Odp: Powsimordy 2012 - głosowanie
Gratuluję
Pożeraczowi pierogów zwanemu czasemdegustatorem za poezję tworzoną migawką
trzy... za relacje które nadal pamiętam jak bym widział fotografie
Wojtkowi P za to że nie zostałzawodnikiem z 3C lecz dzielnie dojeżdża tam gdzie inni nie dochodząi wie gdzie jest
Don owi Atamanowi wąsów podkęcaczowibo bez niego nie jeden wyjazd pozostał by w sferze marzeń
CZOŁEM WAŚMOSCIOM !
Dzięki, dzięki, Panie Grochu ....
Podziękowania wszystkim, podziękowania specjalne, dla tych którzy chcieli wziąć udział w forumowej zabawie powsimordowej.
Podziękowania dla Ojca Dyktatora za to że nie dał się zbałamucić demokracji i wysłuchał cierpliwe różnistych imaginacji.
Podziękowania dla szerokich rzesz forumowych, za to że cierpliwie znosiła moje fanaberie.
Podziękowania dla tych którzy głosowali na mnie - nie wiedząc że po raz ostatni.(wyjaśnię później)
Podziękowania serdeczne dla tych którzy chcieli wziąć udział w imprezach jakie skrzyknąłem.
Podziękowania za Wasz udział w FORUM , bo to forum nadaje pęd i kierunek mojemu działaniu.
Ale mam też niedosyt.
W ostatnim roku pojawiło się na forum wiele wartościowych osób , które według mnie nie zostało docenionych.
Pojawia się pytanie na podsumowanie : czy oprócz Starych Pierdołów do których się zaliczam nie należałoby stworzyć kategorii - debiut roku ?
ps. Wojtek P. pisał :
Cytat:
podnosi mnie na duchu to, że i dla takiego dziwaka znajduje się miejsce w tak zacnym towarzystwie. Dziękuję.
Ja uważam że siła tego forum tkwi właśnie w dwóch ramionach :
- dziwaków
- debiutantów
I na nich liczę otwierając zakładki forum.bieszczady.info.pl
Enrico, gratulacje najszczersze i życzenia wielu pomysłów i to takich, na które nawet debiutanci wpaść nie mogą! Pozdrawiam!
Serdeczne gratulacje dla:
- Wojtka Pysza, wszechstronnego rzeczoznawcy, w dodatku z rowerem i gitarą :grin:
- Don Enrico, naszego forumowo-terenowego wodzireja
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Podziękowania za Wasz udział w FORUM , bo to forum nadaje pęd i kierunek mojemu działaniu.
Po to masz miecz Heniu, żeby go czasem w mrowisko wsadzić...;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bartolomeo
Marcowy jakoś przemilczał :evil: fakt, że od dziś jesteś nie tylko potrójną Powsimordą ale także Superpowsimordą najwyższej kategorii! :mrgreen:
Mea culpa... :oops: Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że tydzień w fabryce był ciężki. Także z tego względu ogłaszanie wyników Powsimordowych było dość chaotyczne. Wybaczcie, taki lajf.
Ogłaszam zatem, że don Enrico, jako trzeci w historii Forum, za trzeci z rzędu tytuł Forumowicza Roku uzyskuje zaszczytne miano SUPERPOWSIMORDY. Dołącza tym samym do forumowego Panteonu, w którym zasiadają już WUKA i Bartolomeo.
A podsumowując tegoroczne wybory:
Z Waszej woli i ochoty nagrody Forum za rok 2011 otrzymali, czyli Powsimordami 2012 wybrani zostali:
- w kategorii Forumowicz Roku - don Enrico,
- w kategorii Ekspert Roku - Wojtek Pysz,
- w kategorii Literat Roku - trzykropkiinicwiecej,
- w kategorii Fotografik Roku - Pierogowy.
Dzięki hojności sponsorów zwycięzcy otrzymują:
Forumowicz Roku
- okolicznościowy dyplom i gadżet,
- mokra (?) niespodzianka od Piskala,
- butelka wina domowej roboty od Hero,
- butelka okowity od Zbyszka,
Ekspert Roku
- książka "Cerkwie szlaku ikon" Roberta Bańkosza,
- prawdziwy garniec prawdziwych pierogów od Klubu Rzeszowskiego,
Literat Roku
- piernikowe serduszko bieszczadzko-kujawsko-pomorskie od WUKI,
Fotografik Roku
- prawo do organizacji imprezy w rezydencji Mavo,
- koszulka termoaktywna od Zbyszka,
- mokra (?) niespodzianka od Piskala.
- butelka okowity od Zbyszka.
Wśród elektoratu przybyłego na KIMB zostanie wylosowanych:
- Łącznie 10 map "Sztuka pogranicza polsko-słowackiego", "Etnografia pogranicza polsko-słowackiego" oraz "Przyroda pogranicza polsko-słowackiego". Są to turystyczne mapy 1:130.000 ze szczegółowymi opisami i zdjęciami na odwrocie, zdjęcia w załączniku. Uwaga! Zgodnie z wolę P.T. Anonimowego Sponsora z losowania wyjęci są mieszkańcy dalekiego, ale jakże bliskiego Rzeszowa - ci mogą zaopatrzyć się w mapy innymi kanałami (info na PW).
- Flaszka dobrego trunku do samodzielnego wykopania w Bieszczadach - tradycyjny gift od Wojtka1121.
A TERAZ ZŁA WIADOMOŚĆ...
Niestety, żaden z głosujących nie wytypował mimochodem zwycięskiej czwórki, więc nie mamy zwycięzcy Mordolotka.
A TERAZ DOBRA WIADOMOŚĆ!
Z woli sponsora nagrody dla Mordolotkowiczów zostaną rozlosowane wśród wszystkich głosujących obecnych na KIMB-ie. Do ww. puli dokładamy zatem termos i 2 kubki termiczne od Zbyszka.
Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich zaangażowanych i do zobaczenia na KIMB-ie! :-D
1 załącznik(ów)
Marcowy podglądnął i napisał :
Cytat:
przez cały czas kontrolował pozycję lidera i w żółtej koszulce, przez nikogo niezagrożony, dojechał do mety.
.
Załącznik 27441
Podejrzana ta żółta koszulka.
To proszę zgadnąć gdzie mnie Marcowy widział ?
A może to pytanie powinno być wątku z cerkwią w tle ?
Forumowiczowi Roku zagadki z cerkwią z Radruża wolno dawać wszędzie! :wink:
Pierogowemu Życzę - aby zawsze obiektyw uchwycił to co może być godne uwag! Byśmy się zachwycali utrwalonym obrazem chwili.
Trzykropkowi Życzę - aby nadal pozostawał poetyckim prozaikiem! Abyśmy mogli nasycić wyobraźnię.
Wojtkowi Pyszowi Życzę - wszelakich dróg jak najwięcej do przejechania! Byśmy wiedzieli Co? Jak? Gdzie? i Kiedy?
Don Enrikowi Życzę - niekończących się pomysłów mądrego wykorzystania czasu! Aby wszystkie "Stare Pierdoły", "Dziwacy" i "Debjutanci" mogli brać przykład.
A Wszystkim gratuluję!
Serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięskich Powsimord:)!
pzd. Kamil
Łubu dubu!
Łubu dubu!
Niech żyje nam
Prezes Rzeszowskiego Klubu
Niech żyje nam!
To Gratulowałem ja bertrand236.
Nie gratulowałem wcześniej, bo mnie nie było...
Acha! I rób tak dalej! Rób tak dalej.....
Pozdrawiam