Odp: A moze jakies aktualne fotki?
10 załącznik(ów)
Wczoraj z Wetlińskiej (wiem - ceperiada ale z dzieciakami byłem - swoją drogą strasznie ta młodzież słabawa tymi czasy, z oporem przeszła te 12km a w zeszłym roku w sumie bez problemów źródła Sanu zaliczyła). Pogoda początkowo mglista, dopiero koło południa zaczęło się przejaśniać by zakończyć słonecznie. Pod Smerekiem (2 ostatnie fotki) zobaczyliśmy panią poruszającą się poza szlakiem przez borowiny - pewnie sprawdzała czy jedzenia dla miśków nie braknie bo - sądząc po obciążeniu - wykwalifikowaną turystką była więc nie mogła się zgubić ;)
Z miłych akcentów - BdPN wprowadził bilety rodzinne, co akurat w moim przypadku robiło różnicę. Może info już było na forum a przegapiłem:oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
Dlugi
zobaczyliśmy panią poruszającą się poza szlakiem przez borowiny - pewnie sprawdzała czy jedzenia dla miśków nie braknie bo - sądząc po obciążeniu - wykwalifikowaną turystką była więc nie mogła się zgubić ;)
borówki to chyba na wetlińskiej tylko zostały z popularnych miejsc bo wszędzie wszystko wyczesane ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
meg
borówki to chyba na wetlińskiej tylko zostały z popularnych miejsc bo wszędzie wszystko wyczesane ;)
Jeszcze są, przynajmniej tydzień temu jeszcze były na Smereku
http://pu.i.wp.pl/bloog/73119096/484...rek_MC_big.jpg
2 załącznik(ów)
a to ja też wrzucę widoczki na Połoninę Smerecką i Wetlińską jakie miałam z łączki na tyłach Wędliny w tę niedzielę. łączka spokojna, zero ludzi a widok przedni. wylegiwałam się beztrosko pogrążona w lekturze twórcy idealizmu pijąc redsa - ot cała idealna istota bytu i niebytu zarazem ;D
Załącznik 29915Załącznik 29916
Jeszcze w czwartek na Tarnicy i w okolicy zbierali.
W sobotę rozeszły się chmury. Zachód słońca zapowiadający zimną noc.
http://img641.imageshack.us/img641/2770/1234jd.jpg
Jak Ty to, q..a robisz.
Pięknie!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
meg
W sobotę rozeszły się chmury. Zachód słońca zapowiadający zimną noc.
cudownie jest uwiecznić taką chwilę
Cytat:
Zamieszczone przez
creamcheese
Jak Ty to, q..a robisz.
Pięknie!!!
dzięki, wyzwalam tylko migawkę ;)