Odp: Koszulka forumowa, edycja 2009
Marcowy do dzisiaj dał termin optowania za kolorem, więc na koniec i ja skorzystam z tej możliowści.
No więc uważam, że biały. Biały jest bardziej naturalny i taki czystszy, więc żółty będzie lepszy. Żółty jest słoneczny, ciepły więc dobrze wpływa na wizerunek osoby. Dlatego uważam, że powinien być biały, bo biały jest wyraźniejszy, lepiej oddaje wszystkie elementy loga. Inaczej więc niż Renatka uważam, a z Renatką uważa Bertrand 236, że biały będzie lepszy, ponieważ żółty się mniej brudzi. Z tego punktu widzenia żółty jest praktyczniejszy, bo dłużej można nosić, ale biały, mimo że się brudzi, to jednak jestem za białym. Biały jest bardziej naturalny dla koszulki, widać go z dalszej odległości niż żółty, a więc żółty! Zdecydowanie żółty!
Przepraszam że moja wypowiedź może trochę przydługa, ale chciałem w miarę jasno wyłożyć moje stanowisko w tej sprawie.
Koniku,zjadłes za dużo ,czy wypiłeś za mało?
No i nie można zapominać, że jesień idzie...a z nią płonące buki i mgły malownicze.
A jeśli mgły malownicze to i zakoszulkowani forumowicze w ilości większej niż zwykle.
Może więc warto rozważyć kwestię widzialności koloru żółtego i białego w powyższych warunkach?
Sprawa wydaje się nieistotna, ale chora wyobraźnia pracuje:
1. Rozpędzeni forumowicze nagle wpadają na siebie.
Potencjalnie bardzo niebezpieczne zdarzenie...lecz być może szczęśliwie zakończone (wyłącznie dzięki magii identycznych koszulek).
2. Rozpędzeni forumowicze mijają się bez świadomości, że się mijają.
Tu może być podobnie hyhy.
A wszystko przez te kolory :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A ja jeszcze od Ciebie takiego potwierdzenia nie dostałem ...
Hmmm... Twoja kasa wpłynęła i potwierdzenie wysłałem Ci w poniedziałek 3 sierpnia. Ale to był jakiś pechowy dzień, bo mam sygnały, że inne osoby też nie dostały w poniedziałek PW z potwierdzeniem.
Wolałem tego uniknąć, ale chyba trzeba - na wszelki wypadek wrzucam listę koszulkożerców, których kasa wpłynęła do dzisiejszego poranka. Wiem o paru kolejnych przelewach, które już do mnie idą (właśnie zakręcają pod Pruszkowem), więc lista wkrótce zostanie zaktualizowana. Dziękuję i pozdrawiam :razz:
1 załącznik(ów)
Szanowni Koszulkofani! Kasa przelana, maszyna drukarska ruszyła, więc czas na garść szczegółów. Na początek parę liczb :razz:
Ostatecznie 37 osób zamówiło 56 koszulek. Rozmiarówka forum wygląda następująco:
- XXL - 17
- XL - 17
- L - 15
- M - 5
- S - 2
Ponieważ zamówienie przekroczyło 50 szt., dostaliśmy lepszą cenę - sama koszulka z nadrukiem będzie kosztować 19,99 zł brutto. Wcześniej nie wspominałem o takiej możliwości, bo - szczerze mówiąc - nie liczyłem, że wszyscy zamawiający wpłacą kasę i tę 50-tkę przekroczymy. A tu proszę - z jednym wyjątkiem wszyscy się wywiązali! I to mimo wakacji! Posypuję głowę popiołem i dziękuję za wpłaty :-) Jeśli uda nam się utrzymać założony koszt przesyłki (niby sprawdzony w cenniku, ale z PP nigdy nic nie wiadomo), wszyscy dostaną zwrot owej nadpłaconej kwoty (razy liczba zamówionych tiszertów). Uprzedzając Wasze pytanie - tak, przelewy on-line mam bezpłatne ;)
Łącznie przesłaliście mi 1.427 zł, z czego do producenta powędrowało 1.119,44 zł (56 x 19,99zł).
Poniżej lista osób, które dokonały przelewów
1. AdamR
2. Admin
3. Ala
4. Basia Z.
5. Bertrand
6. Bmiller
7. Czapa
8. Derty
9. Diabel1410
10. Do-misiek
11. Duch Przeszłości
12. Hero
13. Iza
14. Jacek72
15. Jank
16. Januszcz1
17. Joorg
18. Jurko
19. Katarzynowość
20. Konik
21. Manio
22. Marcin
23. Marcin Scelina
24. Marcowy
25. Mavo
26. MKwinto
27. Nico
28. Pastor
29. Paszczak
30. Piskal
31. Polej
32. Przewodniczek
33. Shrek
34. Sir_Bazyl
35. Stały Bywalec
36. Wojtek1121
37. Xiro
Organizując całą akcję w pierwszym poście tego wątku zostawiłem (sobie i Wam) furtkę dotyczącą koloru nadruku - miał być biały lub żółty. Ostatecznie, zgodnie z wolą większości będzie oczywiście biały, w załączniku aktualna wizualizacja.
Produkcja ma potrwać ok. tygodnia. Gdy będę miał cały nakład, natychmiast rozpocznę wysyłkę, o której nie omieszkam poinformować :-) Tak w ogóle wyjeżdżam na kilka dni i kontakt ze mną może być utrudniony.
Może by zmienił w końcu szatę graficzną forum i umieścił w banerze to koszulkowe logo?
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Łącznie przesłaliście mi 1.427 zł, Tak w ogóle wyjeżdżam na kilka dni i kontakt ze mną może być utrudniony.
Miłej zabawy :grin::grin::grin:
No to żeśmy się już wystroili w koszulki...
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez Marcin
Może by zmienił w końcu szatę graficzną forum i umieścił w banerze to koszulkowe logo?
Jestem za! Czy Admin mógłby i zechciałby? :razz:
Cytat:
Zamieszczone przez Polej
Miłej zabawy :grin::grin::grin:
Echhhh, za pozostałe 3 stówy ledwo zatankuję :cry: ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
[...] Rozmiarówka forum wygląda następująco:
- XXL - 17
- XL - 17
- L - 15
- M - 5
- S - 2
[...]
Same byki są wśród nas. Drżyjcie drechy!!!:D