Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Komunikatu o stanie głosowania dziś nie będzie. Za mało postów napisaliście i dwa komunikaty (wczorajszy i dzisiejszy) pojawiłyby się zbyt blisko siebie..
Proszę więc sobie po prostu tę wczorajszą informację aktualizować o 1 głos oddany na Sękowiec.
Przedstawiam natomiast poniżej aktualny komunikat "sponsorsko-korupcyjny" (wg kolejności zgłoszeń).
1. Orsini wystawiła swój głos na aukcję. Początkowo dała się skusić Piskalowi i głosowała na Sękowiec. Następnie jednak widocznie uznała , iż 1 paczka pierników toruńskich to za mało i swój głos wycofała. Tak więc nadal Jej oferta pozostaje chyba aktualna.
2. Ja obiecuję pod nasze obrady 10 l dobrej czystej wódki ukraińskiej (20 butelek 0,5 l oryginalnego Nemiroff'a kupionego legalnie w Polsce) - jeśli VIII KIMB (obrady główne dn. 16/17 maja) odbędzie się w Krywem. Dodatkowo PiotrekF obiecuje w tej sytuacji bliżej nie określoną ilość wiśniaku litewskiego, którego smakowe walory potwierdziła Lucy. Wielka szkoda tylko, iż PiotrekF osobiście nie wybiera się na KIMB, pomimo że - jako mieszkaniec b. Galicji - nie miałby tam daleko.
3. Jeśli zwycięży lokalizacja VIII KIMB w Sękowcu, Piskal obiecuje oryginalne pierniczki toruńskie tym osobom, które się do tego przyczyniły głosując na Sękowiec. Po 1 paczce na buzię głosująca na Sękowiec plus 1 paczka dla wybierającej inną opcję Lucy (tak z czystej sympatii).
4. Analogicznie Recon1 obiecuje wręczyć każdemu głosującemu na Ustrzyki Grn. książkę Pawła Kusala pt. "Zapomniane Bieszczady" (jeśli tylko Ustrzyki Grn. wygrają w rankingu propozycji lokalizacji VIII KIMB). Osobiście radziłbym się nad tą propozycją zastanowić - zwłaszcza osobom, które już zbyt długo siedzą w Mucznem (pozwolisz Izo, że posłużyłem się Twoim dowcipnym sformułowaniem).
PS
Proszę o przedstawianie kolejnych propozycji "korupcyjnych". Uspokajam, że jak dotąd to ani CBA się mną nie zainteresowało, ani nawet szary dzielnicowy do mnie nie zapukał. Póki co, odpowiednie służby antykorupcyjne zrobiły najazd na Sopot, dość odległy od Warszawy.
Odp: Głosowanie do dn. 15 lutego 2009 r. do godz. 20:00 - wybór miejsca VIII KIMB
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
3. Jeśli zwycięży lokalizacja VIII KIMB w Sękowcu, Piskal obiecuje oryginalne pierniczki toruńskie tym osobom, które się do tego przyczyniły głosując na Sękowiec. Po 1 paczce na buzię głosująca na Sękowiec plus 1 paczka dla wybierającej inną opcję Lucy (tak z czystej sympatii).
Lucy i Orsini.Słowo się rzeko kobyłka w SĘKOWCU.
he he he ale mnie tylko 1 osoba może przekupić, a puki co Sękowiec zagrożony chyba nie jest?przynajmniej nie wygląda na to
Masz szczęście Panie prezydencie, że Cię lubię. Nie tylko nie doniosę do CBŚ ale nawet aktywnie włączę się w aferę korupcyjną. Dla głosujących na Krywe "załatwię" nie byle jakie mapy i przewodniki. To będą wydawnictwa z projektów niemożliwe do zakupienia na otwarym rynku. Oferta nie dotyczy Orsini.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Oferta nie dotyczy Orsini.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ja głosowałam na Sękowiec i nie widze powodu aby ten głos zmieniać, poprostu go wycofałam i jak na razie podtrzymuję tę decyzję;-)
Oj Lucy zaczyna przebijać, wódki morze w życiu wypiłem, pierników nie jem, bo mnie zona na dietę wysłała, Krywe od Sękowca rzut kamieniem....hmmm pomyślę;)
Lucyno,
Co to konkretnie za makulaturę będziesz rozdawać, coś fajnego naprawdę, czy jakieś badziewiaste broszury? Te mapy to czego i w jakiej skali?
Pozdrawiam:)
Tego to jeszcze nie wiem. Nie wiem co uda mi się wżebrać od koordynatorów.
Masz w zęby.:))) Kiedy to ja rozdawałam bzdety. Za dwa tygodnie dostaniesz mapę Ruthenusa "Kotlina Uherczańska i okolice" skala 1;25000.
Cytat:
Zamieszczone przez
lucyna
Masz w zęby.:))) Kiedy to ja rozdawałam bzdety. Za dwa tygodnie dostaniesz mapę Ruthenusa "Kotlina Uherczańska i okolice" skala 1;25000.
O już rękoczynami grozi...hehe
A skąd ja mogę wiedzieć, czy rozdajesz bzdety, czy nie. Nigdy nic mnie osobiście nie podarowałaś
Za Kotlinę z góry dziękuje:), nareszcie, opowiada po całym internecie jakie to prezenty rozdaje, a wrzuci raz na 3 lata jakąś mapiną i zadowolona...:lol:;)
No to wolną chwilą popatrzę na mapę jakąś awaryjną drogę odwrotu trza by wymyślić...ale póki co jestem tylko i wyłącznie potencjalnym zwolennikiem Krywego.
Z drugiej strony muszę się przyznać, że byłem i jestem za lokalizacja gdzieś w dolinie Sanu, a między Krywem,a Sękowcem wybór polegał niemal na rzucie monetą;)
Jak mapy będą fajne, wódka schłodzona, a do pierników toruńskich dołączony będzie autograf Ojca Dyrektora, to zmieniam głos jeszcze dziś;)
Pozdrawiam:)
Wrr co za Cholernik. No dobra dorzucę: "Podkarpacki smak dziejów infromator turystyczny" i "Ścieżka dendrologiczno-edukacyjna Drzewa parku podworskiego w Jureczkowej".
No, gadasz czasem jak człowiek:lol::lol::lol:;)