No tak, to może być to :) Na liście zamówień koszulek też Piskal wpisał mnie bez podkreślenia, stąd pewnie pomyłka. Bartolomeo wysłał mi wiadomość testową i tę dostałem.
Piskalu, się popraw (koszulki wyślij pod właściwy adres) ;)
Wersja do druku
No tak, to może być to :) Na liście zamówień koszulek też Piskal wpisał mnie bez podkreślenia, stąd pewnie pomyłka. Bartolomeo wysłał mi wiadomość testową i tę dostałem.
Piskalu, się popraw (koszulki wyślij pod właściwy adres) ;)
A skąd mam wiedzieć,że jest dwóch, skoro wszystkie nicki są podkreślone i nie widać podkreślenia pod podkreśleniem. Mohikanin, jeśli dostałeś wszystkie dane na maila. to daj znać, a jak nie to mam wysłać do Ostatni_Mohikanin?
Może ktoś wie dlaczego kiedy napisałem posta wyskoczył mi komunikat że wiadomość za krótka i proszę ją przedłużyć do minimum 3 znaków?
Pytasz o samą zasadę mówiącą, że posty na forum mają mieć min. 3 znaki, czy też miałeś sytuację, że dłuższego postu nie dało się wysłać i pojawił się taki właśnie komunikat?
Miałem właśnie taka sytuację że post był długi-odpowiedź z cytatem i wyskoczył mi komunikat że post jest zbyt krótki.Spróbowałem bez cytatu i właśnie poszło
Cytat nie jest liczony do tych trzech znaków, to mają być trzy autorskie znaki :wink: Jeżeli jednak coś od siebie napisałeś (więcej niż trzy znaki) to nie potrafię wyjaśnić przyczyny kłopotów. Jeżeli sytuacja nie będzie się powtarzać to radzę ją zbagatelizować.
W jaki sposób kasuje się wiadomości w profilu? Pozdrawiam
Klikasz na kwadracik obok wiadomości, a potem rozwijasz na dole takie cóś:
Moderation Tools
- Delete Messages
- Approve Messages
- Unapprove Messages
- Deselect All Messages
Zaznaczasz pierwsze , klikasz na proceed, będzie jeszcze trza potwierdzić i gotowe.
Piskal!! To byłoby za proste!! Ja nie mogę zaznaczyć wiadomości w kwadraciku!! Po prostu jest nieaktywny. Pozdrawiam
Chwila chwila!! Coś się udaje. Dzięki. Pozdrawiam
Przy próbie otwarcia strony forum pojawia się komunikat:
Strona zgłoszona jako dokonująca ataków!
Strona forum.bieszczady.info.pl została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.
Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.[/I]
Bać się?
Podaj proszę więcej szczegółów. Jaki system operacyjny, jakie oprogramowanie antywirusowe, jaka przeglądarka, jaki program zgłasza incydent bezpieczeństwa (przeglądarka, program antywirusowy?). Modzi nic tu nie pomogą (poza informacją, że u nich wszystko działa jak należy) ale jak Admin będzie miał pełną informację to łatwiej będzie mu odpowiedzieć.
PS Może być na PW do Admina jak nie chcesz tutaj.
Ja mam od wczoraj to samo. Pojawia się za każdym razem przy próbie wejścia na stronę (i jest troszkę irytujące). Jeśli Adminowi w czymś to ułatwi diagnozę to wysyłam PW.
Wszystkie systemy operacyjne. Przykład z Firefox w Ubuntu, to samo zgłasza Firefox oraz Chrome w Windows 7.
Załącznik 29524 Załącznik 29523
Dzięki za odzew. Myślę, że wiadomości do diagnozy już są, kolejnych PW proszę już nie wysyłać bo skrzynkę Adminowi zablokujemy :wink:
Teraz wydaje się być wszystko w porządku. A w ogóle wyglądało to na zewnętrzny atak.
U mnie nadal ostrzeżenia się pojawiają.
Ja mam to samo.
Dzialam w temacie.
Forum jako takie jest czyste.
Joomla ktora byla zainstalowana na bieszczady.info.pl polegla pod naporem ruskich hakierow :) Joomla juz jest przeszloscia, mail do Google zostal wyslany. Komunikat w googlach powinien zniknac w ciagu kilkunastu godzin.
Czy to normalne, że powiadomienia o nowych postach przychodzą z adresu lesko@globalrealestate.pl?
Lol zdecydowanie przekombinowalem :) Prawidlowy email to admin@bieszczady.info.pl