Odp: A może......nieaktualne fotki ?
Aaaa bo ja typowałam jakoś tak bardziej w Bieszczadach. :wink: Ale słusznie wydedukowałam, że skoro nie w zagadkach cerkiewnych to musi to kościół jakiś być. :-D W kościele w Bliznem niestety nie byłam. Teraz sobie obejrzałam zdjęcia - ładne wnętrze.
A Stara Wieś...dobrze mi się kojarzy :)) I kościół tam piękny - chociaż styl i skala różne zupełnie. :)
Świetne zdjęcia w tym wątku. Super kociołek Jabol. Przy okazji odświeżenia tego wątku, znalazłam zdjęcia jakich od jakiegoś czasu szukałam i nie sądziłam, że będą tu na forum! Szukałam, ponieważ opowiadał mi o nich autor. Pozdrawiam Cię Tomku! (Mirusz). Tu Ania, kilka miesięcy temu wziąłeś mnie na stopa z Hoczwi do Cisnej (jechałeś wtedy na 1 dzień do Smolnika na spotkanie ze znajomymi -ps. oglądałam później zdjęcia z tej imprezy). Dość szybko złapaliśmy wspólny temat, swój swojego zawsze znajdzie hihi. Okazało się wtedy, że już wcześniej, kilka lat temu korespondowaliśmy mailowo na temat zdjęć różnych zakazanych bieszczadzkich mord:) Zdjęcia te na forum oglądałam od końca i po tym, że są to twoje zorientowałam się po tej chacie w habkowcach o której mi opowiadałeś.
3 załącznik(ów)
Skoro już watek odświeżony, trzeba choć na parę dni przypomnieć o jego istnieniu:)
Jakiś czas temu Jabol pokazywał zdjęcie z Terki z 1988 r. http://forum.bieszczady.info.pl/show...ll=1#post83472
Załącznik 31259
A tak wyglądał ten dom parę lat wcześniej. Wydawało się, że ktoś tu jeszcze mieszka (m.in susząca się bańka na mleko, napompowane koła wozu).
Załącznik 31261
Załącznik 31262
5 załącznik(ów)
Wczoraj otrzymałem od kolegi ... z przeźroczy .... mogą być na 'lewą" stronę ... przez brody np
PF