Jesce, jesce!! Za mało zdjęć!!:> Więcej widoczków. Może cuś z okolic Matragony, Hyrlatej?
Ja chcę w góry...!!
Wersja do druku
Jesce, jesce!! Za mało zdjęć!!:> Więcej widoczków. Może cuś z okolic Matragony, Hyrlatej?
Ja chcę w góry...!!
może nie Bieszczady ?? ale blisko ....
Dla Derta - Matragona we mgle :( i Osława pod Matragoną
oż! Osława nie poszła:( - już sie poprawiam
Hej :)
Dzięki. Zwłaszcza Osława tako kolorowo. Ej...polazłbym, polazł tam...ale już niebawem :>
Więcej zdjeć!! :D
Parę zdjęć z weekendu. Żal było wracać...
Jesień cudna tego roku :D ...święta sprzyjają wyjazdą w góry...a w Dolinie Górnego Sanu wczoraj (30.10) prawie nikogo :lol: 8)
Wczoraj wraz z innymi przewodnikami byłam na szkoleniu w Obnizeniu Górnego Sanu. Byłam zaszokowana pięknem krajobrazu. Wędrowaliśmy ścieżką poznawczą Tarnawa-Dźwiniacz Górny-Tarnawa. Nie robię zdjęć. Mam nadzieję, że Anyczka je zamieści. Z pasją fotografowała. Ja ograniczę się tylko do jednego. Jeżeli w Bieszczady to koniecznie odwieźcie worek bieszczadzki. TORFOWISKO W TARNAWIE TEŻ JEST UDOSTĘPNIONE TURYSTOM. Swietne kładki.
No to jeszcze kilka.... :lol: Acha, mam pytanko wie ktoś co to za białe "kotki" pojawiają sie o tej porze roku na drzewie :?:
i jeszcze kilka, tylko Caryńskie, monotematycznie, ale mam lekkiego hopla na punkcie tego miejsca :D