by podreptać trochę, po moich ukochanych górach). Zatem szukam noclegów, godnych polecenia, czyli miejsc, gdzie panuje miła i spokojna atmosfera, o niewygórowanych cenach (ok.25-30 zł), na 3 noce, w pokojach 2 osobowych. Także jak widać nie wymagam jakiś wysokich standardów. Czy ktoś zna takowe miejsca? Czy ktoś słyszał może o gospodarstwie agroturystycznych "Ostoja" w Cisnej? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
-
Witam,
szukam w Bieszczadach miejsca na sylwestra dla większej grupy osób Z PSAMI. Bez PETARD I FAJERWERKÓW w noc sylwestrową. czy ktoś może zna takie miejsce? Może być w kompletnej głuszy :) i dziczy byle dach jakiś nad głową był.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
zakonna
Witam,
szukam w Bieszczadach miejsca na sylwestra dla większej grupy osób Z PSAMI. Bez PETARD I FAJERWERKÓW w noc sylwestrową. czy ktoś może zna takie miejsce? Może być w kompletnej głuszy :) i dziczy byle dach jakiś nad głową był.
możesz spróbować np w bazie studenckiej Rabe pod Żebrakiem :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
takatam00
Witam:) Wybieram się we wrześniu, w Bieszczady, po raz pierwszy. Marzyłam, o tym wyjeździe, od dawna. Zaplanowałam sobie pobyty w Solinie (by trochę poleniuchować na jeziorem) i w Cisnej (by podreptać trochę, po moich ukochanych górach). Zatem szukam noclegów, godnych polecenia, czyli miejsc, gdzie panuje miła i spokojna atmosfera, o niewygórowanych cenach (ok.25-30 zł), na 3 noce, w pokojach 2 osobowych. Także jak widać nie wymagam jakiś wysokich standardów. Czy ktoś zna takowe miejsca? Czy ktoś słyszał może o gospodarstwie agroturystycznych "Ostoja" w Cisnej? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
W rejonach o jakich piszesz nie ma takich miejsc...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
zakonna
Witam,
Witaj Zakonna !!!
Wydaje się. że jedynym logicznym wyborem jest to:
http://www.nazaretanki.dir.pl/
-
Może Krywe? Jak Wy nie będziecie strzelać, to nikt nie będzie. W gospodarstwie (w domu) są dwa jamniki, więc inne psy też nie przeszkadzają. Warunki raczej dla kilku osobowej grupy. Większa grupa? Może Seredne u Witka i Karoliny, ale nie wiem jak tam z psami. Z miejsc odległych od cywilizacji i huku można wymienić jeszcze schronisko w Łupkowie (Na Końcu Świata), w Balnicy, w Łupkowie przy stacji "Rados'ne Szwejkowo"
Pozdrawiam
Długi
-
Polecam hotel na przeleczy pod chryszczata , badz pensjonat pod jodla w Stuposianach
-
Nie wiem czy dobrze doradzę i czy tam na coś takiego organizują itp. ale może zerknij na miejscowość Łupków. Jest tam jedno gosp agroturystyczne( Radosne Szwejkowo) urządzone po dawnych budynkach wojskowych. Miejsca opór, głusza i chyba miejsce idealne skoro jedziecie zgraną grupą.Jest świetlica, kuchnia, łazienka- dla mnie miejsce było rewelacja. Nie wiem jak z cenami, ja w seconie płaciłam jakieś 20 zeta/os. Namiary znajdziesz w przewodniku Krukara.
-
Pomóżcie wybrać miejsce ...
Witam Bieszczadników!
Na początku października wybieram się w nasze piękne góry. Otrzymałem kilka ofert pobytu. Jakie są Wasze opinie o:
Willi Krywe
Karczmie Czartoryja
Zajeździe Hantowe Berdo
Będę wdzięczny za Waszą pomoc.
Do zobaczenia na szlaku.
