Gadki, szmatki ,a chętnych nie ma!!!Załącznik 27637
Wersja do druku
Gadki, szmatki ,a chętnych nie ma!!!Załącznik 27637
oj nie histeryzuj... ja się piszę :)
ścieżkę "spławy" przebyłam ostatniego lata pobłądziłam tam też po okolicy,chętnie zobaczyłabym coś innego ma ktoś jakieś propozycje?
Roztocze?
Spotkajmy się narazie blisko Lublina czyli na Polesiu a jak będą chętni to obszar można rozszerzyć wszak Roztocze i Góry świętokrzyskie nie są daleko.
Ja się piszę :-)
Jeżeli mogę wybierać to propozycja kobiety bieszczadzkiej na spacer po Durnym Bagnie wygląda zachęcająco ;-) i ta urocza drewniana wieża też kusi.
Oczywiście to tylko moje spojrzenie i dostosuje się do możliwości grupy. Ważne aby w tym spotkaniu uczestniczyło z przyjemnością jak najwięcej osób.
Dzięki Henku za wsparcie :-)
No i jakoś przycichło... a tu termin zdaje się pojutrze.... to kto się pisze na spacer i gdzie punkt zbiorczy?
Moja kandydatura oczywiście nadal aktualna a miejsce w sumie obojętne no może oprócz "spławów" .
oby pogoda taka jak dziś. Będę
a tak z czystej ciekawości, czemu w Wołoskowoli :D ? nie przypominam sobie, żeby tam był jakiś szlak łączący, no ale może... ja bym stawiała na Pieszowolę, gdyż po pierwsze przy drodze do ścieżki "Perehod" jest parking, gdzie swobodnie można zostawić auta, po drugi łączą się tu dwa szlaki, "Mietiułka", która doprowadzi do Durnego Bagna i "Perehod", który jest szlakiem bardziej ornitologicznym, ale ostatnio było tam bardzo pięknie i w zależności od pogody może to być wariant krótszy ;) ... ale jak ma być Wołoskowola, to się dostosuję, tylko gdzie tam się szukać mamy ?
http://www.informacja.wlodawa.pl/ima...okalizacja.jpg
ok. mi też się wydaje a nawet jestem pewny że Pieszowola była by lepszym miejscem.
To może jednak Pieszowola na parkingu koło ścieżki "Perehod" żeby potem nie było,że wszyscy byli tylko nie mogliśmy się odszukać,godzina 9.00 mi pasuje.
Jestem za :) ... do parkingu są znaki...prowadzące do ścieżki Perehod, więc trafić się da. Może jeszcze Wędrowiec się pojawi :) ...
Ok parking Pieszowola 9:00 :-)
Do zobaczenia
Pierwsze historyczne spotkanie odbyło się :lol:
Dzięki serdeczne za wspólne wędrowanie.
Kolejne poleskie szwędanie obowiązkowo kończymy ogniskiem w wiadomym miejscu :mrgreen:
Polecane przez mizara1177 lekarstwo na zakwasy działa rewelacyjnie :lol:
Żałuję ze miałem zajętą sobotę i niedzielę bo chętnie poznałbym lubelski kimb. Na następne wędrowanie poleskie na pewno się z Wami wybiorę . Proszę o trochę szczegółów z pierwszego!!
Niech żałują ci co nie byli...towarzystwo i pogoda dopisała dzielni uczestnicy przeszli ścieżkę edukacyjną "mietułka", która według różnych źródeł ma od 12 do 26 km:mrgreen: zdjęć wiele nie zrobiłam więc liczę na wsparcie tych bardziej zaangażowanych fotograficznie.
no Zbyszek miał zdaje się wyliczyć marszrutę czy coś ... postaram się dorzucić parę zdjęć wieczorkiem... :) Dziękuję za miłą wędrówkę ... mam nadzieję, że uda się zorganizować kolejne spotkanie, a może nawet ściągnąć kogoś na gościnne występy ;) ...
