Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
buuuu!!!!
no pieknie tu sie orgie kulinarne faktycznie dziać będą. stane na głowie a postaram się dolączyć. tak dawno was nie widzialam! stęskniłam sie za wami!
no i ja muszę się dowiedzieć czy dam radę was zwieść i namówić na obcowanie z kulturą morską...;PP
buziole!
W takim razie ja też coś upitraszę, a żeby nie obciążać Piskala przyjdę z własnym talerzem i sztućcami.
Czossi Ty zamiast tych sztućców to gitarę przynieś nor i fleta nie zapomnij co byś mi go w końcu pokazał:)
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
Czossi Ty zamiast tych sztućców to gitarę przynieś nor i fleta nie zapomnij co byś mi go w końcu pokazał:)
Czy mnie sie wydaje, czy dwuznacznością tu zaleciało? :))))
Cytat:
Zamieszczone przez
dziabka1
Czy mnie sie wydaje, czy dwuznacznością tu zaleciało? :))))
No może troszkę:) ale ja już tyle o tym flecie słyszałam a go jeszcze nie widziałam i ciekawość mnie zżera!!!!!:twisted:
Tylko że Czossi z pomocą innych osób pozbył się fleta.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Tylko że Czossi z pomocą innych osób pozbył się fleta.
Jeżeli biorąc pod uwagę pytanie koleżanki dziabki czy ten flet jest z podtekstem...To biedny ten nasz czossi:) :mrgreen: A na poważnie "podłość ludzka nie zna granic" teraz już wszystko się ludziom do rąk szybko przykleja!!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
A że tak zapytam - znasz się na fletach czy może tylko chciałaś obejrzeć? :>
Jeszcze dla zainteresowanych: mam nagraną transmisję mszy św. z Michniowca. Gdyby ktoś chciał sobie przegrać, to niech napisze.
To ja tez tak polece... fajnego ma tego FLETA! ;PP
się znaczy, fajny BYŁ... niestety.....