-
Prośba o pomoc w wynajęciu domu w Bieszczadach
Witam serdecznie,
od grudnia zaczynam pracę w Bieszczadach. Do tej pory spędzałam w bieszczadzkich lasach tylko tydzień miesięcznie, teraz zaproponowano mi pracę w terenie non-stop. I tu pojawia się prośba do wszystkich "stacjonarnych" forumowiczów. Poszukuję samodzielnego domu do wynajęcia,na 30 miesięcy, najlepiej 3 pokojowego, niezbędny jest internet lub możliwość podłączenia( więc zasięg kom). Cena jaką mogę zaoferować to 700 zł miesięcznie( z opłatami).
szukałam ofert przez biura nieruchomości, jednak wszystkie nastawione są na turystów( 200 zł za dobę). Będę w biesach w październiku, jednak już teraz chciałabym prosić Was o przysługę- jeśli wpadnie wam w oko lub ucho jakaś pasująca do moich potrzeb oferta- dajcie znać.
pozdrawiam
sosna
-
Domek koło J. Solińskie, zna ktoś coś konkretnego???
jak w temacie szukam jakiegoś domku lub pokoi do wynajęcia w okolicy J.Solińskie. Mam w planach jechać tam ze znajomymi na 2 tygodnie, odpocząć w towarzystwie znajomych, pospacerować, pozwiedzać okolice itp. poszukuje czegoś konkretnego, tak żeby koło domku można było zrobić ognicho, poimprezować w okolicy itp. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. ;) ;) ;)
-
Odp: Domek koło J. Solińskie, zna ktoś coś konkretnego???
Fajne 2 domki mają pp.Wronowscy w Bukowcu-nad Solinką.Jeżdzę tam od paru lat i jest super.Masz grill i ognisko-poza tym spokój.(stronka w internecie):-)
-
Witam serdecznie,
Szukam noclegu z wyżywieniem w Bieszczadach dla dwóch osób plus dziecko 1,5 roczne pod koniec stycznia 2010r. Interesują mnie również piesze wypady i atrakcje typu kulig :-) Będę bardzo wdzięczna za jakieś namiary na sprawdzone pensjonaty, hotele itp.
Pozdrawiam
Monika
-
Witam, poszukuję noclegu dla sześciu dorosłych osób. Nie mamy większych wymagań. Teren nas interesujący to okolice Mucznego. Proszę o podanie obiektu i przybliżonych cen.
-
Odp: Domek koło J. Solińskie, zna ktoś coś konkretnego???
Fajne miejsce jest w Rajskiem
ow.rajkie
www.rajskie.pl
-
...tak w ogóle to nie wiem czy wiecie ale są noclegi nad Galerią Smolarnia w Majdanie.. na skrzyżowaniu.. ze trzy fajne pokoiki z dostępem do kuchni i łazienki... dla mnie bomba... kurczak.. gdzieś miałem fotki .. w każdym bądź razie cena przystępna i gospodarze mili... http://bieszczad.linuxpl.eu/wordpress/?p=268 więc polecam.. nie reklamuje.. polecam!
-
Hej, chcialabym jechac w Bieszczady w styczniu. chcialabym wynajac domek dla kilku osob. macie moze jakies propozycje??
-
Cytat:
Zamieszczone przez
estera210
Hej, chcialabym jechac w Bieszczady w styczniu. chcialabym wynajac domek dla kilku osob. macie moze jakies propozycje??
"Stare Sioło" w Wetlinie? Nie nocowałem w domku, ale znam kawiarnię i właścicieli. Jeżeli jest tam jak w kawiarni, to może być świetnie. Mają stronkę, popatrz, może będzie Ci odpowiadać.
Inne miejsce to Agroturystyka "Stajnia" w Wołosatem. Nie jest to domek, ale nocowałem tam i dla kilku osób warunki są b. dobre (kilka pokoi z łazienkami, aneks kuchenny dla gości, pełna niezależność)
Pozdrawiam
Długi
-
Cytat:
Zamieszczone przez
estera210
Polecam bardzo to miejsce:))
http://www.werlas.bieszczady.pl/
-
Witam.
Piszę z prośbą o wsparcie :).
