Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
Cytat:
Zamieszczone przez
czossi
A że tak zapytam - znasz się na fletach czy może tylko chciałaś obejrzeć? :>
Chciała bym obejrzeć,dotknąć i dmuchnąć ;):):) Wojtkowi dałeś dmuchnąć,ja też chce:lol:
Przywołuję państwa do porządku! Na razie tylko ostrzeżenie. Jako ojciec chrzestny mam do tego prawo. Kto ma sztućce, ten ma władzę!
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
Przywołuję państwa do porządku! Na razie tylko ostrzeżenie. Jako ojciec chrzestny mam do tego prawo. Kto ma sztućce, ten ma władzę!
Tak jest Ojcze:) hmmm czy to ma znaczyć,że jak wezmę ze sobą swoje sztućce(ciężkie słowo do napisania,wiec postarajmy się używać go jak najmniej):wink: czy to znaczy że będę mieć władze???:)
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
Chciała bym obejrzeć,dotknąć i dmuchnąć ;):):) Wojtkowi dałeś dmuchnąć,ja też chce:lol:
O nie, nikomu już dmuchać nie daję. Flet, mimo że wydaje się solidny, łatwo uszkodzić w niewprawnych rękach, szczególnie te miękkie części pod spodem, a potem włócz się człowieku po fletowych lekarzach :D
Wojtek musi być magikiem, bo ja nic z tego jego dmuchania nie pamiętam :P
Proponuje Czossi, byś przez najbliższe kilka spotkań występował przy akompaniamencie gitary, aż niektórym koleżankom opadnie trochę niezdrowa ekscytacja fletem. Tym bardziej że - Cytat "Flet, mimo że wydaje się solidny, łatwo uszkodzić w niewprawnych rękach, szczególnie te miękkie części pod spodem, a potem włócz się człowieku po fletowych lekarzach"
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekMyśliwiec
Proponuje Czossi, byś przez najbliższe kilka spotkań występował przy akompaniamencie gitary, aż niektórym koleżankom opadnie trochę niezdrowa ekscytacja fletem.
Wojtuś oj oj oj,czy to coś złego że chciałam fleta zobaczyć??:) :razz: Ty go widziałeś:P I jestem ciekawa czy ekscytacja Ci już opadła???:):)
Jutro wyżerkowe spotkanie toruńsko-bieszczadzkie. Co będzie? Jak zwykle moc, i... coś jeszcze. Ale to bardziej strzeżona tajemnica, niż gdzie jest olimpijski znicz. Tak bardzo, że sam nie wiem co.
Ale warto być!
Zezowate Szczęście. godz. 18, Toruń, Ducha 5.
ZAPRASZAMY!
2 załącznik(ów)
I jeszcze z ostatniej chwili.
Tajemnicze obłapianie fleta przez Wojtka Myśliwca w Katarynce.
Ja bym tę panią wolał obłapiać, ale, jak widać, różne są gusta.
Cytat:
Zamieszczone przez
Piskal
I jeszcze z ostatniej chwili.
Tajemnicze obłapianie fleta przez Wojtka Myśliwca w Katarynce.
Ja bym tę panią wolał obłapiać, ale, jak widać, różne są gusta.
Już Ci przesyłam komórkę do niej.
Julio wybacz.
Cytat:
Zamieszczone przez
WojtekMyśliwiec
Już Ci przesyłam komórkę do niej.
Julio wybacz.
Taką z klapką??? Piszę się numer komórki :wink::-)