Odp: Koszulka forumowa, edycja 2009
Cytat:
Zamieszczone przez
wtak
barszczu, to może razem zaatakujemy producenta ? :)
heh - sam je wyprodukuje - tylko w odmianie - biała koszulka + ciemny nadruk.
no i w gramaturze 150 bo 185 to dla mnie za gruba.
własne koszulki firmowe mam 190 g i w lecie ich raczej nie używam.
jeśli w/w parametry Cię interesują pisz na e-mail: rafal@ks.home.pl
dawno mnie tu niebyło "D czyli kilkanaście dni :DD . popieram akcję żeby kasa która została z koszulek poszła na KIMB :D:D ewentualnie na coś , za czym będzie większość :PP (jeśli nie pojawię sie na forum )
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
ewentualna nadwyżka wynosi jedynie 112 złotych.
.... czyli jakieś 40 puszek typowego piwa :mrgreen: (na KIMB)
OK nadwyżka niech idzie na KIMB - mi to lotto w sumie. Ale kiedy koszulki będą rozesłane? Nie mogę sie doczekać.
Marcowy mozesz podac przyblizony termin nadsyłania koszulek.Pytam bo za tydzien jade w Bieszczady i przydałyby sie zapewnie
Z tego co pamiętam,to Marcowy odmeldował się na dni kilka.Trzeba poczekać aż wróci!
Marcowy jest już w Polsce. Moje wyśle mi bezpośrednio w Bieszczad, bo juz jutro tam będę.
pozdrawiam
Prawda to, szczęśliwie wróciłem na ojczyzny łono, a nawet odebrałem od producenta wielkie pudło z koszulkami niezwykłej urody :-) W weekend pakowanie, a w poniedziałek wysyłka poleconym priorytetem, reszta w rękach Poczty Polskiej ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Prawda to, szczęśliwie wróciłem na ojczyzny łono, a nawet odebrałem od producenta wielkie pudło z koszulkami niezwykłej urody :-) W weekend pakowanie, a w poniedziałek wysyłka poleconym priorytetem, reszta w rękach Poczty Polskiej ;)
Rodakom z Warszawy nie wysyłaj. Zorganizuj spotkanie, odbierzemy osobiście (wreszcie będzie skuteczna motywacja, aby przyjść :-D).
A zaoszczędzone w ten sposób złotówki (niewysłane przesyłki pocztowe) postanowiliśmy już też przeznaczyć na dofinansowanie przyszłorocznego KIMB-u.
:-D