Co to jest Wasz dzienniczek jedzeniowy :)
Wersja do druku
Co to jest Wasz dzienniczek jedzeniowy :)
Będzie offtopicznie.
Jedna z moich uczestniczek pisze doktorat na temat najlepszej diety dla osób chodzacych po górach.
W trakcie wyjazdu osoby badane noszą mierniczki, które mierza wydatek energetyczny, i notuje się wszystko, co się zjadło w trakcie chodzenia po górach. Na podstawie tych badań będzie napisana jej praca doktorska. Super sprawa, a Marta jest w ogóle zachwycona, bo ludzie jej się pchają do badań jeden przez drugiego, do czego do tej pory nie była przyzwyczajona.
W Czarnogórze także chodziliśmy z mierniczkami i uzupełnialiśmy dzienniczki.
Kilka zdjęć z ostatnich dni: od niedzieli do środy. Świat rudzieje. Jarzębina opuściła drzewa.
ktoś ma jakieś nowe zdjęcia? jak patrzę na mój miejski las, to cały jest zielony, więc zaczynam się niepokoić.. zwłaszcza że pogoda się poprawiła i wartoby teraz jechać...
nie ma się co spieszyć... zdjęcie z soboty (02.10.2010)
pzd. kami
Nie wiecie czy kolorki sie utrzymają do przyszłego wekendu? tj. od 15tego października kilka dni:) Cholera, mam dzień na decyzję czy jechać w ten wekend czy w przyszły
Kolorki już są, ale to dopiero początek, tylko boje się że jak switem jest -5 i tak dłużej pociągnie to moga liscie za dlugo nie wytrzymać
W Gorcach kolorki się wykluwają,przyszły week będzie kluczowy
Dzięki Kamil za zdjęcie! wygląda to nieźle, nadzieja we mnie wstąpiła i chyba wykorzystam ten tydzień pięknej pogody, bo później nie wiadomo co będzie..
myślę, że spokojnie..w sobotę jak byłem, początek kolorków.Przymrozki przyspieszą ten proces