Odp: A moze jakies aktualne fotki?
Niektórzy będą mieć śnieg na święta :)
Zdjęcia piękne, już bym pojechała...
1 załącznik(ów)
Pewnie, śnieg na święta mamy zawsze, chociaż teraz to jest mało śniegu, czasami było go tyle :Załącznik 33262
Czy ja mogę poprosić admina o zmianę nicka? ;) Dwóch Ostatnich to o jednego za dużo ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Ostatni Mohikanin
Pewnie, śnieg na święta mamy zawsze, chociaż teraz to jest mało śniegu, czasami było go tyle :
Załącznik 33262
Ech, fajnie by było. Ale niektórzy, jak mają 3cm śniegu w mieście, to mówią że tragedia, a jak metr śniegu w górach, to dobre warunki narciarskie.... Wszystkim nie dogodzisz...
Życzę wszystkim chętnym na te święta metra (co najmniej) śniegu pod ślizgiem :D w górach.
Cytat:
Zamieszczone przez
uszatek_mis
Parę fotek z soboty (14.12.2013). Z Wetlińskiej.
Widać było Gorgany (Negrowiec) - odległość ok 112km, połoniny: Borżawa i Równa oraz masyw Pikuja. W drugą stronę Tatry (Łomnica - ok. 170km) jak na dłoni.
Śniegu, jak na tury - jeszcze mało.
o ktorej godzinie mozna takie widoki dostrzec?
Na górze byłem ok. 13-13:30, a zmierzch (15:30) dopadł mnie na w Berehach.
Cytat:
Zamieszczone przez
uszatek_mis
Parę fotek z soboty (14.12.2013). Z Wetlińskiej.
Widać było Gorgany (Negrowiec) - odległość ok 112km, połoniny: Borżawa i Równa oraz masyw Pikuja. W drugą stronę Tatry (Łomnica - ok. 170km) jak na dłoni.
Śniegu, jak na tury - jeszcze mało.
to był tydzień super widoczności na całym pd Polski; podobnie było rok temu tylko dwa tygodnie później
swietne jade w niedziele na Wielką do Tarasu choc pogodą strasza moze troche skubne podobnego
3 załącznik(ów)
Dzisiejsza wizyta na Tarnicy:
Załącznik 33289Załącznik 33290Załącznik 33291
Czy to zima ,czy to wiosna ? hmmmmmmm
1 załącznik(ów)