Otóż na początku lutego ( pierwszy tydzień), mam zamiar wybrać się z kobietą w Bieszczady. Szukamy pensjonatu, ale kobiety mają to do siebie (bez obrazy), że mają wymagania. Przede wszystkim chodzi o to, aby był to cichy pensjonacik gdzieś na uboczu, ale nie na totalnym odludziu. Chcemy spokoju i odpoczynku od wielu ludzi, więc wszelkie pensjonaty w obleganych turystycznyie miejscach odpadają. Z drugiej strony, dobrze by było, żeby gdzieś w miarę rozsądnej odległości było jakieś chociażby małe miasteczko, żeby uzupełnić przeróżne zapasy. I ostatnie ,,wymaganie" to to, żeby nie była to chatka wiejska, czy motel stylizowany na cokolwiek tylko zwykły pensjonat jakich wiele.
Wiem, że brzmi to jakby człowiek chciał wszystkiego i ostatnia prośba może wydać się dziwna, ale jak mówiłem wymagania padły.
Mam nadzieję, że da się znaleźć coś takiego.
Pozdrawiam serdecznie.
-
Witaj!
Myślę,ze ten adres spełnia wszelkie wymogi http://przystanek.bieszczady.info.pl/ .Pozdrawiam.
-
-
W Przystanku Cisna byłem wiele razy gorąco polecam.Jedzenie jest wegetariańskie można powiedzieć z "górnej półki", gospodyni jest nawet autorką książki kucharskiej.Przyzwoite pokoje i jadalnia oraz przesympatyczni gospodarze, jak ktoś raz przyjedzie to później zawsze wraca.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Kubson
chodzi o to, aby był to cichy pensjonacik gdzieś na uboczu, ale nie na totalnym odludziu. .
o kurcze nie masz prosto! :mrgreen: mocno zalezy jeszcze od definicji "ubocza" i "odludzia"..
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Kubson
Szukamy pensjonatu, ale kobiety mają to do siebie (bez obrazy), że mają wymagania. Przede wszystkim chodzi o to, aby był to cichy pensjonacik gdzieś na uboczu, ale nie na totalnym odludziu. Chcemy spokoju i odpoczynku od wielu ludzi, więc wszelkie pensjonaty w obleganych turystycznyie miejscach odpadają. Z drugiej strony, dobrze by było, żeby gdzieś w miarę rozsądnej odległości było jakieś chociażby małe miasteczko, żeby uzupełnić przeróżne zapasy. I ostatnie ,,wymaganie" to to, żeby nie była to chatka wiejska, czy motel stylizowany na cokolwiek tylko zwykły pensjonat jakich wiele.
Wiem, że brzmi to jakby człowiek chciał wszystkiego i ostatnia prośba może wydać się dziwna, ale jak mówiłem wymagania padły.
Mam nadzieję, że da się znaleźć coś takiego.
Pozdrawiam serdecznie.
doskonale opisane jest to w tej książce strona 6-7
http://issuu.com/librarzeszow/docs/t...ine&mode=embed
owocnych łowów
pozdrawiam
-
ciekawe z jakich czasow pochodza te opowiadania...
-
Ustrzyki Górne - nocleg
Planuję wypad do Ustrzyk Górnych na przełomie maj/czerwiec. Czy posiadacie namiary na jakieś prywatne kwatery? Chodzi o pokój 2-osobowy z łazienką w przyzwoitej cenie.
-
-
Poszukuję noclegu dla dwóch osób w lipcu na tydzień czasu.
Jako,że ja początkujący forumowicz to troche się pogubiłam:roll: Uzupełniam swój poprzedni wpis i proszę o podpowiedz o miłe miejsce wypoczynku na tydzień czasu na dwóch osób-interesują mnie pokoje w Cisnej. Pokoje najlepiej z łazienką i miejscem do przygotowania własnego jedzonka. Najważniejsza sprawa to bezpieczny teren na którym można zaparkowac motor i właściciele,którym nie będzie przeszkadzał jednoslad.Mam nadzieję,że tak jak w tamtym roku tak i w tym udzielicie dobrej rady!
Pokoje konkretnie w Cisnej,najlepiej z łazienkami.Szczególnie zależy mi na bezpiecznym parkingu koło domu gdzie można zaparkowac motor i gospodarzach,którym jednoślad nie przeszkadza-niestety jest wiele osób,które słysząc o motorze twierdzi,że brak miejsc,mimo widocznej informacji "wolne pokoje".Mam nadzieję,że podobnie jak w tamtym roku tak i w tym udzielicie porad.
