18. komisaRz von Ryba
19. krzychuprorok
20. biesmirek1
21. partyzant
22. diabel-1410
23. Marcus
24. Lisk
25. don Enrico
Wersja do druku
18. komisaRz von Ryba
19. krzychuprorok
20. biesmirek1
21. partyzant
22. diabel-1410
23. Marcus
24. Lisk
25. don Enrico
Witam. teraz to przeczytałem. Ok
O co chodzi toż zagłosowałam-skąd upomnienie????
:razz::razz::razz::razz::razz:
26. prizes
27. jank
28. PiotrekF
29. Polej
30. marmota_m
31. dorota z krakowa
32. WUKA
Z ciekawości sprawdziłem wyniki na półmetku II tury rok temu - po pierwszym tygodniu oddaliście 27 głosów.
Ponadto - po wstępnym podliczeniu głosów oddanych w II turze - wiadomo, że... nic nie wiadomo. W żadnej z kategorii nie ma wyraźnego lidera, więc o zwycięstwie zadecydują pewnie (jak zwykle) pojedyncze głosy. A coś czuję w kościach, że jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli dogrywkę. A możliwe, że niejedną...
Apeluję: bądźmy szybsi i nie róbmy konkurencji Oscarom!
No i ratujmy pingwiny! Do urn! :-D
Ja już głosowałem a pingwiny to już po nocach mi się śnią ;-)
O co chodzi z pingwinami?
Jak każdego roku śmieszy mnie nagłe ożywienie niektórych Forumowiczów w momencie akcji Powsimorda i KIMB !! :-)
Nornice będą żyć :)
Niech żyją pingwiny z Madagaskaru :)
Też uratowałam pingwina. Mam poczucie, że zrobiłam coś dobrego dla świata.
Nie chcę ratować nornic 8) demolują mi worki ze śmieciami:mrgreen:
33. calanthe
34. Jimi
No dobra... Nie chcecie nornic, to nie 8-)
Edit: a teraz szybki konkurs lingwistyczny.
Jak Waszym zdaniem nazwa Powsimordy będzie brzmieć w innych językach, gdy akcja obejmie zasięgiem większość cywilizowanego świata z przyległościami? Bo np. na Ukrainie będą wybierane Поселуморди :-D
W ogólnie znanym syngaleskim ;ඝාතනය
Teraz to jakaś posezonowa wyprzedaż? :mrgreen: Ja uratowałam tylko jednego pingwina a teraz dają dwa pingwiny albo żubra.
Wojtek wraca do życia
i nie ma nic do ukrycia.
Brawa i pozdrowienia dla Wojtka z Zielonki od zielonego ludzika.
Miło Cię znów widzieć, Wojtas, ale zgodnie z regulaminem swój głos musisz mi wysłać prywatną wiadomość forumową :-)
Wybaczcie, ale jeszcze nie wiem gdzie jestem, co robię, czy żyję, jaka jest pora roku itd. Chciałem dobrze, a wyszło jak wyszło.
Dzięki ZIELONY LUDZIKU i Pozdrawiam.
Hej, Piskal, oddając głos na Forumowiczów Roku ratujesz pingwina i... dostajesz go na własność!
Czy można wycofać swój głos? Nie chcę pingwina !Ani nornicy! Ani żubra! Chyba że w postaci zgrzewki. Dwa koty i jedno dziecko to i tak za dużo jak na mnie8-)
Troszkę mamy kłopotów z tym pingwinkiem, ale idzie ku lepszemu :wink:
Załącznik 36891
Przegapiłam pierwszą turę :-(
A teraz przez pogaduszki o pingwinach nie mogę się przebić do postu zawierającego informacje, kto jest finalistą.
edit: znalazłam
Te pierzaki to tak na zawsze? I czy w przyszłym roku będzie inny zwierz? Jakaś kolekcja itp ;)
Pingwinem trzeba się zaopiekować do ogłoszenia wyników Powsimord.
A za rok... Się zobaczy, jaki gatunek będzie wymagał ratowania.
Może nornica? ;)
Czy wiecie, że... W roku ubiegłym w II turze oddaliście 35 głosów, więc wiadomości o śmierci plebiscytu wydają się mocno przesadzone :-D
42. prizes
43. Derty
Marcowy.... A nie słyszałeś, że zwierzaki się przyzwyczajają do swoich człowieków? Przecież onym pingwinom będzie smutno bez nas.... No chyba, że wszystkie zaadoptowane zostaną przez Powsimordy :D
A czy to aby na pewno pingwin? Bo mój Kornel stwierdził, że to krecik, a na kreciku to on się zna! Ach jooo...
Chyba że te bieszczadzkie to z urody bardziej do krecików.
Jeszcze raz mi popsujesz taką ładną tezę, to dostaniesz karną nornicę 8-)Cytat:
Zamieszczone przez sir Bazyl
A imię jego czterdzieści i cztery, choć tak naprawdę to:
44. Pyra.57
Przedostatni dzień głosowania!
A później - choćby kto błagał, prosił czy groził - pingwina nie dostanie!
No proszę jaki magiczny numer mi przypadł w udziale.