:shock: Chyba Ci obiektyw zasypało :lol: :lol:
Pozdrawiam
Wersja do druku
:shock: Chyba Ci obiektyw zasypało :lol: :lol:
Pozdrawiam
...Cytat:
Zamieszczone przez żubr
jeszcze raz....
Nie pasował mi kolorek i brak obszernego bagażnika, no i zastanawiałem się nad skalą tego maluszka, bo cosik śniegu za dużo :lol: potem zerknąłem na datę nad fotką i rozjaśniło mi umysł :idea: :lol: Pozdrawiam kamrata szanownego 8)
[quote="Jabol"]Nie pasował mi kolorek i brak obszernego bagażnika, no i zastanawiałem się nad skalą tego maluszka, bo cosik śniegu za dużo
..niestety po kompresji zdjęcie straciło na uroku ale podsyłam inne też zimowe...
SUPER :!: :!: :!:
Pozdrawiam
..może mało aktualne ale za to bywalcą chatki czasami mogą się takie widoki trafić...
Zawsze chciałem coś takiego zobaczyć w realu. No cóż Żubrowi zawsze łatwiej.... spotkać krewniaków, niż Bertrandowi. :( A poza tym Masz do nich bliżej.
Pozdrawiam
Bertrandzie, są miejsca gdzie je spotkasz na bank. Tylko czy się odważysz? :? :lol:
Długi
Myślę, że tak. Zawsze uważałem, że Dobremu człowiekowi :wink: nic krzywdy nie zrobi. Dobry, nie znaczy bezmyślny i brawurowy.
Pozdrawiam
Mam pytanie do Żubra. Ile kosztuje taka fotografia? Mówię z góry, że jestem na skrajum wypłacalności finansowej. Pytałam się pewnego fotografika przyrody zażądał 100 zł od jednorazowego wykorzystania na stronie. Nie stać mnie na to więc stąd to dziwne zapytanie.