Odp: Skąd znam ten widoczek ?
U szczytu tej autostrady to jakaś ambona?
Cytat:
Zamieszczone przez
vm2301
U szczytu tej autostrady to jakaś ambona?
Na to wygląda, ale nie pamiętam a powiększenie oryginalnego zdjęcia niewiele daje.
1 załącznik(ów)
Może pomoże takie troszkę dalsze i szersze ujęcie (bo widoki z tego miejsca są fantastyczne, ale jakbym zapodał inne to byście od razu odgadli :grin: ) :
Coś mi to wygląda na okolice Sułiły i przełęcz między Turzańskiem a Kalnicą
Cytat:
Zamieszczone przez
Floydd
Coś mi to wygląda na okolice Sułiły i przełęcz między Turzańskiem a Kalnicą
Jak by to powiedzieć, żeby nie skłamać :-P - przełęcz nie trafiona, okolice i owszem.
Widoki są ze zboczy Gabrowego, z łąk nad Kalnicą.
1 załącznik(ów)
Widok na przełęcz pomiędzy Suliłą a Ostaszką. Wśród tubylców miejsce ską zostało wykonane zdjęcie nosi nazwę Berlin. Na mapce Krukara grzbiecik nosi nazwę Choceńskie i jest południowo-zachodnim ramieniem Gabrowego. Mniej więcej podobne jesienne ujęcie z kanią:
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcin Scelina
Widok na przełęcz pomiędzy Suliłą a Ostaszką. Wśród tubylców miejsce ską zostało wykonane zdjęcie nosi nazwę Berlin. Na mapce Krukara grzbiecik nosi nazwę Choceńskie i jest południowo-zachodnim ramieniem Gabrowego. Mniej więcej podobne jesienne ujęcie z kanią:
Ot i roztrzaskał zagadkę! Marcinie, a nie wiesz dlaczego akurat Berlin? Może jakaś ciekawa historyjka czy coś? Mnie tam na dole opadły białe niedźwiedzie i ledwie dałem dyla przez ogrodzenie. Ale zza płota to im nawrzucałem, że hej :-D
1 załącznik(ów)
A to? myślę, że nie jest trudne...