Na Tarnicy akurat nie ;) Jakoś nie lubię tłoku.... W okolicy owszem. Pozdrawiam
Wersja do druku
Na Tarnicy akurat nie ;) Jakoś nie lubię tłoku.... W okolicy owszem. Pozdrawiam
Hey, jestem tu nowa jestem z Nowego Sącza.
Zaliczony Smerek i Tarnica - bardzo Bieszczady mi się spodobały.
Ano witam!
Mam na imię Kaśka! Jeśli zaraza szczecińska mnie opuści to za 3 dni ruszam po skośce w biesy. Na razie bez jakiś mocno zakotwiczonych planów, raczej z przemieszczaniem się między schroniskami. Prognoza pogody nie napawa optymizmem, ale..hmm..zobaczymy na miejscu.. Pozdrawiam!
Dzięki szanowny don Enrico za sprostowanie mego jakżeż laickiego błędu:roll:
W takim więc razie wykorzystam najbliższy czas na modły o zbawienny i nieprzerwany deszcz.
Z drugiej strony chyba rykowisko się rozkręca w dżdżystości, więc jako taki kolejny plus.
P.S.Serio? Cisna też jest passe?
Enrico nawiązał do piosenki Krysi Prońko "Deszcz w Cisnej" i chciał zasugerować, że deszcz może popsuć pobyt nad morzem, ale w Biesach klimat jest nawet w czasie mokrym. Więcej uśmiechu i baw się dobrze. Witaj na forum!
w pogode czy w deszcz...byle w Bieszczadzie ;-)))
Jako nowy użytkownik ( członek ) pozdrawiam wszystkich na forum. Mam nadzieję, że jakiś pożytek ze mnie będzie, bo czasem odwiedzam Bieszczady. Może już kogoś z Was spotkałem a może wy spotkaliście mnie. Don Enrico - masz
stuprocentową rację - bez pewnych zasad zginiemy w natłoku nijakości. Niech Żyje to Forum!
Witaj nas forum. Czuj się tu dobrze i pisz dużo...
Pozdrawiam
Dzięki, bertrand236, jak tylko coś ważnego omota mój umysł ponad sprawy dnia codziennego , nie omieszkam się podzielić. Ty też pisz bo zawsze chętnie to czytam i oglądam. I nie tylko ja jeden.:smile:8)
Jak mówią niektórzy "lepiej późno, niż wcale" witam wszystkich zarejestrowanych i tych mniej odważnych.
Pozdrawiam Bywalec
Cześć.
Ahoj.
Cześć!
witam, witam !
Dzien dobry ,czesc i czolem, Jestem nowy ,zupelny swiezak .Moje serducho bije dla tatr ,tak przynalmiej myslalem do tej pory ale bieszczady to magiczne miejsce wiec postanowilem je odwiedzic.Powitac wszystkich milosnikow bieszczad to czysta przyjemnosc .Darek z Lodzi lat48
Cześć i czołem!
Cześć, zachorowałem na Biesy ze dwa lata temu - mój pierwszy raz... Choroba nie ustępuje, z czego bardzo się cieszę !
Niedawno wróciłem i ... u nas (Warmia) chmury jakoś tak zbyt wysoko są... Człowiek aż jakiś taki mniejszy się czuje, rzeki płyną ciiichuuutko, też coś nie tak...
Artur, 50 lat - niestety :wink:
Cześć! Jestem biernym użytkownikiem forum od około 2 lat - najwyższy czas, aby się przywitać. W Bieszczady powracam od 2006 r., a chociaż wcześniej schodziłam niemal wszystkie polskie góry, żadne z nich nie wzbudzają we mnie aż takiej tęsknoty. Z nadzieją na dalsze powroty serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów - Gosia, 58 lat.
Dzień dobry, Gosiu i Arturze :-)
Witajcie - Gosiu i Arturze!
Wojtek, lat 26 = dwa do szóstej:-)
Cześć.
Zaczęłam tu zaglądać, żeby doświadczyć trochę obcowania z Biesami za Waszym pośrednictwem - mały promyk słońca w szarej rzeczywistości.
Pozdrawiam z mniej pofałdowanej części Polski.
Dzien dobry Jednoroga ;-)
Witaj. I się udzielaj.
Witaj jednoroga istoto;)
I ja też się chciałem przywitać. Chadzam od czasu do czasu w Biesy z rodzinką, ale też chętnie bym się wybrał z jakimś towarzystwem np. w zimie.
Jako świeżak witam wszystkich forumowiczów.
Dobry nick, witaj na forum :-)
Witam was wszystkich.
Cześć!
Czolem!
Nowa forumowiczka wita wszystkich na forum :) Pozdrawiam ciepło :)
Cześć :)
Cześć don Enrico :) Lubie czytać o ciekawych miejscach w tym też o górach :)
Jedź w Bieszczady. Po tym doświadczeniu czytanie o nich staje się piękniejsze:smile: Dopiero jak zacząłem jeździć w Bieszczady to rozpocząłem namiętnie czytać niemal wszystko co się o nich ukazało w sieci i na papierze, ale nic nie zastąpi doświadczenia w realu:-) Pozdrawiam również:-)