Nie chcę być defetystą, ale na układy nie ma rady ;)
Wersja do druku
Ja tym razem nie głosuje bo nie podoba mi się punkt regulaminu który mówi że tożsamość głosujących ma być ujawniona! Ja zawsze głosuje na Bertranda i słusznie ale dlaczego mam uchodzić za wazeliniarza?
I wybierzmy wreszcie Recona za Kronikarza Wszechlat bo to stary bieszczadnik który łazi bo Biesach od lat i opisuje to "z jajem", językiem naprawdę ciekawym!
Pozdrawiam wszystkich, +Pastor ręką własną
Pocałunek śmierci złożyła
32. asia999,
dzięki czemu został jeszcze jeden remis. Ale każdy kolejny głos może zmienić ten stan rzeczy :-D
Marcowy ma tylko jednego byczka !??
Ciemną nocą głosy oddali:
35. Capricornus
36. iaa
37. maciejka
I na tym zakończyliśmy Jubileuszowe Dziesiąte Wybory Forumowiczów Roku!
Dziękuję całemu niezawodnemu Elektoratowi :-D
Z pierwszego liczenia wynika, że we wszystkich kategoriach mamy zwycięzcę, więc dogrywki raczej nie będzie. Ale na pewno będziemy to wiedzieć koło południa, po ponownym zliczeniu głosów. Także w porze obiadowej poznamy Wątki Roku!
Zapraszamy przed ekrany! :-)
Drodzy i Szanowni,
Powrótne liczenie głosów potwierdziło podejrzenia, że w kategoriach osobowych nie mamy w tym roku żadnego remisu, więc i dogrywki nie będzie. Mamy za to remis w wyborach Wątków Roku :-) Ale prawem dyktatora uznałem, że zamiast dodatkowego głosowania lepiej po prostu przyznać dwa złote medale - wszak od przybytku dobrej literatury głowa nie boli.
Tak oto Wątkami Roku 2016 zostały ex-aequo:
- Bobry, kaczeńce i retorty czyli beskidzkoniskie wędrówki kwietniowe - autor: buba
oraz
- Intensywna relacja we trzy zdjęcia z leniwej wycieczki w Bieszczady - autor: bartolomeo.
W zwycięskiej trójce - ze stratą tylko jednego głosu - znalazła się także historia zatytułowana:
- Wiosennym bieszczadzkim błotem... - autor: coshoo.
Wielkie gratulacje do całej trójki :-D Wątki trafiają do świeżo założoną Tablicę Pamiątkową w dziale Relacje z Waszych wypraw w Bieszczady.
Dziękuję wszystkim głosującym, jutro rano poznamy Botaka Roku! :-P
Dla Twórców wątków - serdeczne gratulacje!
Serdeczne gratulacje dla autorów wątków :) Szczególnie gratuluję Bubie i z niecierpliwością czekam na jej dalsze kaczeńcowe relacje.
Gratulacje dla autorów nagrodzonych wątków
Pozdrawiam
Gratulacje i pozdrowienia.:smile:
Dziękuję :smile:
Jeden mój typ. Ale gratuluję wszystkim autorom.
W tym roku - jak widać - karty rozdawała w tej kategorii literka "b", choć i "c" na podium (przecież w końcu tylko o mały kroczek dalej w alfabecie). ;)
GRATULACJE! : ))
oba moje ulubione,
serdecznie gratuluję
Gratuluję laureatom !
A teraz - zgodnie z zapowiedzią - wyniki głosowania na Botaka Roku. Konkurencja w finale była bardzo silna, różnice między finalistami wyniosły 1-2 głosy, ale ostatecznie Waszą decyzją
Botak Roku 2017
goes to
długi!!!
Pierwszy tytuł dla forumowego weterana, ale z pewnością nie ostatni ;) Wielkie gratulacje i serdeczne pozdrowienia! :-D
Gratulacje !
Migał się, migał, aż się wreszcie Tomaszek doigrał. Dobrze mu tak!:-P
Podziękowania i gratulacje
Długiemu za wyważony spokój i refleksje
a twórcom wątków za to, że im się chciało podzielić z bliźnim, (co w dzisiejszych czasach nie przychodzi tak łatwo).
Gratuluję autorom wątków, dziękuję również tym, którzy nie stanęli na pierwszych miejscach, ale swoim pisaniem sprawili wiele radości i przyjemności.
Gratuluję Botakowi Roku!:razz:
No nie ...
sam nie wiem
w każdym razie bardzo sprawcom dziękuję, czuję się tak jakoś ...
skowronka dziś widziałem, może dlatego...
jeszcze raz dziękuję
Gratulacje dla długiego
Botaka roku 2017-go!
po "b" i "c" przyszła kolej na "d" ;)
Długi - serrrdeczne gratulacje! :)))
W kategorii "Botak" - Północ PANY :mrgreen:
Dziś Kronikarz Roku. Także tutaj konkurencja była silna, ale już w I turze pojawił się lider, który wysforował się na czoło stawki i miejsca do finiszu nie oddał. Wierni fani pamiętają, że zdobył ten zaszczytny tytuł już dwa lata temu, na rok przyczaił się, zaszył w salach treningowych, łapał formę i nabierał sił, żeby w tym roku znów powalczyć o Kryształową Kulę. Jego nick pojawił się także wczoraj, co było oczywistą zapowiedzią dzisiejszego tryumfu.
Kronikarzem Roku 2017
wybraliście
coshoo!!!
Wielkie gratulacje! :-P
Gratulacje :smile:
Wiwat coshoo! Dzięki za dotychczasowe relacje i niecierpliwie czekam na następne!:-P
Jak na razie, w pierwszych trzech ogłoszonych kategoriach, mam pierwsze trzy trafienia!
Gdybym się chciał "podlizać", powiedziałbym - laureaci, ja na was głosowałem:-)
Ale się nie chcę podlizywać, więc: serdeczne gratulacje!
Gratulacje dla wszystkich docenionch !!!!!
Brawa dla kolejnego zwycięscy. Należało się.
Brawo długi. Brawo coshoo@
Gratuluję i pozdrawiam
Ja też, ja też, ja też,
gratuluję i czekam na następne relacje ;)
Gratulacje!
Raz, raz, raz... Próba mikrofonu.
Dziś Debiutant Roku. Jak może pamiętacie, w tej kategorii obowiązywało quorum, czyli gdyby głos na kandydatów oddała mniejszość elektoratu, nie mielibyśmy II etapu. Ale na ogół nie mieliście większych problemów z typowaniem kandydatów i osiągnięciem 50 procent. Wyszła całkiem mocna nalewka... ;) Kiedyś tam ta kategoria została uznana za probierz zdolności forum do przyciągania i aktywizowania nowych użytkowników, więc z dopływem świeżej krwi wydaje się być całkiem nieźle.
Przechodząc do meritum: w kategorii Debiutant Roku mieliśmy od początku lidera, który wygrał wyraźną przewagą głosów.
Debiutantem Roku 2017
został
Waldemar!!!
Brawa i gratulacje! :-)
Brawo Waldemar!
Gratuluję i pozdrawiam
... coś podobnego?!!! Dziękuję!!!