Odp: Spotkania bieszczadzkie w Warszawie
Niestety, ponieważ u mnie ostatnio z czasem krótko a przygotowań mamy torchę - to do odwołania czwartki nam (KaHa i Pierek) nie pasują, w związku z powyzszym wypijcie nasze zdrówko i do zobaczenia w inny dzień (byle to nie był czwartek) i byle to było nieco bliżej....
Ps. SB-mi się pomysł bardzo podoba, ale tak jak pisałam wyżej... z czasem krucho - i tak pewnie do 23maja... Ale jeśli będziemy zostawać w Waiwe na weekend to się bedziemy kontaktowac... moze cos wyjdzie ;)
Obawiam się, że jutro nie uda mi się dotrzeć... wypijcie za moje zdrowie :)
Niezwykle mi przykro, ale okazało się właśnie, że też nie uda mi się dotrzeć do Wodnego Parku :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Marcowy
Skoro większości pasuje, to postanowione!
Widzimy się w czwartek 15 stycznia o 18.00 na Warszawiance, w części gastronomiczno-restauracyjnej.
Roześlę jeszcze maila z przypomnieniem. Do zobaczenia!
Lista obecności (w porządku alfabetycznym):
1. Recon1
2. Stały Bywalec
3. Wojtek1121
A Tego, Który Zaproponował Termin i Miejsce - nie było !!!
PS
Miejsce musimy zmienić. Jest do d...
Z jednego, jedynego powodu: pub czynny do godz. 19:00, restauracja do godz. 20:00. Nawet bieszczadzki człek rozkręcić się nie zdąży ...
Poza tym - te roznegliżowane kobiety za oknem. Rozpraszają uwagę.
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
A Tego, Który Zaproponował Termin i Miejsce - nie było !!!
No, też żałuję, bywa :-(
Cytat:
Zamieszczone przez
Stały Bywalec
Miejsce musimy zmienić.
Jestem jak najbardziej za. Zgłaszajcie propozycje! :-)
Zacznijmy się więc rozglądać za nowym miejscem naszych warszawsko - bieszczadzkich spotkań. Powinno ono, moim skromnym zdaniem, posiadać nw. atrybuty:
1) znajdować się niedaleko "węzłowych" przystanków autobusowych i stacji metra,
2) być zamykane nie wcześniej niż o godz. 22:00,
3) mieć w pobliżu miejsca parkingowe (dla tych, którzy przyjadą własnymi samochodami) - po godz. 18-tej jest z tym mniejszy problem, nawet "płatne" parkowanie staje się już bezpłatne,
4) umożliwiać rozmowę na tematy bieszczadzkie i pokrewne, tzn. należałoby wykluczyć lokale z głośną muzyką,
5) być dostępnym na tzw. przeciętną kieszeń.
Sam też zacznę szukać czegoś takiego, co by spełniało ww. warunki. W końcu w stanie kawalerskim (który u mnie trwał wyjątkowo długo) bywałem częstym gościem warszawskich kawiarni. Nie będzie to jednak łatwe, wielu "moich" dawnych kafejek już po prostu nie ma.
Proponuję przenieść warszawskie spotkania bieszczadzkie do Torunia,znam miejsca, w których jest wszystko o czym pisze Stały Bywalec.;)
Cytat:
Zamieszczone przez
piskal
Proponuję przenieść warszawskie spotkania bieszczadzkie do Torunia,znam miejsca, w których jest wszystko o czym pisze Stały Bywalec.;)
Popieram , blisko mam to też chętnie wpadnę :)
wiecie co.... nie chce nic mówić, ale wychodzi na to że jak Derciak wyjechał to nie potrafimy się zebrać do kupy i zrobić jakiegoś porządnego spotkania :( Już nawet Toruń jest lepszy bo na swoim koncie ostatnimi czasy ma dwa spotkania (u nas 0).
Proponuję zrobić jakieś spotkanie, ale bliżej centrum (albo Praga... hehehe).
Co do terminu to już może być gorzej, ale jeśli mowa o mnie to mi:
1. pasuje - każdy wtorek,
2. pasują niektóre środy (znaczy odpadają 11 i 18 luty - potem już wszystkie),
3. czwartki nie pasują mi do odwołania
4. poniedziałki - ogólnie pasują, choc nie zawsze bede mogła pić piwko :(
5. piątki - w zależności czy jadę do domu (w tym tygodniu zostaję w Wawie).
No i tyle odemnie :)
Pozdrówki
Nie chcę się mądrzyć,ale co z niedzielami? A tak naprawdę,to serdecznie zapraszamy do Torunia (moze przy okazji jakiegos fajnego koncertu?)Pozdrawiamy Ekipę Warszawską! od toruńskich i bieszczadzkich aniołów !!