-
Znalazłam kilka noclegów:
-Gospodarstwo agroturystyczne "Nad Solinką" http://www.bieszczady.net.pl/nadsolinka/
-Magellan http://www.magellan-noclegi.pl/
-Domek letniskowy-Staszewski http://www.twojebieszczady.pl/noclegi/n_cisna.php
-Jeleni Skok http://www.bieszczady.net.pl/jeleniskok/
Proszę bardzo o radę,który wybrac. Może ktoś nocował w któryms z nich??
-
Bieszczady w kwietniu
Chciałabym się zapytać czy ktoś wie gdzie można w kwietniu przenocować za jak najmniejsze pieniądze gdzieś w Bieszczadach. Warunki nie muszą być szczególne:) bez żadnych wymagań:)
-
Bieszczady w kwietniu
Szukam jakiegoś noclegu za jak najmniejsze pieniądze gdzieś w Bieszczadach:)
i chciałam się zapytać czy ktoś mógłby mi polecić?? to na ostatni tydzień kwietnia... nie mam żadnych wymagań co do warunków:))
-
Nocleg z widokiem na jezioro.
Szukam noclegu dla około 16 osób z wyżywieniem. Dobrze było by z widokiem na jezioro i w nie dużej odległości od jeziora. Dobrze jak by pokoje były 2-3 osobowe z łazienkami. Nie szukam czegoś luksusowego a raczej czegoś w przystępnych cenach. Koniecznie z wyżywieniem na miejscu (śniadanie i obiadokolacja). Termin: koniec sierpnia. Co możecie polecić? Miejscowość nie ma znaczenia.
-
Odp: Nocleg z widokiem na jezioro.
Dzień dobry! Ale witamy się tutaj: http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=4837
Jeżeli szukasz noclegu nad jeziorem to polecam to, ale jest to nad Jeziorem Śniardwy
http://noclegi.onet.pl/mysliwski-wyszowate,gizycko.html
Czy chodziło Ci może jednak o jezioro Myczkowieckie, a może o jezioro Solińskie? Możesz to jakoś doprecyzować? Chętnie pomożemy.
Pozdrawiam
-
Odp: Nocleg z widokiem na jezioro.
Jeśli miejscowość nie ma znaczenia a potrzebne jeziora to Mazury!!
-
No i warto pisać posty w odpowiednim wątku. Witaj na forum :)
-
Jak bym szukał na mazurach to pisałbym na innym forum. Zasdniczo bez znaczenia czy Myczkowskie czy Solina, grunt żeby był widok na jezioro, takie jest założenie. Ma być widok który można malować (plener malarski).
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
Ani nie odpowiedziałeś na moje powitanie, ani nie wpadłeś do wątku, którego link Ci podesłałem. :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
hizel
Szukam noclegu dla około 16 osób z wyżywieniem. Dobrze było by z widokiem na jezioro i w nie dużej odległości od jeziora. ….Miejscowość nie ma znaczenia.
Pogrubiłem jedno Twoje zdanie
Cytat:
Zamieszczone przez
hizel
Jak bym szukał na mazurach to pisałbym na innym forum. ….
Całkowity brak konsekwencji. Przypominam „Miejscowość nie ma znaczenia”. :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
bertrand236
….
Czy chodziło Ci może jednak o jezioro Myczkowieckie, a może o jezioro Solińskie? Możesz to jakoś doprecyzować? Chętnie pomożemy.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
hizel
…. Zasdniczo bez znaczenia czy Myczkowskie czy Solina, … Ma być widok który można malować (plener malarski).
Nie wiem, gdzie leży jezioro Myczkowskie, ale na pewno nie w Bieszczadach, a jednak piszesz na tym forum, dlaczego? I jeszcze jedno „mazury”….:oops:
Żebyś jednak nie myślał, że nie chcę Ci pomóc to poszukaj tutaj:
http://forum.bieszczady.info.pl/sear...&sa=Szukaj#930
lub
http://www.twojebieszczady.pl/noclegi.php
lub tutaj
http://www.bieszczady.net.pl/noclegi/oferty_solina.php