1 załącznik(ów)
Odp: Znasz Bieszczady? Detale
To teraz.... co to za obiekt i gdzie się znajduje...?.... a znajduje się nie tak wcale bardzo daleko od poprzedniej zagadki...
Załącznik 35353
ps. ... coś mi net zwolnił gwałtownie... chyba się kończy.... czyli następna ewentualna podpowiedź niestety 1.09.....
Cytat:
Zamieszczone przez
przemolla
To teraz.... co to za obiekt i gdzie się znajduje...?.... a znajduje się nie tak wcale bardzo daleko od poprzedniej zagadki...
Załącznik 35353
ps. ... coś mi net zwolnił gwałtownie... chyba się kończy.... czyli następna ewentualna podpowiedź niestety 1.09.....
Wygląda jak kościółek w Woli Michowej.
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Wygląda jak kościółek w Woli Michowej.
Popieram sir Bazyla.
Załącznik 35354 Załącznik 35355
1 załącznik(ów)
.... jest pierwszy września, więc odpowiadam i potwierdzam, że to .... tak, tak ten kościółek....
Załącznik 35377
Mam zagadkę dość nietypową.. filmową. Kto zgadnie gdzie kręcone są wybrane sceny z poniższego filmiku? Z uczestnictwa w zagadce wykluczeni są uczestnicy ostatniego spotkania Klubu Rzeszowskiego, w głównej mierze don Enrico z którym na ten temat rozmawiałam :-)
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=uj_lXfNTS8I
Poniższe sceny, których dotyczy zagadka kręcone są w tym samym miejscu w Bieszczadach - którym?
1:20, 1:52, 2:32
Pytanie dodatkowe -dla wszystkich po odgadnięciu zagadki:
co to za szczyt ostatni po prawej w 1:41 ?
A można innym podpowiadać? Z przypadku znalazłam się na spotkaniu, to nie wiem czy mnie to wyklucza
Jeżeli nie słyszałaś rozmowy mojej z Heniem to nie wyklucza :D Z resztą tak czy owak, czuję, że i tak znasz odpowiedź, więc śmiało:)
halooo! To co z tą zagadką? Zgadnie ktoś?
2 załącznik(ów)
Odpowiem fotograficznie
1:20Załącznik 35711
1:52Załącznik 35712
2:32 niestety pokryły chmury i nie został utrwalony.
Jimi, scenki kręcone są we wnętrzach schroniska na Smolniku. Czy dobrze podsłuchałam?