Zauważyłem na forum wielu miłośników, a raczej miłośniczek "Watahy" (wiadomo, za mundurem ...), więc pewnie miejsce, w którym chyba dwukrotnie rozgrywała się jakaś "akcja" z filmu, zostanie w mig rozpoznane:
Załącznik 36740
Wersja do druku
Zauważyłem na forum wielu miłośników, a raczej miłośniczek "Watahy" (wiadomo, za mundurem ...), więc pewnie miejsce, w którym chyba dwukrotnie rozgrywała się jakaś "akcja" z filmu, zostanie w mig rozpoznane:
Załącznik 36740
Kamienna Góra?
To chyba przy drodze na "Śine Wiry",zbocze góry Łypów ?Załącznik 36741
Wprawdzie jest niby zima ale zagadka będzie typowo wiosenna z ubiegłego roku:gdzie to można zobaczyć taki oto krzyż ?Załącznik 36965
Postaram się trochę podpowiedzieć. Krzyż ten znajduje się przy drodze w miejscowości której już nie ma , obecna zabudowa to trochę domków letniskowych.Załącznik 36970
Mam wrażenie , że Cię znosi na południe. Ruskie ?
Jeżeli to jest ten sam, to don Enrico, ma rację :-).
Załącznik 36971
Tak Zbyszku to ten sam , widzę że bacznie lustrujesz okolicę podczas wędrówek, oczywiście don Enrico Twoje wrażenie jest jak najbardziej uzasadnione , to Ruskie. Co do kierunków to południowy zawsze jest taki bezpieczny , nie to co północ brrr... ;i jeszcze fotka z serpentyn pod "bramą" , fajnie tak zajrzeć w dolinę.Załącznik 36972