Celownik w aparacie-wyczyszczony,obiektyw-także,baterie-naładowane.....a więc-do dzieła :)))))))))))))))))))))))
Wersja do druku
Celownik w aparacie-wyczyszczony,obiektyw-także,baterie-naładowane.....a więc-do dzieła :)))))))))))))))))))))))
W Beskidzie Małym oraz Żywieckim-także jesiennie,tylko wiatr o sile halnego....
Jest już bardzo kolorowo, na Jaśle widoki onieśmielają. Ale i w niższych partiach rdzawo też jest, zdjęcia pewnie wrzucimy wkrótce.
Basia -nawet nie żartuj z tymi opadami :twisted: -jutro po południu wyjeżdżam w Bieszczady.Pogoda(ładna) od poniedziałku ma być :!::mrgreen:
Pomału, pomału.. nie tak szybko.Po ostatnich opadach i dzisiejszym wietrze ,który strącił suche żółtawe liście, "kolorki się cofnęły".Trochę wilgoci spowodowało nawrót zieleni , tak intensywnej niczym w maju.Tydzień temu było bardziej "kolorowo" niż dzisiaj.Zdjęcia z dzisiaj.
I jedno moje. P.S. Janusz szkoda, ze się nie odezwałeś....:-(
Hmm, w odpowiedzi moje zdjecia - rozwniez z dzisiaj (Carynska) :smile: Mysle, ze nie jest tak zle :-) Warto bylo wybrac sie na szlak, tymbardziej ze pogoda byla świetna (ale wiatr na grzbiecie niesamowity) :-)
Załącznik 30259 Załącznik 30262 Załącznik 30261 Załącznik 30260 Załącznik 30263 Załącznik 30258
Eeeee-nie jest źle.....:mrgreen:
Nie jest to pełnia kolorków,ale.....
Fakt , mogłem zadzwonić, z tego co "wyśledziłem", opuszczaliście dzisiaj Rajskie.Patrzyłem w lewą stronę jadąc przez Rajskie, czy z któregoś ośrodka nie wychodzisz:) ale nic.Dzisiaj przeszliśmy z Rajskiego przez Tworylne ,Tworylczyk,Krywe i Hulskie do Zatwarnicy, pięknie było i tak "wiosennie" >Pozdrawiam serdecznie