Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
... co tam.. pierniki! ... gadu gadu sobie? :P
Pierniki lubią gadu gadu:):)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
darkangel79
zdecydowanie zadowolona to wyglądasz na innym zdjęciu,ale Piskal go nie wstawił:) myślę że wiesz o którym mówię zdjęciu??:)
O to zdjęcie wam chodzi?
Nie o to ale też może być...z magicznym napojem:) Nadal mnie zastanawia co to było??:) Bo ARmia cosik bardzo zadowolona po tym była,chociaż powiem że ja tego nie piłam a objawy miałam podobne:):):)
To cudeńko rzeczywiście bardzo smaczne. Zadowolona byłam wtedy zdecydowanie
Szanowni Drodzy Moi.. przepraszam za opóźnienia spowodowane wyjazdami w tym tygodniu z pracy...
informacja; rezerwacja przez bar przyjęta, zorganizują nam miejsce na 8-10 osób. jezeli coś sie zmieni maja do mnie dzwonić... kncert 27-02 zaczyna sie o 20, takze 19.30m już można się powoli schodzić...
no i kurcze... liczę na obecność ;]
Cytat:
Zamieszczone przez
ARmia
To cudeńko rzeczywiście bardzo smaczne. Zadowolona byłam wtedy zdecydowanie
No a ja jak zwykle poszkodowana:) Ale kiedyś sobie to odbije:):) I mam nadzieje że będzie mi dane posmakować to kiedyś:twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
Fioletowa Woda
Szanowni Drodzy Moi.. przepraszam za opóźnienia spowodowane wyjazdami w tym tygodniu z pracy...
informacja; rezerwacja przez bar przyjęta, zorganizują nam miejsce na 8-10 osób. jezeli coś sie zmieni maja do mnie dzwonić... kncert 27-02 zaczyna sie o 20, takze 19.30m już można się powoli schodzić...
no i kurcze... liczę na obecność ;]
No ja oczywiście będę z moja druga połówką:)
My tyż się wybieramy :razz: Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy.