Chmiel?
Wersja do druku
Chmiel?
To może być tylko cerkiew p.w Św. Mikołaja w Smolniku. Nie będę pisał w którym Smolniku
pozdrawiam
Brawo Bertrandzie.
Myślałem, że to łatwa zagadka, a okazała się trudna. Ngaroda do odebrania na KIMBie
:mrgreen:
Pozdrawiam
Długi
Kilka wyjaśnień.
1. Nigdy nie byłem wewnątrz zawsze ogladałem cerkiew z zewnątrz :(
2. Na zdjęciu z ikonostasem widać, że jest to cerkiew murowana :!:
3. Twoja podpowiedź :!: + mapy :!: i przewodnik Rewasza :!: dały rozwiązanie :idea: :D
4. Nie wiem czy będę na KIMBIE :( / brak czasu/ ale nie wykluczam :? . Jeżeli nie
będę :( to skonsumujcie moją nagrodę - Na Zdrowie :D
5. Wybieram się kwiecień-maj do Trójmiasta :!: . Dam znać na PW jak będe znał termin :lol:
Pozdrawiam
Bertrand proszę mi koniecznie dać znać w jakim konkretnie terminie będziesz w 3-miasto . Zapraszam do mnie na kawe do siebie bądż spotkanie gdzieś na mieście .
Dam znać.
Pozdrawiam
No jeśli spotkanie na północy miłośników Bieszczad, to i ja bym się z chęcią dosiadł do takiego ogniska, jeśli termin będzie sprzyjający a biesiadnicy przyjaźni.
----------
pozdrawiam
Dostałam sygnał od Długiego , także jest chętny na spotkanie .
Myślę że do realizacji już tylko malutki kroczek.
Bertrandzie pakuj walizki , czekamy na Ciebie i Renatkę .
Mam nadzieje że nasze grono jeszcze sie powiększy i dołączą inni nadmorscy bieszczadnicy .
To nie jest tak. Przyjadę do Trójmiasta sam. Nie wiem kiedy sprawy służbowe rzucą mnie na Wybrzeże, więc nie chcę już się już teraz umawiać. Odezwę się do Was w stosownej chwili. Obiecuję.
Myślę, że zaraz Admin nas opieprzy za te pogaduszki w wątku o detalach bieszczadzkich.
Pozdrawiam
P.S. Może Renatka da się namówic ....
Doczu!
Rzuć jakąś podpowiedź odnośnie tego "mechanizmu"
Pozdrawiam