Z wpisów na forum sądząc-8 osób
Bob
Wersja do druku
Z wpisów na forum sądząc-8 osób
Bob
to lepiej liczyc na 10-> zawsze luźniej się wtedy siedzi :)
Słowo się rzekło, kobyła u płotu :razz:
Spotykamy się 13.01 (czwartek) w knajpce Babooshka na ul. Oboźnej 9, rezerwacja jest od godz. 18.30, na 10 osób, na hasło "spotkanie bieszczadzkie"
Do zobaczenia!:razz:
Jeśli nie będzie kataklizmu-zjawie się .
Bob
spróbuj teraz nie przyjść Bobie... <nono>
z Beatą powinniśmy dotrzeć gdzieś tak ok. 20
Nie mogę przyjść. Może przyjdzie sam mój mężuś (jesli wyzdrowieje). Przepraszam, ale siła wyższa.... Muszę w piątek z samego rana być w Lublinie :(
No cóż...Kiedys zapodawalem pewnej paskudzie swoją własną wersję znanego wierszyka "Wybiera sie sójka (czytaj -KAHA) za morze (czytaj -w Bieszczady) ale wybrac sie nie moze. A teraz..inwencji mi zabrakło..
Bob
Bob, czy myslisz ze z własnej nieprzymuszonej woli jadę do dentysty?? I że jeszcze cieszę się nieprzyzwoicie, z tego że mi ząb (CAŁY!!!) wypadł??
Nawet nie wiesz, jak bardzo cieszylam sie że się znów spotkamy....Na domiar złego Piotrek ciągle chory i pewnie też nie przyjdzie... ehhh
Ach..jakże milo byłoby zobaczyć..dziewczynę bez zęba na przodzie..Poza tym wiem .jak bardzo chciałaś sie ze mną spotkać..jak długo można tylko z Piotrkiem :razz:
o Ty... z Piotrkiem mozna zawsze i wszedzie....
Będę w piątek w Warszawie. Czy ktoś poświęci się i oprowadzi mnie po warszawskich sklepach ze sprzętem turystycznym (buty)??
Długi
Zakupy, jakie tam poświęcenie;)
Znam takie sklepy, chętnie oprowadzę.
Tylko uprzedzam, portfel będzie dużo cieńszy...
ok, jesteśmy umówieni
Długi
Witajcie,
Spotkanie w knajpce Babooshka zakończone - dzięki wszystkim obecnym za udany wieczór i nowe znajomości a także doświadczenia ( nie wiedziałem że oliwka czarna jest w radzieckim menu narodowym :D ).
Pozdrawiam
PeteR
Ale oliwka jest taka pyszna ...
Trzeba przyznać, że wieczór miły i udany. Bob dotarł pomimo odwilży, KaHa nie dotarła ... a PeteR zrobił swoją obecnością niespodziankę. Jak to dobrze spotkać dawno nie widziane TWA :-D:-D aż chęć nas naszła na kolejne spotkanie.
Zdjęć robiono dużo, choć znając dziewczyny nie źle je ocenzurują ;) Cóż chyba pozwolę sobie zdradzić, że Maciejka Bobowi skusić się nie da..., ani złapać na żadne podchwytliwe, belzebuba pytanie.
Co prawda nie udało nam się odkryć skąd siłę taką ma, ale kto pozna do końca naturę kobiety ;)
Dziękuję wszystkim za miło spędzony wieczór. Jeden mankament spotkania to tropikalny upał. Kaha jak zwykle nie mogła przyjść Bob był nie pocieszony.
kurcze jak dawno nie byłam na tym forum... ech...
a co do spotkania, bardzo żałuję, że nie mogłam być z Wami!
ale umówiliśmy się z mężem, że następnym razem idę ja - więc czekam na info i bardzo serdecznie Wszystkich pozdrawiam :)
hanka
Następnym razem zróbcie spotkanie w Pubie Lolek będę miał blisko z Biblioteki Narodowej
No proszę... Moje oliwki czarne stały się sławne :) Mimo, że połowę pożarła Aleksandra, podbierając mi wykałaczką z talerza :)))))
Dziękuje wam za spotkanie, miło było zobaczyć znane i nowe gęby :)
Zdjecia bedom (Maciejkę sie przypilnuje)
Hanka - koniecznie, i uknujemy jakiś lokal dostępny z dzieciakami
od razu pożarła, poczęstowałam się tylko ;)Cytat:
No proszę... Moje oliwki czarne stały się sławne :) Mimo, że połowę pożarła Aleksandra, podbierając mi wykałaczką z talerza :)))))
Ciekawe jak idzie kupowanie butów....
Aleksandro, właśnie miałam wizytę :)
Niestety, Długi nabył buty w sklepie, którego nazwy nie wymienie :)
A teraz poszli do Babuszki na pierogi...
Więc mission completed :)
i ja potwierdzam-spotkanie odbyło się w fajowej atmosferce- :lol: !! ..piwko i kwas wyborny do tego , a czas tak szybko zleciał
Dziewczyny - czekamy na fotki !!
Pozdrówka dla WSZYSTKICH OBECNYCH / I NIE OBECNYCH TAKŻE /
Przyłączam sie i ja do chóru zachwytów..było przefajnie a dziewczyny są cudowne. Co prawda czuje niedosyt wiedzy po tym spotkaniu..ale to tylko zachęca mnie do kolejnego przyjazdu do W-wy i do następnego spotkania
Dziękuję za przemiłe przewodnictwo Maciejce i Magdzie za prezentację obuwia. Cóż, mimo, że u konkurencji obsługa nie była tak miła to jednak cena... ta była urocza;)
Na pierogi do Babuszki będę musiał się wybrać innym razem, bo wczoraj nie znaleźliśmy wolnego stolika.
Pozdrawiam serdecznie
Długi
Hm ciekawa jestem czy Bob uciumał mnie maciejke?
Miało być ode mnie;)
Nie osmielilem sie, widzac tak urocze mlode dziewcze-tylko oniemialem z zachwytu
Długi...alesmy wpadli..Ja w mniejszym stopniu bo tylko nie zrealizowałlem obietnicy-nadrobię szybko .Ale ty sie bedziesz dlugo meczył
O rety! jak to za małe? Przecież były idealne pod każdym względem!
A już, już miałam się chwalić, że spotkanie było bardzo owocne, bo poznaliśmy się, pogadaliśmy, pierogi zjedliśmy i jeszcze zakupy udało się zrobić...
To wracaj, podmienimy je, a przy okazji odwiedzimy Babuszkę:-D
Po żmudnej akcji z nożyczkami, wypraniu z kolorów wszystkiego oprócz koszulek;-) mogę wydobyć na światło dzienne kilka obrazków z naszego spotkania. Radowały się serce i dusza, kiedy nasz stół szybko zapełniał się Bieszczadnikami, a pomyśleć, że gdyby wszyscy przyszli to „Babuszka” byłaby nasza. Miło było się zapoznać, powitać znajomych, pogadać na sto różnych tematów...rzeczywiście było ciepło:) a ukraińskie gasiło pragnienie...
Żeby było całkiem klimatycznie to dodam, że w knajpce podobnie jak na wschodnich rubieżach nie było zasięgu i Wojtek troszku był zdezorientowany;-)
Ps. maciejki są nie do złamania, nie do uciumkania (cokolwiek by to znaczyło);)
I jeszcze kilka ujęć;-)
I doczekaliśmy się zdjęć. Dzięki. I nawet jest na nich Maciejka.
Długi - buty, butami ... ale przyjedz do W-wy na spotkanie z nami.
o jaaaa, Bob jak malowany!
Chłopie coś Ty tam robił?;-))
Ojej! umknęło mi jedno zdjęcie;-)
Przyjadę, jak tylko mnie wyślą do Stolycy.
Zadam szyku w nowych butach
Czyli?
Pub Lolek odpada?
"maciejki są nie do złamania, nie do uciumkania (cokolwiek by to znaczyło)" ???????? To mi się wcale nie podoba. Prośby Olgii nie zrealizować? Nawet z opóźnieniem ale muszę......nic na to nie poradzisz Maciejko, Kwiatuszku nasz uroczy. A co do złamania.....kropla drąży skale..