-
Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Nie są to zdjęcia idealne było mocne słoneczko czekam na wielkie mrozy a wtedy widoczność hej aż po Gorgany i Czarnochore a po naszej stronie Tatry wtedy mi dech zapiera mimo tego że każdej zimy oglądam te cudeńka i choć mieszkam już 30 lat w Biesach nigdy mnie nie znudzą zawsze inne o każdej porze roku wyglądają inaczej.Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych.
-
Świetne zdjęcia Forest, pozazdrościć tej bliskości gór. Czekam na zdjęcia wykonane podczas inwersji.
-
3 załącznik(ów)
Zalaczam kilka fotek zrobionych wczoraj.
Zrobione w Beniowej i w okolicach Tarnawy.
Jak widac śnieg. Od wczoraj napadało go jeszcze DUŻO więcej.
Glówne drogi - przejezdne. Mniej główne - tez przejezde. Te prowadzące do ciekawych miejsc - wjeżdżacie na własne ryzyko.
Śnieg jest bardzo sypki. Chodzi się całkiem przyzwoicie.
-
3 załącznik(ów)
A te zrobilem dzisiaj na Otrycie. Śniegu dużo więcej niz wczoraj . Cały czas sypie. Samochód po godzinie od odśnieżenia ma na sobie kolejną warstwę sniegu, ok 10 cm.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tomekk
Zalaczam kilka fotek zrobionych wczoraj.
Zrobione w Beniowej i w okolicach Tarnawy.
Jak widac śnieg. Od wczoraj napadało go jeszcze DUŻO więcej.
Glówne drogi - przejezdne. Mniej główne - tez przejezde. Te prowadzące do ciekawych miejsc - wjeżdżacie na własne ryzyko.
Śnieg jest bardzo sypki. Chodzi się całkiem przyzwoicie.
Dzięki za info. W sobotę mam nadzieję dojechać w Bieszczady (może Zatwarnica?).:smile:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekR
Dzięki za info. W sobotę mam nadzieję dojechać w Bieszczady (może Zatwarnica?).:smile:
W Zatwarnicy będę najprawdopodobniej jutro. Mieszkam w Chmielu. Wszystkie samochody jezdza tutaj bez problemu ale powoli. Tylko ktos wieczorem chcial na skrzyzowaniu w Dwerniku wjechac do Sanu... no i go ciągnikiem wyciagali na asfalt.
-
3 załącznik(ów)
A to foty robione dzisiaj. Widok z Koliby w Caryńskim. Śnieg przestał sypać przed południem. Potem super pogoda.
-
6 załącznik(ów)
Dzisiaj ostatnia porcja swieżych zdjec. Jutro wyjeżdżam.
W nocy bylo -14 stopni. W ciagu dnia ok -3. Bezchmurne niebo. Słoneczko cały czas. Drogi przejezde, ale śliskie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tomekk
Dzisiaj ostatnia porcja swieżych zdjec. Jutro wyjeżdżam.
W nocy bylo -14 stopni. W ciagu dnia ok -3. Bezchmurne niebo. Słoneczko cały czas. Drogi przejezde, ale śliskie.
Szkoda, że się miniemy. Ja jutro zaczynam w Komańczy późnym wieczorem w schronisku... Dzięki za info o stanie dróg. Fotki super!
-
10 załącznik(ów)
A oto moje "info" z wczoraj i dziś. Było od mrozu do odwilży... Karlików w sobotę działał!
-
4 załącznik(ów)
-
W poście #771 pierwsze zdjęcie przedstawia oczywiście Przeł. Wyżną. Za pomyłkę przepraszam.
-
piękne fotki
bardzo, bardzo zachęcające!
idą Święta a z nimi kilka dni odsapnięcia :-D tylko mój promo marzy, że będziemy nad mgr ślęczeli, może i będziemy.. myśleć o nich czasem.. 6 dni na górki jest, 6 dni.. yupppi!
tak sie stęskniłam.. latem wyprawa rowerowa z finałem w Bieszczadzie, sił już nie było (ani czasu) na pod-górę chodzenie.. z resztą - ludzie byli, a teraz tylko góry i śnieg! mmmmmmmm
do zobaczenia!:-D
-
Też i mnie smaku Wojtek narobiłeś tymi zdjęciami, odliczam już dni....
