1 załącznik(ów)
Odp: Znasz Bieszczady? Detale
Kto wie gdzie to jest ?
Załącznik 43562
Nie oglądałem Watahy , więc nie wiem.
Cytat:
Zamieszczone przez
don Enrico
Nie oglądałem Watahy , więc nie wiem.
Ja też nie oglądałem ale trop jest słuszny :)
Gdzieś widziałem te obiekty zrobione na potrzeby filmu, ale gdzie one stoją ? ... i czy jeszcze stoją ?
Na pewno ktoś wie , tylko się wstydzi ....ODWAGI koleżanki i koledzy !
Internety podają, że nad punktem widokowym nad potokiem Roztoka - tym, na który trzeba skręcić przy ostatnim zawijasie drogi na Tarnawę Niżną.
Obiekty sfotografowałem 16.09.2017 w godzinach popołudniowych :)
Bartolomeo strzelił w dychę, internety wiedzą wszystko :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
asia999
Bardzo dobry strzał! Mógłbyś pewnie sir Bazylu śmiało kandydować na napastnika klubu piłkarskiego "Bieszczady Jankowce" albo doskonalić strzelanie na "Bieszczadzkim Poligonie Paintballowym WATAHA w Jankowcach koło Leska" :mrgreen:
No nie bądź sir Bazylu taki małostkowy ;). Biorąc pod uwagę powyższe proponuję podciągnąć to pod Bieszczady w ujęciu sportowym i jako taką uznać kapliczkę przy drodze do Jankowiec za godną znalezienia się w wątku o bieszczadzkich detalach :wink:.
Tym napastnikiem mnie przekonałaś :lol: - uznaję zatem w ujęciu sportowym.
Teraz pora na kolejną zagadkę. Nie pamiętam, czy już ten obiekt
Załącznik 43564
zagościł w zagadkach w przedstawionej wyżej lokalizacji.
Łopienka... chyba jest nawet na deseczce napisane ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
gacuh
Łopienka... chyba jest nawet na deseczce napisane ;)
Jak najbardziej zgodzę się, że na deseczce jest napis Łopienka i nawet ten "Hilton" stał tam wcześniej ale później zmienił lokalizację - niestety pudło.
Cytat:
Zamieszczone przez
sir Bazyl
Jak najbardziej zgodzę się, że na deseczce jest napis Łopienka i nawet ten "Hilton" stał tam wcześniej ale później zmienił lokalizację - niestety pudło.
Dzięki wielkie, byłem w Łopience w lipcu tego roku i za ch...ę nie pamiętam widoku tego obiektu, a złaziłem okolicę dość konkretnie - już myślałem, że ... SKS, albo inny Austriak ;). Gdzie się teraz znajduje - nie mam bladego pojęcia...