Odp: [Toruń] Spotkania bieszczadzkie
Ja oczywiście tez się zglaszam, pewnie wpadne z kims. Piskal zaanonsować tez marka? ten kret powinien w końcu tez wyjść ze swojej nory. ja postaram sie do soboty pozbierać bo zaczyna mnie męczyć jakieś choróbsko, prawdopodbnie do końca tygodnia bede na L4 więc powinnam dojść do siebiel.l..
kurde ale bedzie zabawa! koniecznie trzeba wziąść aparat...
zapraszam tez do zapoznania sie wogole z czym mamy do czynienia: http://www.wlasnyport.pl/
ja juz przebieram nogami z niecierpliwości!
buziaki dzisiaj w ten mglisty poniedziałek dla wszystkich!
Mnie jednak nie będzie. Tak coś przeczuwałam, ale mam nadzieję, że Wy będziecie się świetnie bawić :-D
Oj będziemy,będziemy...Ale WIELKIE szkoda,że Ciebie nie będzie,już nad tym ubolewam...echhh a myślałam że zaszalejemy:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Fioletowa Woda
postaram sie do soboty pozbierać bo zaczyna mnie męczyć jakieś choróbsko, prawdopodbnie do końca tygodnia bede na L4 więc powinnam dojść do siebiel.l..
kurde ale bedzie zabawa! koniecznie trzeba wziąść aparat...
zapraszam tez do zapoznania sie wogole z czym mamy do czynienia:
http://www.wlasnyport.pl/
ja juz przebieram nogami z niecierpliwości!
buziaki dzisiaj w ten mglisty poniedziałek dla wszystkich!
Dzięki fioletowa,co do aparatu to już ładuje akumulatorki:)...No i zdrówka życzę!!!!
no ja jakiś zapasowy też spróbuje skombinować aparacik. a zdrowia- dziękuje za życzenia. jeszcze bardziej przyda sie "wyzdrowiej do soboty" bo jak narazie do końca tygodnia wylądowałam na L4..... ;/
No to wyzdrowiej do soboty:)
Kto się jeszcze nie zameldował na sobotę,się meldować proszę:):):)
Prawdopodobnie będzie też mój przyjaciel, Maciek, który również wyraża chęć wyjazdu w maju w Bieszczad.
dochodze... dochodzę do siebie, ale bardzo powoli...
Piskal Marek kręci nosem troche.... ;/ bede próbowała, ale atak z drugiej strony tez by sie przydał wiec może ty nim troche potrzasniesz;]
no a własnie, a reszta towarzystwa to co tak cicho siedzi i nie potwierdza przyjscia?!
słuchajcie dowiedziałam sie że rezerwacja będzie do opłacenia w wysokości 2 zł.... no mam nadzieje ze duzy problem to nie bedzie....