-
7 załącznik(ów)
Witam oto kilka fotek z dzisiejszego dnia wycieczka udana choć widoczność bywała lepsza jednak jeszcze się doczekam trzeba tylko cierpliwości. Pozdrawiam wszystkich.
-
-
OOOOOOO WOW!!!!
Zazdroszcze
-
Piekne zdjecia Forest. Na poczatku 2008 roku planuje po raz pierwszy w zimie odwiedzic Bieszczady a te zdjecia uswiadamiaja mi coraz bardziej, ze naprawde bedzie warto! Oj bedzie!!
-
ale super zdjęcia! tez zazdroszczę...
-
7 załącznik(ów)
Witam dorzucam kilka nowych fotek właśnie teraz panuje inwersja widoczność extra.Jest coraz zimniej w niższych partiach gór dzisiaj było -19 natomiast wysoko w górach -2 -5 i to sprzyja takiej widoczności.Pozdrawia Was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych.
-
1 załącznik(ów)
Pełne słońca pozdrowienia z Bukowego Berda od Bertranda.
ps. ja tu pośredniczę , fotka(nie najlepszej jakości) ale za to z przed 10 minut, przysłana do mnie na telefon z prośbą o umieszczenie wraz z pozdrowieniami w tem. "najaktualniejsze zdjęcia"
-
-
1 załącznik(ów)
a pierworodnemu już takiej nie wysłał!!! brzydko brzydko!!
Mi za to wysłał inne takie...
-
niezłe, niezłe.
nie masz powodu do zazdrości. :)
-
3 załącznik(ów)
A my nowoczesne kobiety zamiast na świętach w niedziele lepić pierogi poszłyśmy do Chatki. Załączam parę zdjęć :-o
-
a ja siedzę w domu i bardzo Ci zazdroszczę, bardzo, bardzo. :sad:Też bym chciała zobaczyć Bieszczady zimą !!!!!!!!!:grin:
-
Dzięki elaslob za odrobinę raju.
-
jak wam zazdroszcze :(
też kiedyś wyrwę sie z Kraka na Święta w Biesy ;)
-
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
ps. ja tu pośredniczę , fotka przysłana do mnie na telefon z prośbą o umieszczenie wraz z pozdrowieniami w tem. "najaktualniejsze fotki"
Cięg dalszy ... Bertrandowych Pozdrowień ,jak On to mawia,:mrgreen: z "Bieszczadu"
Solinka skuta lodem, z dzisiejszego popołudnia.
-
3 załącznik(ów)
To w takim razie zapodam :-D kolejne zdjęcia z raju. Te zostały zrobione dzisiaj (Rawki).
-
Raj, prawdziwy. A ja będę tam dopiero w maju. Buuuu.
Długi
-
-
Ta pierwsza fotka to jak...wniebowstąpienie!
-
-
Bardzo ciekawe fotki. Szczególnie te dokumentujące remont cerkwi w Baligrodzie. Dokłanie obejrzałam to zdjęcie z upadkiem konia. Na pierwszym planie stoi spokojnie Gniada. Za nią leży Bajka-młoda kobyła, straszliwy obibok, rozstrzepaniec ciągle potykający się, nie ma jeszcze doświadczenia w chodzeniu w zaprzęgu. O razu pomyślałam o niej, gdy przeczytałam Twoją wiadomość. Nie widać aby Ganiada bała się o swoją siostrę. Razem chodzą w zaprzęgu, obok siebie stoją w stajni więc nie wierzę aby ona obojętnie patrzyła się gdyby Bajce działa się krzywda.
PS.
Zjęcia Eli są śliczne. Dzięki za chwilę radości i proszę o jeszcze.
-
elaslob - pikne zdjęcia, prawdziwy Raj !
-
Moi drodzy nie pozostaje nic innego jak spakować plecaki, aparat i w Biesy :razz:
A najlepiej wtedy jak znowu zacznie mrozić
-
4 załącznik(ów)
Mnie także zafascynowały te chmury w zimowej scenerii.
JarekBartek
-
Cytat:
Zamieszczone przez
JarekBartek
Mnie także zafascynowały te chmury w zimowej scenerii.
JarekBartek
No piękne te chmury i bardzo tajemnicze. Chmury w górach potrafią utworzyć złudzenie drugich wyższych(albo niższych, zależy jak patrzysz) gór i to jest fascynujące zjawisko.
ps mnie zawsze fascynują chmury w górach , to jest piękne jak patrzysz z góry na chmury.