Kobieto Kaśko bieszczadzka! wieczór minął.I kolejny,i następny.Gdzie zdjęcia????Nie mogłem być to zdjęcia bym przynajmniej obejrzał.
Wszyscy ci którzy nie mogli teraz czekają z utęsknieniem:)kobieto!! miej litość
Proszę Państwa.. bez paniki, proszę... ;) ... tak szczerze powiedziawszy, to po przejrzeniu zdjęć wychodzi na to, że cały czas, żeśmy praktycznie przegadali i zdjęć to tak na lekarstwo raptem kilka... może Wędrowiec wesprze jakąś pticą czy czymś... 8-)...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...00464213_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...65573857_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...67193487_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...46225525_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...96936654_n.jpg
Dzienkujem;)
Pięknie tam, tylko czemu tak płasko ? ;)
A poważnie - marzę aby kiedyś wybrać się tam na rower.
kiedy jakieś bieszczadzkie spotkanie w Lublinie?:-P
Masz pomysł?
Coś ciekawego może wywoła reakcję:-D
Czy ktoś z lubelskiego wyiera się z początkiem sierpnia w Bieszczady? ja wybieram się i zamierzam intensywnie pochodzić. Może jakąś wspólną wyprawę udałoby się zorganizować?
Ja się chyba wybieram pisz na PW może uda się coś sklecić.Może ktoś jeszcze?
nie to, że coś sugeruje.... ale w weekend ma być ładna pogoda w okolicach bagiennych.... 8-) ... jakieś pomysły, sugestie? stanowczo się rozbestwiłam po pewnej konsumpcji :mrgreen: ...
Ach jaka szkoda ze w tym czasie muszę być tuż obok. Wprawdzie nad Jeziorem Białym tez jest pięknie ale Twoje bagienka nie maja równych:D
No cóż... chętnych brak :( ... widać bagienka nie mają szans w zderzeniu z górkami ;) ... Życzę udanego weekendu i jakby jednak ktoś... to stanąć w Zawadówce pod kasztanem przy remizie i się drzeć wniebogłosy... jak usłyszę ;) to odbiorę :mrgreen: ....
[Edit:] tak sobie pomyślałam, że nie usłyszę darcia spod remizy, ale na pewno mi doniosą we wsi o takim zajściu 8-)
Ja się też tłumaczę, ale mam w ten weekend imprezę na która się czeka 5 lat - czyli "lecie" mojego koła przewodnickiego.
Też w górach - w Beskidzie Żywieckim, więc mam nadzieję że jutro oprócz imprezowania pójdziemy się też gdzieś przejść w górki.
Niestety(stety) jutro ruszam na Ukrainę Piszkonia czeka!!!!!!!!!!!
Kto wie? Kto wie? Może "zamiałczymy" :))) pod tą remizą w sobote lub niedziele:)) bedziesz gotowa? A na poważnie to nie wiem, co masz w planie. Możemy być jutro, ale dopiero późnym popołudniem albo w niedzielę rano:) Co Ty na to?
generalnie mam w planach nie mieć planów i błąkać się po bagnach w poszukiwaniu czego nie zgubiłam :) ... a jest jeszcze opcja byczenia się na hamaku :D ...
Tak mało ludzi Bieszczady z Lubelskiego?
Witaj,
to tylko złudzenie:)
Jest dużo ale spotykają się w Biesach!
Wyjątkiem jest zaproszenie Kobiety:D lub interesująca propozycja szwendania się po zakamarkach naszego regionu.
Ze spotkań w Lublinie już się wyleczylem:)))) /ile razy można pić samotnie kawę/
Ale nadzieja ginie ostatnia! Może, bardzo możliwe...
Serdecznie pozdrawiam,
Naiwny optymista.
Czyli niedzielny wypad na szlaki poleskiego parku narodowego będzie brany przez Ciebie pod uwage?